Aliniament divin

Terapia Aliniamentului Divin a fost creată de Anne Hubner și Piotr Elkunoviz în 1995.

La această metodă clarvăzătorul Tom Peter Rietdorf adaugă atât metoda rusească de realiniere sacră, cât și metoda de vindecare spirituală din Atlantida a lui Diethard Stelzl.

Realinierea este un ritual de intervenție spirituală atât în plan fizic, cât și emoțional, mental, energetic, spiritual, aliniind totul cu Perfecțiunea Sursei în funcție de cât dă voie fiecare să se producă schimbarea.

Coloana vertebrală este stâlpul vieții.

Toate bolile, pe lângă cauzele fizice, au și cauze emoționale și spirituale.

Prin realinierea fizică și spirituală se aliniază coloana vertebrală, se corectează postura corpului, poziția bazinului, lungimea picioarelor, poziția vertebrelor, inclusiv Atlasul, prima vertebră cervicală.

Se șterg toate programele care au dus la deformare. Majoritatea problemelor se instaleazăînainte de naștere, intrauterin, prin preluarea programelor, emoțiilor, sistemelor de credințe ale părinților și strămoșilor sau sunt poveri pe care le aducem cu noi din alte vieți.

În timpul sedinței de Aliniament Divin se șterg toate acestea permițând astfel sistemului nervos, musculaturii, scheletului să se reașeze după o funcționare sănătoasă, reactivându-se capacitățile de autoreglare și de vindecare ale corpului.

a

a

Multe boli cronice nu ar trebui să existe, dacă pe lângă tratamentele convenționale s-ar acorda mai multă importanță și pentru “medicamente – sănătatea prin spirit”.

Ceea ce remediile vindecă în mod indirect, spiritul este capabil de a vindeca în mod direct.

Aliniamentul divin al coloanei vertebrale cuprinde întreaga persoană. Se aliniază mintea, se curăță sufletul, se eliberează și aliniază corpul la nivelul coloanei vertebrale.

Această re-programare a vieții persoanei are loc pe mai multe niveluri simultan, permițând întregului sistem inimă-minte și spirit-organism să se vindece.

Prin Aliniamentul Divin, chiar și oamenii considerați de instituțiile medicale drept incurabili pot fi vindecați.

Imediat după transmiterea impulsului de vindecare, „Toate nivelurile ființei umane se aliniază, iar ordinea divină se restabilește în acel individ”.

Distorsionarea sau înclinarea bazinului este cauzată de evoluția noastră – evoluție ce poate fi numită și “denaturarea naturală a individului” – și trebuie să fie corectată. Mai mult decât atât, bolile sunt adesea cauzate de presiunile minții!

Gândurile noastre pot pune presiuni extreme asupra organismului, până la punctul de a-l deforma. Durerile de spate sunt cauzate de leziuni, care de cele mai multe ori sunt leziuni preponderent emoționale, care se manifestă în coloană.

Corecția pelvisului se produce foarte ușor.

Deseori, clientul poate simți o senzație plăcută, ca de lumină.

În timpul tratamentului are loc o creștere energetică enormă, ce deschide calea pentru dezvoltarea fizică și spirituală din continuare. Această energie este auto-reglantă și va asista în continuare la dizolvarea blocajelor vechi și a tiparelor debilitante.

Forțele de regenerare ale naturii nu sunt nicăieri mai vizibile decât în timpul acestui tratament, care este eficient atât la copii, cât și la adulți, indiferent de vârstă.

a

Programare

Pentru programări pentru sesiuni individuale fizice în Constanța te invit să mă contactezi pe telefon.