Core Transformation

Ți-ai dori să fii mai bun în ceea ce faci?
Ai vrea să te reinventezi și să-ți descoperi adevărata armonie interioară?

Ce este Core Transformation?

Core Transformation este un proces de schimbare și de dezvoltare personală în domeniul programării neuro-lingvistice (NLP), psihologiei și a spiritualității,un proces bazat pe studiile lui Connirae Andreas, lider internațional în domeniul dezvoltării personale de peste patru decenii.

Core Transformation este terapie prin care te poți dezvolta personal și care te ajută să te cunoști mai bine, la cel mai profund nivel al ființei tale. 

Procesul pornește practic de la Problema cu care te confrunți și ajunge la Core-ul Ființei, la Nivelul De Bază, nivelul Profund al ființei umane și te ajută să scapi de problemă pentru a te vindeca.

a

a

Cum ne ajută Core Transformation?

Core Transformation te poate ajuta să te vindeci și să evoluezi ca ființă umană, pe plan fizic, emoțional, mental și spiritual!

Procesul Core Transformation ajută și conduce oamenii să trăiască stări care cel mai adesea sunt exprimate ca fiind „Trăire„, „Pace Interioară„, sau „Unicitate” și, mai mult decât atât, te ajută să scapi de probleme, limitări, obstacole ale vieții,  dând voie acestor stări să devină noul tău fundament de existență și de manifestareprintr-un proces profund de redescoperire și schimbare în bine.

Practic, procesul Core Transformation îți oferă posibilitatea de a schimba și elimina permanent gândurile obsesive nedorite, stările și emoțiile care te consumă, obiceiurile sau comportamentele nedorite. Te ajută să atingi scopuri care ți se păreau de neatins, să înveți să te iubești și să te respecți pe deplin și face acest lucru fără să simți că faci un efort. 

Spre deosebire de multe alte metode de autovindecare, de transformare și de dezvoltare personală, Core Transformation nu este despre voință, putere, disciplină sau gândire pozitivă.

Este un proces natural și ușor care ne conectează cu sinele nostru central pentru a produce schimbări de durată în noi șia transforma și cele mai sumbre gânduri sau slăbiciuni, de care ne lovim, în aliații noștri. 

La ce rezultate ne putem aștepta?

Core Transformation te ghidează ușor în descoperirea acestor intenții pozitive și te conduce treptat spre o experiență de înțelegere, unde conștientizarea și schimbarea apare în mod firesc! 

a

Programare

Dorești o sesiune de lucru individuală?
Citește mai multe detalii.