Sexualnețea

Sexualnețea

Este un cuvânt pe care l-am auzit pentru prima dată în cadrul unui atelier cu instrumente Access și nu am înțeles nimic din asta. În primul rând pentru ca nu eram dispusă să recunosc ca percep energia din jur cu corpul meu și în al doilea rând pentru că sexul era un subiect tabu pentru mine la acel moment.

Mi-a luat ceva până am realizat că nu am corpul greșit, că percepe tot ce percepe și că este de fapt puternic și capabil să facă și să schimbe toate aceste lucruri pe care le percepeam cu corpul sau pe care le adunasem în corpul meu fără măcar să conștientizez asta.

Tu îți conștientizezi corpul? Sau ai învățat să îl judeci?

Sexualnețea este acea energie a dăruirii și primirii nu musai prin copulare, ci prin toate căile prin care poți să faci asta prin intermediul corpului. Este energia vieții! Este energia a ceea ce sunt corpurile de fapt: bucuria întrupării, recunoștința, contribuția mișcărilor corpului pentru ființa care este în corp cât și pentru cei din jur, contribuția mișcărilor care îi invită și pe alții să fie în mișcare , vindecarea, îngrijirea, suportul, creativitatea și veselia, energia orgasmică în orice acțiune care îi aduce bucurie fiind el însuși!

Și poți regăsi această energie într-un dans, intr-un joc, într-o discuție, în natură sau când ai înbrațe un bebeluș fără nici o judecată! Cum ar fi să îți dai voie să primești de la oricine și orice?

Cum ar fi dacă ți-ai permite ție să ai și să fi acest spațiu cu corpul tău în lume?

Sursa: Yasodhara Romero Fernandes

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește