Ușor și greu cu corpul tău

Ușor și greu cu corpul tău

Hai să vorbim acum despre un instrument din #Access care imi este foarte drag, pentru că mi-a oferit oportunitatea de a ști că știu multe lucruri de care nu eram conștientă.

Acest instrument se referă la constientizarea a ce percep ca ușurință sau greutate în propriul corp, atunci când imi pun o intrebare. Instrumentul constă în faptul că atunci cand te intrebi ceva, percepi raspunsul corporal. Dacă percepi ușurință, acel raspuns e adevarat pentru tine. Dacă percepi greutate, acel raspuns este o minciună pentru tine.

Atat de simplu este! Și nu ai nevoie să îți spună nimeni ce să faci dacă aplici acest instrument pentru că TU VEI ȘTI CE ESTE ADEVĂR PENTRU TINE ȘI CE NU, putând astfel să alegi mult mai ușor.

Și totusi cum știi că este ușor sau greu? Trebuie totuși să îți folosești corpul tău minunat. Treaba corpului tău este să îți dea informații despre mediu, despre corpurile altor persoane și ce se întâmplă cu tine FIINȚA. Căci tu, FIINȚA, nu ești întotdeauna în corpul tău sau atentă la corpul tău.

Cum stii că ceva este ușor? Pentru fiecare poate fi ceva diferit. Pentru mine ceva e ușor atunci când parcă totul se expansionează și am mai mult spațiu și pot să respir cu mult mai multă ușurință. Pentru altcineva perceptia este că plutește ca în puf. Altă persoană a zis că e ca și când i se ia o greutate de pe umeri.

Cum știi că ceva este greu? Pentru mine e ca și când aș căuta să mă fac mică să încap într-o cutie, fără să mai pot respira. Chiar uit să respir. Pentru altă persoană este ca și cum ar avea o piatră în stomac și corpul îmi spune ce se întâmplă.

Pentru tine poate fi cu totul altă percepție, pentru că fiecare are propria cale de a primi informațiile, însă vei știi să o recunoști dacă îți dai voie să te uiți. Poate sa fie o gâdilitură în ureche sau o greutate în picioare sau orice altceva.

Și poți să începi să recunoști cum răspunde corpul tău fiind atentă la ce percepi când te intreb „Știi că ești mult mai dinamic, mult mai potent, mult mai creativ decât îți poți imagina posibil?”

Răspunsul clar aici este „da, e adevarat” și fi atent cum percepi asta in corp. Dacă în schimb îți spun „Ești stupid idiot care nu e în stare de nimic” cum se percepe asta în propriul tău corp? Clar este o minciună… și uite așa știi cum să le recunoști cum funcționează pentru tine, fără să aștepți să îți spună răspunsul cineva din exteriorul tău.

Așa că bucură-te de acest instrument, învață-i și pe alții să îl folosească, pentru că nu ai cum să greșești și te învață cum să fi mai mult în contact cu corpul tău!

Te rog să îmi scrii cum a fost experiența pentru tine!

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește