Terapia subliminală

Recâștigă-ți vitalitatea și bucuria de a trăi !

Ce este Terapia subliminală și cum ne poate ajuta în depășirea problemelor?

Terapia subliminală este o tehnologie atât de puternică încât vă permite să realizați rapid și fără efort schimbările mentale necesare pentru a renunța la comportamentele, obiceiurile, atitudinile și credințele limitative.

Tehnica de stimulare subliminalăse bazează pe capacitatea noastră naturală de a absorbi informații chiar și atunci când nu ne concentrăm asupra acestui lucru, iar acest lucru se întâmplă pentru că subconștientul nostru diferă de conștient prin starea de veghe permanentă, adică este întotdeauna în „ascultare” ” și înmagazinează tot ce „aude”.

Ceea ce este interesant la această caracteristică este că atunci când „înregistrează” subliminal tot ceea ce aude, nu îl pune sub semnul întrebării și apoi execută cu precizie comenzile pe care le primește sau ne îndeamnă să luăm acțiuni dinamice până când se realizează schimbarea.

Dacă mintea conștientă aude o afirmație, în cele mai multe cazuri, are opțiunea de a o accepta, de a o respinge sau de a o modifica. De exemplu, dacă minții conștiente i se spune „Mă simt bine”, mintea poate pune la îndoială afirmația. Subconștientul, însă, nu are aceeași capacitate de a discrimina, dacă subconștientul acceptă că te simți bine, te simți bine.

Din acest motiv, terapia subliminală este extrem de eficientă în realizarea unor schimbări pozitive într-un timp foarte scurt.

a

Cum se utilizează Terapia Subliminală?

Este extrem de ușor de utilizat: sunetul subliminal se aude pur și simplu ca un sunet de fundal și se poate desfășura orice activitate fizică sau intelectuală în timp ce se ascultă înregistrarea: poți face sport, te poți uita la televizor, să studiezi, să lucrezi, să vorbești, să te joci, să citești, să te relaxezi etc. În timp ce mintea conștientă se bucură de sunetul plăcut, subconștientul recunoaște și acceptă sugestiile subliminale puternice care sunt conținute în audio. 

Ascultarea mesajelor pozitive într-un mod constant face ca persoana să își schimbe tiparele negative care o împiedică să-și depășească problema.

Informațiile subliminale permit ca idei noi să fie livrate subconștientului fără ca conștientul să aibă posibilitatea de a le judeca. 

a

Cu mesaje subliminale ne putem „reprograma” subconștientul cu noi credințe care să ne permită să ne atingem obiectivele și să ne redobândim vitalitatea și bucuria de a trăi, fie că acestea sunt:

Programare

Dorești o sesiune de lucru individuală?
Citește mai multe detalii.