Cand s-a terminat speranta?

Mergand pe strada vad majoritatea oamenilor tristi, incruntati si pierduti in ganduri, lipsiti de bucuria vietii. Toata lumea s-a obisnuit sa se planga de cate ceva, fara sa mai bage de seama ceea ce se intampla minunat in jur.

E ca si cand nu ar mai exista speranta… si totusi cine hotaraste cand s-a terminat cu speranta?

Da. De multe ori viata e nedreapta, avem de depasit anumite obstacole, trecem prin evenimente nefericite. Stiu ca viata poate insemna si durere.

Si totusi, chiar daca nu putem preintampina tot raul din viata noastra, avem nevoie sa ne asumam atitudinea pe care o avem fata de problemele de care ne lovim. Necazurile sunt o realitate, dar nu ele , ci felul in care raspundem la ele defineste esenta si stilul propriu de viata.

Apare necesitatea alegerii intre a fi trist in permanenta, paralizat de gravitatea dificultatilor zilnice si a invinge durerea pretuind viata, care este mai importanta decat orice altceva.

Toti ne putem schimba daca alegem SA NE ASUMAM RASPUNDEREA pentru propria viata, dobandind capacitatea de a ne atinge telurile si de a fi increzatori in fortele proprii. Numai tu poti decide cum sa iti traiesti viata. Fiecare decide cand s-a terminat intr-adevar speranta.

In incheiere vreau sa priviti cum alege cineva sa isi traiasca viata indiferent de conditiile date fiind responsabil pentru sine. Cred ca viata lui Nick Vujicic  este un exemplu in sine ca atitudinea e cheia.

 

Distribuie articolul!

Facebook
Email
WhatsApp

Te poate interesa și ...

Testimoniale

Citește opiniile și poveștile clienților.

Citește

Programe Terapeutice

Află detalii despre cursuri.

Citește