Workshop „CREEAZA VIITORUL VINDECAND TRECUTUL” 06-07 Mai in Constanta

Genetica ne invata ca mostenim de la stramosii nostrii caracter, anumite boli, trasaturi fizice, etc. Se pare ca nu e doar atat…. Psihogenealogia , o ramura destul de noua in psihologie, ne demonstreaza ca e mai mult de atat, ca de fapt mostenim un bagaj psihic. Explicatia? Inconstientul familial, cu care intram in contact noi ca indivizi (inconstientul individual).

Multe din alegerile noastre de-a lungul vietii sunt “dictate” de ceea ce au trait stramosii nostri.

Inconstientul cuprinde toate cunostintele noaste, toate amintirile uitate, dorintele refulate, el lucreaza cu arhetipuri, simboluri, face analogii logice sau nu (din punctul de vedere al constientului). Intre cele doua forme ale mintii exista o colaborare si schimb continuu, iar despre aceasta Jung spunea ca “ceea ce nu ajunge la nivelul constiintei, se intoarce sub forma de destin”.

Chiar daca avem liberul arbitru, daca nu identificam pattern-urile in care functionam, programele carora le suntem fideli, repetitiile, nu il putem exercita.

Aceste “programe” se fac simtite in toate domeniile vietii nostre: financiar, sanatate, relatii, casnicie, relatiile cu copii nostri, profesie, etc.

Reparand, vindecand, nu suntem obligati sa traim nici noi, nici copii nostri, vietile inaintasilor. Avem libertatea de a ALEGE!

Intotdeauna cand traim in aceste “programe” resimtim constient sau nu povara, blocajele.

Exemple de programe: bolile, lipsuri materiale, casatorii esuate, divorturi, negasirea unui partener, job nepotrivit in care nu ne gasim implinirea, etc.

In psihogenealogie gasim raspunsul la intrebarile pe care foarte multi si le pun; de ce eu nu am, eu nu pot, mie nu mi-e dat, mi se intampla asta, etc.

 

Cui ii este adresat acest curs?

Fie ca esti psiholog, psihoterapeut, student la psihologie sau terapeut de orice formare, vei beneficia de eliberarea de scenariile negative de familie atat pentru tine cat si pentru clientii cu care vei lucra in cabinet.

De asemenea , sunteti bine veniti toti cei care doriti sa va vindecati trecutul pentru a opri transmiterea programelor limitative si a blocajelor mostenite catre copiii dumneavoastra.

 

Ce inveti la acest curs?

  • Sa identifici si sa anulezi blocajele din viata ta ( financiar, cariera, sanatate, relatii, familie, copii)
  • Sa traiesti propria ta viata, nu cea a parintilor, bunicilor, a stramosilor tai
  • Sa te eliberezi de toate conditionarile pe care le ai in prezent
  • Sa te eliberezi de limitarile care te tin in locul in care nu vrei sa fi
  • Sa iti ajuti copii, oprind transmiterea programelor distructive
  • Sa iti traiesti viata manifestand din plin tot potentialul pe care il ai
  • Sa aduci armonia in viata ta si in relatiile tale

 

 

Investitie :    450 Ron in perioada 8 martie 2017 – 30 aprilie 2017

500 Ron in perioada 1-06 mai 2017

Cand?  Programul workshop-ului este urmatorul

Sambata 6 mai 2017   intre 10 – 18

Duminica 7 mai 2017  intre 10 – 13.30

Unde?  Adresa va fi anuntata persoanelor inscrise.

Workshop-ul este sustinut de psih. lector Elisabeta Vultur, care are formari in Terapii scurte, Hipnoză clinică, Terapie Sistemică: Copil, Cuplu, Familie, Programare Neuro-Lingvistică, Analiză tranzacțională, Psihologie Clinica, Gândire Laterală, L I F O, Terapie Florală Bach, Ho’oponopono, Reiki Master, Medicină psihosomatică, Medicină vibrațională, Vindecare șamanică, Wealthy Mind, Life Coaching, Spiritual Counseling, Astrologie natală, karmică, previzională si relațională

Informatii si inscrieri la telefon psih. Elena Paula Stiubei 0734 626 919 / 0744 332 970

Atentie! Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile!

Numarul de locuri fiind limitat, inscrierile se fac pe baza solicitarii telefonice si achitarea unui avans de 150 lei (garantie pentru ocuparea locului, suma care nu va fi inapoiata in cazul unei retrageri in ultimele 10 zile de dinaintea atelierului)

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește