Corpule cum ți-ar plăcea să arăți?

Corpule cum ți-ar plăcea să arăți?

Corpul meu contribuie la crearea viitorului meu dându-mi informații despre oameni, agende, direcții încotro să o iau, întrebări pe care să le pun și multe altele. Pentru a-mi crea viitorul trebuie să creez. Și corpul meu are și generează o energie creativă extraordinară care se potrivește energiei creării cu ușurința despre care am crezut întotdeauna că îmi lipsește dar pe care corpul meu a avut-o în tot acest timp.

În afara de faptul că iubesc să am un corp, cel mai mult îmi place că asta îmi deschide universul către atât de multe altele. Când am început să fiu prezentă cu corpul meu permițându-i să fie contribuția care este el în viața mea, este uimitor cât de mult mi s-a relevat din universul înconjurător. Am o viață mai mare, mai multă conștiență, mai mulți bani, mai multă ușurință în lume și mai multă creație de când am ales să fiu recunoscătoare că am un corp. Și stiu că acesta este doar începutul!

De multe ori nu ne întrebăm cum ar vrea să arate corpul pentru că presupunem noi în locul lui și credem că știm mai bine. Alteori chiar dacă întrebăm corpul nu avem răbdarea de a asculta răspunsul lui. Așa că vă rog vă puneți intenția acum să eliberați tot ce ați proiectat că și-ar dori corpul, tot ce v-ați gândit că ar trebui corpul familiei să arate distrugeți și decreați. Și tot ce proiectați asupra corpului propriu despre cum ar trebui să arate, cum v-ați dori voi să arate sau cum credeți că ar trebui să fie corpul vostru pentru a fi acceptat social eliberați vă rog acum.

Odată ce aceste judecăți și expectații sunt date la o parte putem începe să ascultăm care este dorința corpului legat de cum ar vrea să arate el. Și ca asta să se întâmple vă rog să vă dați dumneavoastră și corpului vostru spațiul și timpul în care să primiți conștientizarea. Mulți oameni care ajung să pună o întrebare așteaptă un pic și dacă nu au conștientizarea imediată a răspunsului intră în judecată de sine SUNT GREȘIT! AM FĂCUT INSTRUMENTUL GREȘIT ! sau în judecată față de tehnică INSTRUMENTUL ACESTA ESTE O PROSTIE CARE NU FUNCȚIONEAZĂ! când de fapt tot ce au făcut a fost să refuze să își dea timpul și spațiul conștientizării răspunsului. Pentru că răspunsul nu vine pe o singură cale, el poate veni prin multiple căi, de obicei pe cele pe care nici nu le luasem în calcul.

Gary Douglas, fondatoril Access Consciousness, a primit răspunsul la această întrebare în 4 luni, când a reușit să ajungă într-un spațiu în care corpul lui a văzut o altă persoană care avea corpul exact cum voia corpul lui Gary să arate și i-a dat lui Gary conștientizarea că acesta este răspunsul la întrebarea lui. Cum a făcut corpul asta? A trimis înapoi la Gary energia întrebării pe care Gary a recunoscut-o și a avut conștientizarea despre cum își dorește corpul lui să arate.

Și acum vreau să facem împreună acest exercițiu :
Lasă barierele jos, conectează-te cu corpul tău, salută-l, și apoi întreabă: CORPULE CUM ÎȚI DOREȘTI TU SĂ ARĂȚI?

Unii dintre voi ați putea să aveți o constientizare instantă, unii dintre voi veți primi conștientizarea raspunsului pe parcurs. Acesta este unul dintre instrumentele pe care le lași să lucreze cât le trebuie , transmiți energia întrebării în Univers, corpul primește energia întrebării și tu ești constant cu energia acestei întrebări până când, mergând prin lume, deodată atingi conștientizarea doar văzând o revistă, o persoană, un film sau pur și simplu devenind conștient că știi cum isi dorește corpul tău să arate. Nu știi niciodată cum ajungi la constientizare, poate veni dintr-o poză a unui străbun sau dintr-o carte de istorie dar dintr-o dată energia acelei întrebări se întoarce la tine și începi să te gândești din nou la asta și atunci se întâmplă! Și atunci mai întrebi o dată corpul CORPULE TU ÎMI SPUI CĂ AȘA DOREȘTI SĂ ARĂȚI? și dacă se simte ușor, dacă universul ți se expansionează cand pui această întrebare si te uiți la acea informație, atunci acela este răspunsul .

Și atunci se mai cere să întrebi CORPULE CE SE CERE SĂ FACEM PENTRU A AJUNGE SĂ ARĂȚI AȘA? Și de acolo poți să ai o conștientizare imediată sau vei primi răspunsul pe măsură ce ajungi in acel spațiu în care energia întrebării poate să fie prezentă cu energia conștientizării răspunsului.

Aștept răspunsurile și conștientizările voastre în comentarii! Mulțumesc.

Sursa: Donielle Carter

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește