Acces Consciousness

Gary Douglas și Access Consciousness

În 1990 undeva în Statele Unite ale Americii un bărbat pe nume Gary Douglas a ajuns la o răscruce în traiul lui zilnic. Nu avea sens pentru el să trăiască în nefericire, deznădejde, tristețe și teamă. Și-a dorit ca viața lui să fie mai mult decât era la acel moment pentru că altfel nu merita să mai fie trăită. Punând întrebări și având răbdarea de a fi atent la ce răspunsuri îi dă Universul, și-a schimbat domeniul de activitate și a început să conștientizeze că poate dărui omenirii mai mult chiar decât își doreau cei cu care intra în contact de obicei.

A început să își dorească să faciliteze oamenii „să știe ce știu”. Având o viziune foarte diferită asupra vieții, a devenit conștient că în jurul lui oamenii nu realizau că au foarte multe posibilități de a alege altceva și stau într-o viață lipsită de bucurie pentru că așa s-au obișnuit sau așa au învățat de la ceilalți că se trăiește. Gary știa că firesc ar fi ca viața să fie mai mult decât această realitate searbădă. Tot căutând, a descoperit un nou mod de a facilita transformarea vieții oamenilor care își doreau bucurie și alegeri diferite.

A descoperit că fiecare om are capacitatea de a fi conștient atât de el ca om cât și de ceea ce alege să se întâmple în viața sa, dacă își dorește asta.

a

A structurat toată informația care venea la el prin channeling și conștientizare și a ajuns la cele 32 de puncte aflate pe capul fiecăruia dintre noi, realizând că activarea acestor puncte conduce la schimbarea modului de a funcționa a persoanei respective.

Si de ce să nu beneficieze toată lumea de această schimbare?

Așa că Gary Douglas a început să țină cursuri despre aceste puncte, pe care le-a numit Access Bars®. Și aceasta este prima clasă din Access Consciousness®.

La baza celor 8 clase Access Consciousness® și a celorlalte clase specializate pe care le-a creat de-a lungul timpului stă ideea de transformare a conștientizării lumii în care trăim.

Conform teoriei lui Albert Einstein, totul în jur este energie: aerul, apa, gândurile, emoțiile, inclusiv corpurile fizice sunt energie condensată.

 Tu ca ființă infinită ești energie, spațiu și conștiință. Materia este energie. Gary consideră în plus că toată această energie care reprezintă lumea noastră este în felul în care este pentru că noi alegem să fie așa. Și atunci ce ne împiedică să alegem altceva? Convingerile, limitările impuse de alții sau de noi înșine, lipsa conștientizării că putem alege să creăm altceva sunt doar câteva răspunsuri. Conștiința este materia primă care creează din energia care suntem în spațiul în care suntem ce realitate ne dorim. Pentru a deveni capabili să alegem altceva este nevoie să alegem în primul rând să vedem puterea din noi. Noi ca indivizi suntem singurii care știm cu adevărat ce e adevăr pentru sine însuși și ce funcționează în cazul său. Prin întrebări accesăm cunoașterea din noi și din univers. Prin răspunsuri rămânem blocați în adevărurile altora. Putem ajunge să alegem conform cu ceea ce funcționează pentru noi primind și daruind sesiuni de Access Bars®.

a

a

Dr. Dain Heer, co-fondator al Access Consciousness®, fiind medic chiropractor ca formare de bază, are o abordare complet diferită față de colegii săi medici cu privire la vindecare

El facilitează oamenii să acceseze și să recunoască propriile abilități de a se vindeca și a-și schimba lumea în care trăiesc. Deși provine dintr-o familie dezbinată și a fost abuzat atât fizic, cât și emoțional și psihic, a reușit să depășească statutul de victimă. Prin exemplul său, împreună cu instrumentele din Access, îi ajutăși pe ceilalți să iasă din cercul acesta vicios dat de victimă – agresor – salvator.

Împreună cu Gary au creat un set unic de instrumente cu care susțin pas cu pas procesele energetice de transformare și scoatere a oamenilor din răspunsurile, judecățile și concluziile care îi blocau într-un ciclu de viață fără alegeri și fără schimbare. „Gândiți-vă pentru un moment, spune dr. Dain, ce s-ar întampla dacă am ieși din judecățile de sine despre cât de greșiți suntem? Cum ar fi să trăim din uimirea descoperirii puterii din noi și din recunoștința pentru ceea ce suntem și putem face?”

Toate aceste instrumente pragmatice din Access Consciousness® sunt disponibile în peste 170 de tări, au contribuit la schimbarea vieților a peste 30 000 de oameni din întreaga lume în ultimii 25 de ani. E minunat cât de simplu pot acestea să faciliteze transformări profunde în atâția oameni diferiți din întreaga lume, ajutând la eliminarea limitărilor fiecăruia și dăruind libertatea de a fi, a trăi și a crea viața pe care și-o dorește fiecare din noi cu adevărat!

Tu cum alegi să fie viața ta?

Câtă bucurie, armonie, usurință, abundență, prosperitate, vitalitate, alegere și posibilități nelimitate ai în viața ta?

Ai nevoie de creșterea energiei cu care faci față vieții, a intuiției, a percepției și a capacității de a vedea blocajele din viața ta și alegerile pe care le poți face?

Percepția e aceea dată de tine, de aceea cum ar fi să o schimbi cu una care săîți facă viața mai ușoarăși plină de bucurie?

Câtă bucurie, armonie, usurință, abundență, prosperitate, vitalitate, alegere și posibilități nelimitate ai în viața ta? Ai nevoie de creșterea energiei cu care faci față vieții, a intuiției, a percepției și a capacității de a vedea blocajele din viața ta și alegerile pe care le poți face?

Percepția e aceea dată de tine, de aceea cum ar fi să o schimbi cu una care săîți facă viața mai ușoarăși plină de bucurie?

a

Exercițiu

Te invit la un exercițiu de activare al timusului ce ajută la echilibrarea energetică a corpului tău și la o mai bună conexiune între tine și corpul tău.