Expansionează-te!

Expansionează-te!

Este interesant cum corpurile noastre aleg să ne comunice informații pe care nu am fost dispuși să le vedem sau de care nu am fost conștienți.

Când mă enervam de multe ori duceam acea energie în corp inconștient si asta mă ducea la a cauta o soluție mentală legat de ce a mers greșit în loc să pun intrebarea ” suntem unde suntem si acum ce altceva putem alege ?”

Când am ales să pun această întrebare am perceput cum mă expansionez și tot ce puteam gândi era ce altceva este posibil ?

Acest instrument legat de expansionarea propiei ființe mi-a permis să mă relaxez, să ajung dincolo de probleme și să încep să percep întreaga imagine a ce altceva putem crea.

Dr. Dain Heer, co-fondator la Access Consciousness, ne-a împărtășit un exercițiu pentru acele momente când parcă ești strâns cu ușa, stresat, copleșit, dar și în scopuri creative (să creez mai mult în afacerea mea de exemplu) sau pentru a avea mai mult spațiu care să îți aducă mai multă ușurință și bucurie în corpul și viața ta. De multe ori când făceam acest exercițiu îl făceam eu ființa. Însă cum ar fi să îl faci împreună cu corpul tău? Cum ar fi să îți incluzi corpul în tot ceea ce faci, inclusiv în a-ți crește spațiul și a te expansiona?

Asa ca te invit chiar acum să spui bună degetelor tale de la picioare, și de acolo doar intră în tot corpul tău (energetic, fizic). Și acum permite-ți ție și corpului tău să vă expansionați în cele 4 colțuri ale camerei. Fi atent dacă percepi ceva diferit în corpul tău, în lumea care te înconjoară .

Și cum ar fi dacă ai lua acel spațiu și l-ai mări un pic mai mult? Cât clădirea în care ești? Și apoi până la nivelul orașului în care locuiești? Tu și corpul tău espansionandu-te până la nivelul acestui spațiu…cum este asta pentru tine? Dar pentru corpul tău? Și apoi expansionează-te cât țara ta și chiar mai mult decat ea? Acum expansionează-te cât tot continentul pe care te afli indiferent care este acesta si percepe cum este asta pentru corpul tău și pentru tine? Și acum ai fi dispus să faci același lucru fiind cat întreaga lume, întreaga planetă? Expansionează-te să fi acest spațiu care să conțină întreaga lume! Și cum ar fi daca am crește asta la tot universul?

Acesta este spațiul tău cu adevărat. Când cineva îți împărtășește problemele cu tine sau când lucrezi și ceva apare în corpul tău sau în lumea ta, tensiuni sau stări neplăcute testează această expansiune a ta fiind în corpul tău și vezi ce se întâmplă. Poate fi diferit de fiecare dată când experimentezi acest exercițiu, poți descoperi lucruri diferite! Și nu da drumul acestui spațiu care ești. Ești dispus să îl aduci aici în viața de zi cu zi și să creezi cu el? Ce este posibil cu tine fiind spațiul care ești și având alături corpul tău?Cât de multa distracție poti avea tu și corpul tău creând împreună din acest spațiu?

Acesta este un exercițiu pe care îl poti folosi în atât de multe feluri și pentru atât de multe motive! Poate îți dorești să creezi mai multă bucurie în corpul tău! Corpul tău va comunica mult mai ușor cu tine fiind acest spațiu pentru că inviți informatiile să vină fara sa mai fi afectat de lumea altora și proiecțiile lor asupra ta si a corpului tău. Cât de mult spațiu puteți ocupa tu și corpul tău împreună fără să fiți afectați de lumea nimănui altcuiva?Tot ce împiedică asta eliberezi acum și trimiți înapoi de unde a venit în intregul Univers?

Aștept mesaj mai jos cu efectele resimțite în urma exercițiului!

Sursa: Laleh Hancock

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește