Workshop „Procesul Goulding SleepTalk® pentru Copii”

sleeping-baby-bmp

Procesul Goulding SleepTalk® pentru Copii susține, întărește și dezvoltă această stare de bine și se poate aplica la copii cu vârste între 0 și 16+ ani. Foarte pe scurt, ajută la dezvoltarea Stimei și Încrederii de Sine a copilului. Utilizând acest Program oferiți copilului dvs. șansa de a-și defini sau redefini sistemul de crezuri dăruindu-i sugestii care îl susțin și îl echilibrează.
Orice copil poate beneficia de pe urma acestui Program. De ce? Pentru că Procesul Goulding SleepTalk® funcționează ca o poliță de asigurare a Fericirii și Împlinirii. Ajută părinții să își susțină copii în mod activ, oferindu-le acestora sugestii pline de iubire, frumoase, etice astfel încât să atingă și să își manifeste potențialul minunat pe care fiecare dintre ei îl au.
Fiecare copil vine cu un dar pe care îl are de adus familiei, celor apropiați și, în ultimă instanță, omenirii. SleepTalk susține acest proces de manifestare și exprimare a acestui dar oferindu-i copilulului darul cel mai de preț pe care îl poate primi un om, iubirea necondiționată! Având această fundație solidă, copilul se dezvoltă armonios și echilibrat atât la interior cât și la exterior.

Noi cu toții ne dorim să avem o încredere în noi de nezdruncinat, o stimă de sine de neclintit, o forță interioară ce poate muta munții din loc.
Exact asta oferă SleepTalk! Cum să nu ne dorim așa ceva?
Fiecare copil se poate bucura de rezultatele minunate ale acestui program, indiferent de vârstă, statut social, rasă, religie, sau alte considerente de acest gen.
SleepTalk NU este un program terapeutic! Cu toate acestea în urma aplicării sale, ca și un efect secundar al armonizării și echilibrării interioare pot apărea îmbunătățiri ale stării de sănătate acolo unde este cazul.
Acestea pot fi atât de natură psihosomatică cât și fiziologică, emoțională sau mentală.
Gândiți-vă la Programul SleepTalk ca la o metodă simplă și sigură care armonizează starea interioară a copilului, potențându-i abilitățile. Poate ajuta la creșterea unor abilități și deprinderi sau, din contră, le eliminarea unor comportamente indezirabile.
Toți cei care au învățat acest Program și îl aplică cu copiii săi, au o mare dorință și un oarecare regret: să poată da timpul înapoi pentru ca părinții lor sa aplice această metodă cu ei! Invariabil, suntem întrebați retoric, “De ce nu am știut de asta mai devreme?”
“Goulding SleepTalk® oferă un ajutor inestimabil părinților și profesionștilor în demersul lor de a îmbunătății viața copilului și a familiei. Acest program este foarte ușor de folosit și implementat și extrem de ușor de adaptat oricărui context familial și oricărei nevoi a copilului.”
Profesor Ian Brighthope Membru al Australasian College of Nutritional and Environmental Medicine

Copiii sunt cu adevărat viitorul nostru iar ca părinți trebuie să recunoaștem și să înțelegem cât mai repede acest lucru. Dacă vrem să avem grijă de copiii noștri, ACUM este cel mai bun moment să facem aceasta!

Conținut Workshop

– Introducere speaker și participanți
– Introducere în Programul Goulding SleepTalk – Mic Istoric
– Descrierea pe scurt a ideii de Minte Conștientă și Minte Subconștientă
– Descrierea Sistemului Reticular Activator și rolul său
– Descrierea frecvențelor cerebrale și importanța lor în Procesul Goulding SleepTalk
– Stadiile somnului și importanța lor
– Exemple de sugestii și cuvinte negative
– Sistemul Imunitar Psihologic
– Sistemul de Crezuri – cum ne ridică sau cum ne doboară
– Prezentarea Procesului
– Completarea fișei copilului
– Studii de caz
– Participarea la Programul de Cercetare SleepTalk
– Întrebări și Răspunsuri
– Acordarea Certificatelor de Participare la Workshop

Beneficii
La încheierea trainingului SleepTalk™ veţi ști:
– cum să aplicați cu succes Programul Goulding SleepTalk pentru Copii
– puterea cuvintelor și a gesturilor pe care le faceți
– comunicați inteligent și emoțional cu copilul dvs. atât in timpul aplicării metodedi Goulding SleepTalk cât și în viața de zi cu zi
– identificaţi frecvenţele diferite ale undelor cerebrale care apar în timpul ciclului de somn
– ce înseamnă și ce rol are Sistemul Reticular Activator, adică „Jobenul“
– aplicaţi concepte şi principii de sugestie în stare de veghe şi argumentele pentru prezentarea metodei SleepTalk™
– ce este Conștientul și Subconștientul
– care sunt Legile Mentalului și cum se aplică ele
– elemente introductive despre psihonutriţie, relaţia dintre corp şi minte şi importanţa sa pentru comportamentul copilului, nivelul de stres şi/sau anxietate
Materiale furnizate:
– Manual de training
Certificări:
Participanții vor primi un Certificat care atestă participarea la acest Workshop SleepTalk.

Detalii Administrative
Data: 10 Noiembrie 2016
Ora: 18.00 – 21.00
Locație: Constanta
Preț: 179 RON (până pe 31 Octombrie)
249 RON (după 31 Octombrie)
Recomandă acest Training și obții un voucher de 30 de lei pentru fiecare persoană care se înscrie în urma recomandării tale!!

Traineri:
Eugen Popa și Angela Nuțu au studiat și învățat SleepTalk direct de la creatoare sa, Joanne Goulding!
Eugen Popa este Trainer Internațional și Speaker susținând programe de Parenting. Angela Nuțu, Master în Terapii Cognitiv Comportamentale, Trainer și Coach având o vastă experiență în comunicare și lucru cu oamenii.
Eugen și Angela au aprofundat și avansat studiul în metoda Goulding SleepTalk Process prin experiențele personale aducând bucurie și fericire pentru multe familii care acum aplică SleepTalk cu succes această metodă extradordinară.

Inscrieri la psihoterapeut Elena Paula Stiubei
Tel: 0744332970, 0734626919

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește