Ce îți spune corpul prin durere?

Ce îți spune corpul prin durere?

Alegerea de a îmi include zilnic corpul în crearea viitorului meu și de a refuza să îl judec îi permite să fie contribuție în tot ceea ce creez, de la afaceri la parenting. Când îi dai permisiunea corpului tău să contribuie vieții tale și îl intrebi ce știe, viața ta devine mult mai faină!

Pentru orice care ar fi considerat în lumea asta ca fiind discomfort sau durere , înainte de a trage o concluzie despre ce este asta, întreb: ” Corpule ce este asta? Ce informație îmi dai pe care nu o conștientizez?” Și , când senzația dispare sau se schimbă complet, corpul îmi dă semnal că l-am auzit.

Ce este durerea și noi am decis că nu este? Orice intensitate pe care corpul tău ți-o trasmite sau pe care o simți în corpul tău e descrisă de obicei ca fiind durere. Și totuși intensitatea percepută reprezintă informațiile tramsmise de corpul tău către tine cu multă forță și perseverență. Corpurile noastre sunt ca niște organisme senzoriale , ca niște antene mari de radio care percep multe informații din jurul nostru. Și aceste informații sunt foarte valoroase și minunate!

Atunci când sunt deschis să primesc conștiența corpului legat de percepția mediului totul devine mai ușor pentru mine de gestionat. Nu mai am durere, am intensități despre care întreb corpul:” Corpule ce este asta? Ce îmi spui? Ce informații îmi dai? ”

Poate fi uneori și despre ceva ce nu funcționează in corpul tău sau că te-ai rănit și atunci corpul te avertizează să cercetezi subiectul respectiv. Partea interesantă este că atunci când iti asculți corpul începi să realizezi diferența dintre felul în care îți transmite corpul informații receptionate din exterior, din mediu, și cele legate de mediul tău interior, cele legate de propriul corp. Au energii diferite, sunt intensități diferite. Astfel că începi să știi când trebuie să ii contribui corpului tău cu ceva pentru ca este rănit și când doar îți transmite informații din câmp. Și când știi că e o rană în corpul tău poți alege să contribui la vindecarea ei. Țesuturile corpului se vindecă în mod natural și când contribuim și noi la asta e chiar și mai simplu și rapid procesul.

Așa că data viitoare când ai o durere sau o intensitate în corpul tău pe care o numești durere doar întreabă ” Corpule ce este asta? Ce informație îmi transmiți pe care eu nu o primesc acum? ” și doar așteaptă, vezi dacă senzația se schimbă , vezi ce știi . Ai putea sa fi surprins și încântat cu ceea ce descoperi!

Și sper să împărtășești aici cu mine aceasta bucurie a descoperirii mesajelor transmise de corpul tău!

Sursa: Dr. Glena Rice

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește