Îmbătrânirea

Îmbătrânirea

Știu că îmi ascult corpul când totul este așa de ușor, chiar și atunci cand se întâmplă lucruri nașpa .

Îmi place cel mai mult la a avea un corp atunci când corpul este in stare să perceapă când se angajează cu alte corpuri.

Sunt multe lucruri care se întâmplă în corpul meu cărora le pun eticheta că se datorează îmbătrînirii și nu imi plac. Ai intrebat vreodată cât de mult se datorează ele punctelor de vedere că la varsta x trebuie să prezentăm simptomele y dacă vrem să facem parte din aceasta societate?

Corpul tău va crea orice punct de vedere de-al tău.

Ai inclus vreodată corpul în vreun punct de vedere pe care îl ai despre îmbătrânire? Corpule, cum ai vrea tu să îmbătrânești?

Noi nu ne gândim să includem corpul în nici o parte a vieții noastre.

Avem punctele de vedere ca părinții noștri au început să arate bătrâni la o vârstă tânără, mama mea a albit foarte devreme în viață sau că a avut dureri articulare de tânără și dacă mama a avut asta atunci și mie mi se va întâmpla. Și aceste puncte de vedere le proiectăm asupra noastră, asupra altora, asupra copiilor nostri sau alți membri ai familiei proiectează punctele lor de vedere asupra noastră despre îmbătrânire, despre inaintarea în vârstă, despre cum ar trebui să fie. „Sunt la o anumită vârstă acum deci trebuie să mă aștept la x, y sau z simptome și să încep să mă chinui” este o replică, un gând obișnuit la mulți dintre noi.

Cum ar fi dacă toate astea ar fi doar un punct de vedere interesant? Cu uneltele din Access Consciousness poți curăța aceste puncte de vedere care te limitează în suferință. Și poți să începi să te întrebi care sunt punctele de vedere care sunt adevărate pentru mine?

Sau cumpăr punctele de vedere ale altora pe acest subiect? Mulți spun că „dacă bunica a îmbătrânit așa și mama a îmbătrânit cu aceleași subiecte atunci și eu trebuie că o să îmbătrânesc la fel”. Și cât din aceste puncte de vedere sunt ale voastre? Și cum ar fi dacă poți să schimbi asta? Cum ar fi dacă ai întreba corpul: „Hei, corpule, cum ti-ar plăcea ție să înaintezi prin viață ? Ce ți-ar plăcea corpule să creezi? Cum ți-ar plăcea să arăți? „.

Și poți să te întrebi și pe tine: „Câte puncte de vedere am despre înaintarea în vârstă și îmbătrânire? ”

Aștept să îmi scrii în comentarii unele sau toate punctele tale de vedere pe care le-ai conștientizat citind acest articol! Împreună le putem curăța!

Sursa: Jennifer Sigfusson

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește