Demonstrarea stiintifica a faptului ca gandurile tale afecteaza lumea ta fizica

Demonstrarea stiintifica a faptului ca gandurile tale afecteaza lumea ta fizica
Vindecatorul si cercetatorul Dr. Masaru Emoto este autorul cartii Mesaje din apa si a facut o cercetare extinsa despre cum ceea ce simtim, spunem si gandim are un anumit efect asupra apei. Cercetarea sa arata ca poziyivitatea are o anumita putere care poate afecta direct realitatea noastra fizica. Corpul uman contine 60-75% apa, asa ca toti avem o conectare interioara subconstienta cu ea. Si el demonstreaza acest lucru printr-un experiment unic.
In experimentul sau, dr. Emoto umple 3 borcane cu orez si acopera orezul cu apa in fiecare borcan. Pentru o luna, in fiecare zi, Emoto va spune MULTUMESC primului borcan, ESTI UN IDIOT celui de-al doilea borcan , si il va IGNORA complet pe al treilea.
La sfarsitul lunii, orezul caruia i s-a multumit a fermentat bine si a dat un miros placut, in timp ce orezul care a fost criticat s-a innegrit. Cel care a fost ignorat a suferit cel mai rau destin si a inceput sa putrezeasca, sa se descompuna. Priviti video-ul urmator ca sa vedeti acest experiment fascinant in plina desfasurare.

Daca aplicam aceasta teorie in vietile noastre, este clar ca tot ceea ce ne inconjoara, ca e copilul nostru, animalul de companie, plantele, etc, totul necesita un mediu hranitor din punct de vedere emotional pentru a inflori. Fiind ignorat sau criticat constant este cea mai rea cale de a gestiona lucrurile in jurul nostru si efectele negative vor incepe sa apara la un moment dat.
Pozitivitatea are un efect profund in corpul nostru si in tot ce ne inconjoara. TREBUIE SA INVATAM SA EMANAM O ATMOSFERA POZITIVA LEGAT DE TOT CE NE INCONJOARA SI VOM CULEGE BENEFICIILE PE TERMEN LUNG.

Sursa aici

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește