Cum să primim dorința, judecățile și alte energii îndreptate către corpul nostru?

 

Cum să primim dorința, judecățile și alte energii îndreptate către corpul nostru?

Corpul nostru este un organism care recepționează: el primește lumina soarelui, primește mâncarea…Și totuși nu am fost învățați să primim. Câți dintre noi am fost învățați că dacă sunt îndreptate anumite energii către noi și corpurile noastre trebuie să ne ascundem de ele, trebuie să fim timizi cu ele, trebuie să le respingem. Și facem asta deseori prin contracții.

Când cineva te judecă și trimite energia judecății spre tine cât de mult te retragi, cât de mult devii contractat? Cât de mult îți faci corpul foarte mic și solid? Și cum ar fi dacă nu ar mai trebui să faci asta?

La fel este și cu dorința. Mai mult femeile, dar nu doar ele, au învățat că dacă cineva trimite energia dorinței către ele trebuie cu siguranță să respingă acele energii, să se prefacă precum că nu le plac acele energii, și cu siguranță să își închidă corpul și să le respingă.

Corpului nostru de fapt îi place să fie dorit. Dacă ești femeie și porți o rochie superbă o faci ca să fi dezgustătoare? Sau o faci pentru că îi place corpului tău să se bucure de acea rochie, de cum o simte pe piele, de senzațiile pe care le are în ea? Și dacă cineva proiectează dorință asupra ta, față de tine, față de corpul tău, de ce ai crede că asta este îngrozitor? De ce nu ar fi o conștientizare, o recunoaștere a energiei extraordinare care ești?

Și cum ar fi dacă nu mai trebuie să rejectezi de acum încolo nimic? Cum ar fi ca toate energiile trimise de oameni asupra ta, spre tine, să nu mai fie acolo să te oprească pe tine sau corpul tău?

Și dacă ne întoarcem la punctul în care corpul tău este un organism care recepționează și oamenii trimit energii către corpul tău, cum ar fi ca în loc să le respingi să fi dispus să zici: „Vrei să mă judeci? Nu ai decât! Pentru că asta e doar energie și corpul meu iubește să primească energie!”

Cum ar fi ca atunci când cineva proiectează dorință asupra ta, în loc să zici că dacă primești asta va fi rău și teribil, să conștientizezi că de fapt corpul tău iubește această energie și acea persoană poate să proiecteze câtă dorință vrea?

Ce zici? Îți vei permite să îți lași barierele jos când ești conștient că alte persoane proiectează sau direcționează energii asupra ta și literalmente să folosești asta în propriul tău avantaj și în avantajul corpului tău? Așa nu va mai trebuie să te ascunzi, să faci pe timidul sau să te faci mic și să te închizi ci să primești cu corpul tău în fiecare moment al fiecărei zile.

Când îți asculți corpul lucrurile pe care le faci le percepi ușoare și expansive. Când nu îți asculți corpul ele devin grele și frustrante. Când îți asculți corpul ai mult mai multă energie și bucurie de a trăi.

Având un corp poți să te bucuri de viață și a trăi! Soarele, șampania, înbrățișările etc. Având un corp îți permiți să primești toate astea și mult mai multe ceea ce te conduce la un nivel al bucuriei care nu știai că ar fi posibil înainte de a folosi instrumentele Access!

Sursa: Kalpana Raghuraman

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește