Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
"Am învățat să mă descopăr pe mine, să îmi accept slăbiciunile și să le corectez! Mulțumesc!"
Nicoleta Tudor
Expert Contabil

“M-am săturat să fac ceea ce nu îmi place! Ce-i de făcut?”

Mi-am spus această întrebare când am realizat la 27 ani că sunt blocată într-o profesie care nu îmi plăcea de nici un fel. Până la acea vârstă pusesem lipsa de bucurie legat de ce făceam pe seama faptului că nu sunt în poziția pentru care am învățat 5 ani. Și totuși, când am ajuns director economic într-o sucursală mare din asigurări, am descoperit că aveam doar satisfacția lucrului bine făcut, însă rămânea un gol imens . Un an am căutat să mă conving singură că fac ceea ce trebuie , că mulți m-ar invidia și alte astfel de gânduri prin care de fapt refuzam să mă uit la viața mea cu adevărat și să fiu prezentă cu cine sunt eu și ce doresc în acel moment al vieții mele pentru mine. Toată viața mea funcționasem din ce spunea lumea sau mama sau soțul și ce trebuia și ce se aștepta de la mine să fac, nu ceea ce îmi doream să fac. Fără să realizez la acel moment , în acea perioadă am experimentat de fapt unul dintre simptomele care ne împiedică să fim perseverenți și să avem succes, și anume : incapacitatea de a-mi recunoaște și de a-mi defini exact ceea ce îmi doresc de la viață!

Te-ai găsit vreodată în postura că nu ai nici cea mai mică idee despre direcția în care vrei să te îndrepți? Investisem timp și energie în studiile economice că să realizez că eram pe un drum total nepotrivit pentru mine! Tot ce făceam de fapt era să fiu un roboțel care asculta comenzile date de mediu, de societate, de părinți și de soț. EU NU ERAM DE FAPT PREZENTĂ CONȘTIENT ÎN VIAȚA MEA!

AMÂNAM de fapt să mă uit la viața mea și să văd ce pot schimba pentru că: familie, copil, poziție socială, eram într-o oarecare zonă de confort financiar, și astea erau doar câteva dintre scuzele pe care le aveam. Plus că ar fi fost nevoie de o investiție nouă de timp, bani și energie că să schimb ceva… Era mult mai simplu să las subiectul pe altă dată, să mă gândesc la el când voi aveam mai mult timp sau disponibilitate. Și evident că găseam foarte multe pretexte pentru care să nu ajung să mă uit la mine decât pe fugă. Realizam că ar fi bine să văd ce vreau de fapt și să mă apuc să învăț din nou, doar că nu mai aveam chef să învăț…de fapt nu mai aveam chef cam de nimic în acea perioadă. Când totuși aș fi avut timpul să mă uit la subiect că să văd ce pot face, găseam căi prin care mă sabotam singură inconștient prin faptul că mă duceam cu atenția pe ce era important pentru soț sau pentru alte persoane.

În tot acest timp îi acuzam pe cei din jur, chiar dacă nu verbal, însă în sinea mea eram victima sistemului și a familiei pentru că nu eram fericită cu ce făceam. Era ca și cum renunțam la luptă chiar înainte de a o începe. Îmi era teamă și să nu fiu criticată că vreau să schimb direcția.

Când mă plângeam de cum merg lucrurile în viața mea cineva mi-a zis:

”Dacă nu îți place ce se întâmplă în jur suflecă-ți mânecile și treci la treaba că să schimbi asta!”

Mi-am imaginat atunci cum ar fi viața mea dacă aș continua în această profesie. M-am văzut la 60 de ani ca o persoană înrăită de sistem, fără nici o bucurie în ceea ce făceam minim 8 ore pe zi și m-am speriat! Cred că această imagine m-a trezit la realitate: ASTA ERA VIAȚA MEA DEJA!

Am realizat atunci că se cere să fac în viața mea exact ce îmi spusese persoana de care va spuneam mai sus, ceea ce am și făcut, chiar dacă la început a fost dificil. Mi-a luat ceva până am avut curajul să îmi dau timpul acela că să mă organizez cu ceea ce doresc de fapt. Am început să observ ce îmi plăcea să fac. Apoi am început să pun pe hârtie tot ce descopeream, după care am căutat ce meserie se potrivește cu ce îmi place mie să fac , ajungând astfel la psihoterapeut. Trebuiau alți 4 ani de facultate plus alți 4 ani de formare în specializarea de psihoterapeut. Era multă muncă de făcut. Totuși ajunsese să mă doară prea tare, aveam senzația că trăiesc viața altcuiva, așa că a trebuit să acționez într-un final.

Și așa am și făcut!

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Stiubei este numele meu și acum sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în psihoterapie corporală, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Deși mi-a fost mai greu să îmi asum răspunderea pentru mine și viața mea, totuși am știut mereu într-un colțișor al minții că se poate să trăiești mai ușor, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum ii vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus pot spune că se poate să ieși din auto-sabotajul dat de lipsa de perseverență, găsindu-ți calea proprie.

Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine cu atât locul în care trăim devine un spațiu și mai frumos și mai sănătos!

De ce să participi la webinar?

Pentru mine perseverența însemna inițial muncă grea și totul era prea vag. Când îți schimbi însă definițiile despre ce înseamnă de fapt perseverență, ajungi să percepi mult mai multă ușurință în a te pune în mișcare. Despre aceste definiții vom vorbi în cadrul webinar-ului.

Obții o evaluare personală a cauzelor care te împiedică să fi perseverent, acesta fiind de fapt primul pas în a conștientiza ce mai ai de făcut pentru a le depăși.

Identifici și iei cu tine ce simptome ale lipsei de perseverență manifești tu personal din cele 16 existențe. Și pentru că vom lucra pe unul dintre ele, vei știi că este posibil să le și schimbi pe cele descoperite la tine.

Unul dintre cel 16 simptome este faptul că nu știi să recunoști și să definești exact ce îți dorești să experimentezi în viața ta, deoarece în mare parte au fost alții care au ales pentru tine. În cadrul acestui webinar ai posibilitatea să lucrezi cu acest subiect prin tehnici EFT is ACCESS CONSCIOUSNESS.

Prin acest exercițiu și întrebările care îl urmează începi:

 • să te uiți de fapt la gândurile care te împiedică să conștientizezi ce îți dorești de fapt,
 • să realizezi emoțiile care te blochează și
  să le eliberezi,
 • să schimbi energia legată de barierele impuse de tine sau de alții că să te împiedici să ȘTII CĂ ȘTII CE ÎȚI DOREȘTI și SĂ ȘTII CĂ POȚI SĂ ȘI ACȚIONEZI.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea încrederii în sine că să îți creezi o nouă viață! Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”
Cornelia Dumitrescu
Antreprenor

Răspunsuri la întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 17 martie 2021. Vei primi link-ul de conectare  după ce trimiți datele de înscriere din formularul de mai jos.

În timpul webinarului poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice.

Va funcționa cu condiția să fi dispus să faci ceea ce îți spun. Când vei alegi să faci altceva atunci vei avea alte rezultate.

 

Acesta este atât un curs de conștientizare și învățare despre tine și felul în care funcționezi, cât și un program de transformare individuală și de grup prin lucrul efectiv pe incapacitatea de a-ți recunoaște și de a-ți defini exact ceea ce îți dorești de la viață.

“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Participă la curs, transformă ceea ce te împiedică să știi ce dorești de la viață

și află ce te ține în loc să acționezi!

Webinar-ul

Cum putem depăși cauzele și simptomele lipsei de perseverență?

Se desfășoară ONLINE

17 Martie, ora 18:00

Gratuit

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este 

SĂ FI O PREZENȚĂ ACTIVĂ

Participă la Webinar

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Numar telefon:*

  Mesaj:

  Pot fi contactat prin:*
  EmailTelefonSMS

  Politica de Confidentialitate*