„Am participat de curand la cursul de Acces Bars organizat de Paula, fiind primul meu contact atat cu ea, cat si cu acest gen de terapie. De ceva timp tot caut ceva, dar nu stiam concret ce.
Intalnirea a fost una absolut minunata, incepand cu faptul ca Paula este o fiinta superba, cu o caldura si o energie care te fac sa te simti in deplina siguranta, in prezenta careia iti poti deschide cu adevarat sufletul si continuand cu terapia in sine. In timpul cursului primesti si oferi 2 sesiuni de terapie si nici acum nu pot spune care experienta a fost mai interesanta si mai implinitoare, cea in care am primit sau cea in care am oferit.
Ce pot spune cu siguranta este ca aceasta experienta m-a facut sa ma privesc pe mine cu ceva mai multa incredere, sa invat sa fiu mai atenta la energia corpului meu si poate cel mai important, mi-a intarit credinta ca putem fi mai fericiti, mai impliniti atata timp cat ne permitem asta.
Cu mare drag recomand acest curs si colaborarea cu Paula, cu certitudinea ca atata timp cat veti fi deschisi sa primiti acest ajutor, nimic nu va mai sta in calea implinirii voastre!
Iti multumesc, Paula si iti doresc mult succes in continuare!”
 

Andreea Solba

„Am apelat la Paula in luna ianuarie pt inelul gastric virtual si nu regret nimic.Mai mult pot spune cu tarie ca viata mea s a schimbat radical in ultimile luni.Conteaza mult ceea ce iti doresti si cat de motivat esti.Eu am primit ce am dorit si fizic si psihic,multumesc din suflet pt.tot ajutorul acordat si recomand cu drag serviciile tale.”

Cristea Laura , Program de slabit cu inelul gastric virtual