Care sunt primele 3 cerințe ca să trăiești o viață mai bună?

Te doare că nu experimentezi viața în felul în care ai visat-o? Trăiești din convingerea că doar unii ajung să trăiască ceea ce își doresc?

Poate că ai credința că doar prin muncă grea se poate să reușești? Sau poate că nici măcar nu mai ai curajul să te gândești la asta?

Dacă ești și tu în una din aceste ipostaze des întâlnite la clienții mei, vreau să îți împărtășesc un secret: SE POATE TRĂI ȘI ALTFEL!

Bună, sunt Paula Știubei și susțin oamenii să facă tranziția de la a fi trăiți de viață la a-și trăi viața cu bucurie.
Îți pot spune că se poate trăi mai bine, mai ușor, mai cu bucurie atunci când faci lucrurile un pic diferit decât obișnuiai. Sunt mai multe schimbări pe care ai putea să le faci, totuși azi vreau să îți împărtășesc 3 cerințe esențiale pentru a-ți crea o viață așa cum iți dorești.

În primul rând cred că se cere să știi clar ce iți dorești să experimentezi în viață. Atât timp cât nu știu ce mi-ar aduce bucurie și nici măcar nu îmi pun întrebarea dacă ce am trăit până acum m-a adus mai aproape de a experimenta bucuria, nu am de unde să știu cum ar fi dacă aș trăi într-un fel sau altul. Atât timp cât nici măcar la nivel de imaginație nu îmi permit să mă joc cu piesele de puzzle din viața mea să le reașez iar și iar până viața devine mai atrăgătoare, nu am cum să schimb ceva.

E ca și cum părinții ți-au dat să mănânci toată copilăria doar carne de porc și cartofi și nu ai gustat niciodată ciocolată. Atunci când vezi pe cineva că o savurează la început poate să ți se pară ciudat , totuși apoi începi să te întrebi ce gust o avea și începi să îți imaginezi acest gust și poate chiar întrebi pe unul și pe altul ce gust are, cu ce se aseamănă , dacă e plăcut sau grețos. Dacă nu faci asta nu ai cum să ajungi să experimentezi vreodată gustul ciocolatei pentru că e o necunoscută prea mare.

Apoi este important să ai curajul să ceri de la Univers ceea ce îți dorești. EL este acolo să ne servească doar dacă cerem clar ce dorim. Deseori ca și copii credem că părinții noștri știu totul despre noi, inclusiv toate dorințele noastre.

Fiica mea chiar și în somn mi-a spus o dată că eu știu ce vrea ea deși nu îmi spusese… De unde era să știu? Doar nu sunt ghicitoare în stele? Durerea mare este că și atunci când creștem ne comportăm cu cei dragi tot ca și când am fi copii: dacă ne iubesc ar trebui să știe ce ne dorim… Și apoi extrapolăm această proiecție inclusiv pe Univers. EL ar trebui să știe mai bine ca mine ce îmi doresc să experimentez în viață… Totuși chiar și în Biblie se zice ”Cere și ți se va da!”. O zicală din popor spune ”doar copilul care plânge este hrănit!”.

După realizarea cererii conștiente este important să fii dispus să primești ceea ce vine către tine ca răspuns la cererea ta. Dacă unii dintre noi își mai amintesc să ceară, sunt mult mai puțini dispuși să primească ceea ce vine din partea Universului în forma în care vine. De cele mai multe ori ne dorim să primim doar în forma și în condițiile stabilite de noi de la anumite persoane și doar de la acestea. Și nu putem concepe că poate acele persoane nu au capacitatea de a ne oferi ceea ce cerem însă sunt altele care ne pot oferi mult mai mult decât am cerut noi inițial. Am avut un client care mi-a spus la finalul terapiei că ”dacă mi-ai fi spus de la începutul terapiei că se rezolva problema mea prin intermediul persoanei pe care îmi doream să o distrug aș fi zis că ești nebună”.

Dacă legat ce ne ne-am dori în viață mai visam uneori, de cerut și mai ales de primit ne împiedică mai multe convingeri pe care le avem setate din copilărie de către părinți, neam sau chiar societate. ”Cum să ceri ceva? Ne faci de râs. Ești cerșetor ca să ceri? Termină cu visatul ăsta cu ochii deschiși! Totul vine doar prin muncă grea și în mulți ani, nu cu dorințe și cerințe! Să ceri când o să ai de unde să îți dai singur! ” Și câte și mai câte replici din acestea am primit fiecare dintre noi…

Tocmai din cauza efectelor acestor replici am creat ”Primești Succesul?”. Acest program este conceput să te susțină în eliberarea sau transformarea convingerilor care te împiedică să visezi, să ceri sau să primești ceea ce ceri astfel încât să reușești să ai viața pe care ți-o dorești.

De asemenea, o dată cu eliberarea convingerilor se duc și durerile provocate de acestea, fiind în stare să descoperi în tine o flexibilitate mai mare în adaptarea la tot ce îți oferă viața. Când ai mai multă claritate legat de ceea ce îți dorești, când ceri și ești dispus să primești ceea ce ceri indiferent de formă în care vin, viața devine mai faină!

Dacă îți dorești să îți faci viața mai frumoasă înscrie-te programul meu ca să afli mai multe despre ce poți schimba ca să ajungi acolo și să începi să și acționezi. Pentru asta dă click AICI înscrie-te în program și hai să schimbăm lucrurile împreună!

P.S. Îți mulțumesc pentru că dai mai departe mesajul meu! Împreună creștem mai ușor!

*Sursa foto Pixabay.com

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește