Exercitiul de activare a timusului

Exercitiul de activare a timusului

Corpul meu este vital în a contribui viitorului meu. Așa că îmi întreb corpul ce i-ar plăcea să facă pentru toate lucrurile care îl interesează legat de planurile mele viitoare: ce zboruri i-ar plăcea, în ce hoteluri i-ar plăcea să stea, etc.

Cea mai simplă cale prin care știu că imi ascult corpul este atunci când percep lucrurile ca fiind ușoare sau grele în propriul corp. Corpul meu nu are nici un sens de greutate luat ca atare, însă fiecare activitate făcută cu corpul meu este diferită. De exemplu știu când mananc ce îmi cere corpul pentru că mâncarea va avea un gust foarte bun și corpul meu va fi energizat de această mâncare. La fel este și atunci când aleg să mă mișc și să fac sport, chiar dacă ceea ce fac este destul de provocator, corpul meu se energizează și are un sens de ușurință din ceea ce fac.

Legat de a avea ușurință în propriul corp cu mișcarea, putem face acest exercițiu energetic înainte de a începe mișcarea fizică propriu-zisă pentru a avea și mai multe beneficii din acțiunile noastre fizice.

Acest exercițiu al timusului ajuta la echilibrarea energetica a corpului tău și la o mai bună conexiune între tine si corpul tău.

Când faci exerciții fizice corpul tău se mișcă atât fizic cât și energetic. Acest exercițiu se face la nivel energetic și constă în a mișca energia prin corpul tău.

Ceea ce ai de facut este să tragi energie prin palme din univers in piept , unde este aceasta glandă timus, și apoi o trimiți în jos prin picioare în pământ . Apoi poți să îți imaginezi că energia din pamant intră in corpul tau prin picioare si urcă pana la piept, la timus, și apoi iese prin palmele mainilor. Pe lângă aceste 2 canale prin care circuli energia intr-o direcție și în cealaltă.

Simultan cu acestea, tragi energie prin vârful capului, prin timus, prin corpul tău și prin picioare până în pământ și în sens invers din pamant tragi energie prin picioare, prin corp, prin timus si iese prin cap.

Și apoi tot ce ai de făcut este sa ceri acestor 4 circuite de energie să ruleze simultan, îți poți imagina cum rulează, tot ce mai ai de spus este EXERCITIUL TIMUSULUI PORNEȘTE. Cand conduc sau când percep ca am o energie stagnantă în corp imi pun mana pe piept in dreptul timusului, ii cer sa ruleze și vizualizez acele 4 fluxuri de energie rulând. Asta mă ajută să am ușurință cu momentele in care conduc mult sau sunt în avion și nu mă pot mișca mult.

Sursa: Dr. Andrew Gardella

”Dacă dorești să fii ghidat pas cu pas prin acest exercițiu intră AICI că să primești această ghidare acum.”

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește