Noi ne creem corpul și acesta are propria conștiință

 

Noi ne creem corpul și acesta are propria conștiință

De cele mai multe ori oamenii cred că genele, ADN-ul sau ceea ce mâncăm ne creează corpul când de fapt corpul este creat de punctele noastre de vedere și de credințele din care funcționăm. Mult din rigiditatea și solidificarea corpului nostru este dată de punctele noastre fixe de vedere și toate acele lucruri pe care le ascundem în subconștient, la care refuzăm să ne uităm și le negăm.

Atunci când ne rănim avem punctele fixe de vedere că avem o problemă și că trebuie să facem una sau alta pentru a o rezolva. În acest fel de fapt intrăm în reacție față de propriul nostru corp. Cum ar fi dacă doar am întreba corpul „Corpule cu ce pot să contribui că să îți fie mai bine? Corpule ce dorești de fapt acum? Corpule ce aș putea să fac să creez mai multă ușurință pentru tine?”

Cum ar fi dacă la fiecare punct de vedere primit de la alții ne-am întreba dacă se aplică și pentru noi sau nu?

Cum ar fi să funcționăm din punctul de vedere propriu, în care corpul nostru este în stare să creeze o stare de sănătate și funcționalitate, dincolo de limitările credințelor acestei realități.

Câte puncte de vedere, dincolo de această realitate despre tine și corpul tău, poți avea ca să creezi corpul tău și pe tine dincolo de această realitate ?

Când funcționăm din spațiul onorării și recunoștinței față de corpul nostru atunci corpul este în stare să creeze mult dincolo de ceea ce ne-am putea imagina. De aceea este indicat să ascultăm și să urmăm conștiența corpului nostru și NU să suprapunem peste aceasta punctele de vedere ale altora despre cum și ce are nevoie corpul nostru.

Sursa : Dr. Kayla Leung

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește