Corpul tău este animalul tău?

Corpul tău este animalul tău?

Într-una din primele dăți când am întrebat corpul ce dorește să îmbrace mi-a sărit în ochi o bluză complet neagră foarte formală. Nu îmi convenea, am îmbrăcat-o cu blugi și o eșarfă pe post de curea. Nu mi-a venit să cred cât de bine m-am simțit, fiind îmbrăcată obișnuit și toată lumea de pe stradă se uita la mine, ca la o vedetă de cinema. Corpul meu are gusturi bune!

Corpul meu este ceva ce am învățat să judec de mică. Am crescut foarte repede și am început să arăt ca o femeie, când încă prietenele mele arătau ca fetele. Până aici a fost doar ceva ce am învățat să gestionez. Când am început să fiu recunoscătoare pentru corpul meu , am început să descopăr uimitoarele capacități pe care le-a avut întotdeauna și întotdeauna le-am folosit fără să le conștientizez. Este atât de plin de energie, atât de rapid în a face lucruri! Și m-a asistat în a-mi crea o posibilitate total diferită a viitorului pentru mine, în care pot să am încredere în corpul meu să fie această ființă blândă, care îmi dorește să prosper și care va face ceea ce am nevoie să facă. Și am învățat să fiu blândă și drăguță cu el, ceea ce mi-a dăruit o așa prezență în viața mea care este uimitoare. De asemenea, devin inspirația altora care, ca și mine, știu că ceva diferit este posibil cu corpurile dar nu au primit încă informația.

Cum ar fi să fie corpul tău așa de fericit ca un cățel? Cum ar fi să fie corpul tău fericit ca un cățel care te vede pe tine? Eșți așa de obișnuit cu el, că nici nu observi asta! Corpul tău are toate caracteristicile și specificațiile unui animal: te iubește total, va merge oriunde mergi și tu, ți se va supune în totalitate chiar dacă are alte preferințe decât tine. Și cel mai important este că îți va spune unde ascunzi lucruri chiar și de tine însuți devenind bolnav, devenind rigid, simțindu-se rău. Îți va da toată informația de care ai nevoie în fiecare zi a vieții tale tot timpul. El îți dă plăcere, îți oferă protecție, are o energie grozavă, fiind acolo cu totul pentru tine.

Și cum ai tu grijă de animalul tău? Cheltui foarte puțini bani pe el? Îi spui că nu e niciodată destul? Îl omorî, dându-i prea mult să mănânce sau prea puțin ? Sau de prea proastă calitate sau ceva ce nu dorește?

Invitația mea pentru azi este: Ce ar presupune să îți tratezi corpul ca pe animalul tău preferat? Cum ar fi să îl eliberezi din cușca în care l-ai pus? Cum ar fi să îl scoți la plimbare ca să nu ajungă prea stresat sau prea depresiv? Cum ar fi să îi dai mâncarea pe care o dorește, mâncarea care îi priește?

Aștept mesajele voastre!

Sursa Elena Blanco

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește