Acces Bars

Cum ar fi dacă ar exista o cale prin care să reușești cu adevărat să obții :

Cercetare științifică a efectului Access Bars asupra creierului

S-au făcut cercetări științifice de mapare și monitorizare a creierului înainte și după o ședință de Access Bars de către dr. JEOFFREY FANNIN.

Acesta a descoperit că înainte de ședință creierul era suprasolicitat, în diverse stadii de deviere de la starea normală de sănătate a sa. După o ședință de o oră jumătate de Access Bars creierul era echilibrat, în stare normală de funcționare.

Mai jos aveți link-ul în care însuși dr. Fannin dă mai multe detalii despre această cercetare:

a

a

Ce este Access Bars?

Este o tehnică de eliberare a stresului, prin care obții o pace profundă, claritate legat de ce ești și ce vrei să creezi, și o mai mare capacitate de a fi prezent în viața ta.

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale. Se numesc bars deoarece sunt niște bare de energie care trec prin capul tău. Există bare legate de Conștientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință etc.

Când este recomandat să faci Bars?

Orice situație de sănătate și de viață poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide și miraculoase.

Bars poate fi folosit în supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronicăși lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și lista poate continua…

Aici poti vedea calendarul următoarelor cursuri Access Bars

a

Programare

Pentru programări pentru sesiuni individuale fizice în Constanța te invit să mă contactezi pe telefon.