Ședință individuală

Lucrează cu mine !

Sesiune Individuală de Psihoterapie & Facilitare Access

Serviciile mele de psihoterapie corporală și facilitare prin instrumentele Access Consciousness sunt bazate pe ariile mele de expertiză și pe experiența mea practică, pe abordarea subiectelor legate de emoții, gânduri și sentimente care blochează atât partea de relații în familie și în zona profesională, cât și partea fizică efectiv prin apariția bolilor.

Fii sigur că vei primi în cadrul sesiunilor noastre teorii și exerciții testate care au avut rezultate în toate întâlnirile mele de până acum.

Singurul moment în care exercițiile făcute împreună nu vor funcționa este atunci când ai beneficii secundare din păstrarea problemei pe care dorești să o rezolvi.

a

Partea bună este că putem să explorăm inclusiv aceste beneficii pentru a ajunge să le poți obține într-o formă mai sănătoasă pentru tine.

a

Rezervă o sesiune “Împrumută-mi creierul”

Ai îndoieli despre ce să faci cu viața ta, încotro să o apuci sau cum să îți găsești echilibrul emoțional? Nu reușești să te focusezi ca să ai claritate legat de ceea ce îți dorești să fie viața ta? Deși se pare că le ai pe toate, totuși ești nefericit? În această situație ai nevoie de cineva care să îți oglindească ideile, să facă vizibile convingerile care te limitează, cineva care să te poată ajuta să îți limpezești gândurile și să eliberezi emoțiile, învățând totodată să acționezi diferit.

 În această sesiune 1:1 terapeutică voi colabora cu tine pentru a formula strategii personalizate de echilibrare fizică, emoțională și mentală, împărtășindu-ți informații specifice exclusive pentru situația în care te afli tu. Vei pleca din această întâlnire cu strategii de acțiune pe care le poți face singur sau alături de mine, pregătit să îți duci viața la un alt nivel.

Ar trebui să programezi o sesiune “Împrumută-mi creierul” dacă:

  • Ești frustrat cu lipsa de claritate în anumite arii din viața ta
  • Te simți blocat în zona personală, profesională sau în zona sănătății tale
  • Știi că ai toate ingredientele, dar nu ești sigur cum să le folosești ca să profiți la maxim de ele, ca să îți faci viața pe care ți-o dorești, plină de bucurie
  • Ești lipsit de energie ca să acționezi în direcția în care știi că se cere și nu știi exact ce schimbare ai nevoie să faci
  • Ai obosit să pierzi bani pe controale medicale care nu descoperă nimic în neregulă, în timp ce tu continui să te simți în dezechilibru inclusiv la nivel fizic
  • Îți vine să te dai bătut și consideri că e ceva în neregulă cu tine de nu ai și tu bucurie în viața ta

Prețul consultației este 400 lei

Garantarea primirii banilor înapoi: dacă nu ești mulțumit de rezultatul sesiunii noastre și specifici acest lucru la sfârșitul întâlnirii, îți trimit banii pe sesiune integral.

a