HAOS IN VIATA TA?

Toti ne speriem cand ordinea cu care ne-am obisnuit dispare. Intram in panica atunci cand lucrurile cunoscute nu mai sunt asa cum le stiam. Si, desi de cele mai multe ori drumul batatorit pastreaza problemele in viata noastra , ne e prea teama sa facem ceva diferit pentru a gasi solutiile la acestea. Am fost invatati ca haosul este ceva rau, de neconceput.

De fapt haosul este energia creatoare ce deschide usa la o realitate cu totul diferita, conform spuselor fondatorului Access Consciousness Gary Duglas si a co fondatorului Dr. Dain Heer. De fiecare data cand ne gasim blocati intr-o situatie care ne displace putem pune o intrebare care va starni haos. Universul lucreaza sa indeplineasca cererea din intrebare si lucrurile incep sa se schimbe in jurul tau. Rezultatele sunt imprevizibile si uluitoare. Poti sa ceri mai multi bani si sa te trezesti dat afara de la locul de munca. Asta da haos daca privesti doar acest aspect!

Daca insa privesti mai in ansamblu poti vedea ca asta este oportunitatea de a avea un job platit mult mai bine. Pentru a lasa panica sa treaca te poti intreba: „Ce altceva mai e posibil aici si eu nu am ales inca?”

Daca ai rabdare si incredere ca Universul iti aduce ce ai cerut, vei observa ca dincolo de ceea ce gandeste mintea despre HAOS, acesta este de fapt necesar pentru a crea tot ceea ce ai cerut sa apara in viata ta. Toate schimbarile se produc cu haos pana se reaseaza lucrurile intr-o noua paradigma.

Mai sunt si alte intrebari in Access care se pot adresa Universului cand apare haosul sau cand ne dorim o schimbare in viata noastra:

– Care este darul meu aici?

– Ce altceva este posibil aici si eu nu am facut inca?

– Ce altceva este posibil aici si eu nu am vazut inca?

– Cat de mult haos pot insufla astfel incat treaba asta sa mearga mai bine decat mi-am imaginat vreodata?

Oamenii vorbesc si se plang de haos cand totul se schimba in jurul lor.

Cum ar fi sa permiti schimbarea fara sa te opui fiind in acelasi timp curios ce va aduce asta fain in viata ta?

 

sursa: aici[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][/fusion_text][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește