Ce înseamnă să ai un corp?

 

Ce înseamnă să ai un corp?

De cele mai multe ori considerăm că acest corp al nostru suntem noi. Ne identificăm complet cu corpul nostru… Şi cum ar fi dacă am realiza că acest corp este sistemul nostru de navigare prin această realitate?

Având un corp creează foarte multe posibilități ca să te bucuri în viață  de o varietate de plăceri :  să simți căldura soarelui pe față, să auzi sunetele unei melodii frumoase, să simți atingerea ușoară de îngrijire  a cuiva pe pielea mea, să deguști o mâncare delicioasă și să percepi plăcerea aduse de mișcarea corpului în dans sau în sport.

Corpul nostru este o sursă excelentă  de informații a ceea ce se întâmplă în mediul din jurul nostru. Cum ar fi să începi  să îți asculți corpul? Și mă refer să îl asculți nu numai când îl întrebi ce vrea să mănânce sau să bea ci și   atunci când ai o durere… Cum ar fi să realizezi că durerea aceea poate fi de fapt o conștientizare a ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător?

Cum ar fi să conștientizezi că percepi gândurile,  sentimentele și emoțiile oamenilor din jurul tău? Faptul că refuzăm să fim conștienți de toate aceste abilități și capacități poate să creeze în corp tot felul de dureri.

Cum ar fi să realizăm că prin intermediul corpului putem primi informații inclusiv despre ce se întâmplă cu pământul, cu un vecin sau cu o rudă aflată încealaltă parte a țării ?

Cu Access Bars și procesele de corp din Access Consciousness iți sunt oferite instrumentele prin care să deveni mult mai conștient despre ce anume comunică de fapt corpul în acel moment și să poți alege să schimbi diferitele intensități care se manifestă în corpul tău .

Am descoperit că, prin rularea acestor procese și intrumente, îmi percep corpul și chiar îl observă și alții că arată mult mai bine acum decât în urmă cu 5 ani. E uimitor! Am ajuns chiar să mă pot bucura de corpul meu mult mai mult decât o făceam atunci. Și știu că, rulând acestea în continuare, în viitor corpul meu va continuă să se simtă grozav.

Sursa: Dr. Anthony Mattis

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește