Acces Facelift

Access Facelift - Mai presus de Botox!

Îți dorești ceva dinamic, cu rezultate rapide, care înfrumusețează dinspre interior spre exterior cu ușurință și bucurie?
Cum ar fi dacă ai putea să arați mai tânăr folosind o metodă blândă de lucru energetic?
Cum ar fi dacă nu ai mai avea nevoie de chirurgie estetică și de injecții pentru a redescoperi cum e să arați și să te simți tânăr?
Cum ar fi dacă ai avea un corp revigorat și reîntinerit?

Imaginează-ți că acum este posibil!

a

a

Cu Access Facelift, te simți tânăr și arăți tânăr!

Este un proces care eliberează emoțiile “înghețate” de pe față și de pe corp și care redă fluxul natural de curgere al energiei, aduce vitalitate și tonifiere întregului corp.


Acest proces conține încorporate 30 de energii, care vor ajuta la eliberarea blocajelor energetice, vor favoriza eliberarea judecăților impuse asupra corpului și feței, rigidităților și tensiunilor din mușchi.
S-a observat că efectele sunt cumulative și cresc de la o sesiune la alta.


În timpul ședinței, practicianul își va folosi mâinile și o atingere foarte ușoară pentru a facilita curgerea energiei, eliberarea blocajelor, detensionarea mușchilor, relaxarea corpului în întregime.

Ce judecăți, convingeri, puncte de vedere ai blocat în corpul tău pentru a-ți ascunde frumusețea? A venit timpul să le eliberezi?

Vei putea să eliberezi judecățile pe care le ai la adresa corpului tău legat de îmbătrânire.
Acest proces energetic dinamic te ajută la ridicarea și tonifierea zonelor lăsate ale corpului (sâni, față, fund, și nu numai). Va reduce ridurile, reîntineri pielea și prin urmare vei avea un aspect tânăr, vei radia o strălucire interioară irezistibilăși te vei simți minunat.

Acest proces are un efect dinamic după orice fel de intervenție chirurgicală, asistând procesul de recuperare ( pentru orice zonă a corpului).

El este utilizat cu succes în sălile de operații din USA după chirurgie, grăbind remarcabil procesul de vindecare și recuperare și poate fi folosit la persoanele cu pareză facială, unde rezultatele pot fi remarcabile.

programare

Pentru programări pentru sesiuni individuale fizice în Constanța te invit să mă contactezi pe telefon.