Corpule, ce mișcare ți-ar plăcea?

Corpule, ce mișcare ți-ar plăcea?

Să ai un corp este o aventură în a descoperi despre ce este viața. Am o imensă recunoștință față de inteligența corpului meu și capacitatea de a gestiona provocările la care îl supun uneori.

Îmi iubesc corpul pentru că dăruiește atâta bucurie și vitalitate. Corpul meu mă duce oriunde îmi place să merg și este prietenul meu cel mai bun. Am început, prin intermediul Access Consciousness , să îmi includ corpul în alegerile mele zilnice întrebând despre conștientizările sale.

Întrebările mele favorite sunt:
* Corpule, ce ești conștient aici?
* Corpule, ce știi? Arată-mi!

Răspunsul este subtil sau doar o senzație de ușurință și alegerea mea este întotdeauna să merg cu da sau nu din ceea ce îmi oferă corpul în funcție de unde percep ușurința .

Îmi iubesc corpul și sunt cu adevărat recunoscătoare să am unul care să îmi aducă atâta conștientizare despre cum mă mișc și cum, uneori, îmi oblig corpul să stea jos deși el ar dori cu totul altceva.

Tu iți mișți corpul mult sau stai jos majoritatea timpului?

Ai observat copiii cum își mișcă tot timpul măcar părți ale corpului, dacă nu întregul corp, nu obosesc? Oboseșți privindu-i?

Pentru animalele sălbatice mișcarea nu este o corvoadă sau o pedeapsă temporară pentru că sunt leneșe fizic și ieșite din formă și nici o opțiune de activitate doar pentru a arăta mai bine. Cum ar fi dacă putem fi mai mult că animalele? Mișcarea a fost aici înaintea noastră. Mișcarea este continuă în întregul univers. Mișcarea planetelor este continuă. Mișcarea este despre a fi prezent cu tine, cu corpul tău și cu ce este posibil. Imaginează-ți oamenii fiind mai mult ca animalele. Cum ar fi?

Am un instrument pentru tine. Cum ar fi să îți întrebi corpul tău frumos în fiecare zi :
♡ CORPULE, CE MIȘCARE ÎȚI PLACE SĂ FACI AZI?
♡ CORPULE, CE MIȘCARE ȚI-AR ADUCE BUCURIE?
♡ CORPULE, ÎMI ARĂȚI CALEA TA?

Aștept experiența ta legată de folosirea acestui instrument mai jos!

Sursă Vlafica Djordjevic

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește