Umilința – singura plăcere cunoscută? Program de lucru de 10 zile

Cum de am ajuns aici și ce este de făcut?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Ce ai putea TU să faci dacă ai fi liber? Cum ar fi să fi liber de toată greutatea în plus, liber de toate responsabilitățile celorlalți, să ai tot acel timp și spațiu pentru tine, pentru a te exprima pe tine?

De fiecare dată când ne considerăm jigniți sau ofensați de cineva, de fiecare dată când ne este rușine de noi, de felul în care apărem în fața cuiva, noi suferim umilințe noi sau le redeschidem pe cele vechi.

De câte ori este nevoie să mai fim umiliți, jigniți sau să ne simțim rușinați pentru a alege să facem ceva diferit pentru a lăsa această rană să se închidă? De câte ori mai trebuie să trecem prin această rană din nou și din nou pentru a învăța să facem lucrurile altfel?

Această rană apare la vârste între 1 și 3 ani și este legată mai mult de lumea fizică de a avea și de a face. În această perioadă copilul începe să își dezvolte funcțiile corpului fizic învățând să mănânce singur, să fie curat, să asculte și să înțeleagă ce îi spun adulții.

Firescul acelei vârste era să ne murdărim, să nu ne iasă toate din prima. Totuși, adulții care ne-au îngrijit mai în glumă, mai în serios ne spuneau că suntem ca niște purceluși, că suntem proști că nu știm, sau pur și simplu rădeau de noi, de felul în care arătăm și ne străduiam să facem cât puteam de bine. Unii dintre noi chiar am luat acel râs și acele vorbe în serios, rănindu-ne profund la nivel subtil. Însă pentru că ceilalți râdeau, am considerat că așa este normal să se întâmple. Și am făcut o normalitate din a fi răniți și umiliți, ca și când aceasta este singura formă în care ne simțim familiari cu noi înșine.

Ajunsesem astfel ca adult să mă jignesc singură când nu îmi ieșea ceva, să mă pedepsesc autosabotându-mă, să nu las pe altul să mă trateze așa. De multe ori a face și a avea lucruri a devenit un mijloc de a compensa rana, transformându-ne în dependent de shopping, de mâncare sau de muncă.

Cât am căutat să mă feresc de umilință am dezvoltat un corp rotofei mai ales în talie și multă tensiune în maxilare.
Mi-am asumat multe responsabilități ale celorlalți și nu mă simțeam recunoscută pentru ceea ce făceam. Cu cât făceam mai multe pentru ceilalți uitând de mine, cu atât mă îngrășam mai tare. Și cea mai mare dorință a mea era să îmi obțin libertatea. Doar că mă speria așa tare această idee… Ce aș putea să fac dacă aș fi liberă?

Mi-a luat mult timp până să înțeleg ce s-a întâmplat de fapt cu mine și ce să fac să scap de comportamentele și atașamentele căpătate, ca să nu mai fiu conștientă de rana de umilință dezvoltată în copilărie.

Te regăsești în aceste exemple? Atunci tot ce se poate să ai și tu această rană încă activă în tine.

Dacă îți dorești să ajungi să te eliberezi cu adevărat de toată reactivitatea pe care o manifești din această rană și să te recapeți pe tine în viața ta, te invit să lucrăm împreună pe această temă, timp de 10 zile cu câte un exercițiu EFT și apoi curățări prin intermediul întrebărilor din Access Consciousness.

În acest program de 10 zile vă aștept să lucrăm împreună pentru a transforma această suferință în ceea ce este de fapt POTENȚA NOASTRĂ care a fost neexprimată și nerecunoscută până acum.
Am fost în această poziție, în care totul mi se părea nedrept pentru că eu respectam regulile până la uitarea de sine și alții trăiau viața cu bucurie. AM ALES SĂ SCHIMB acest subiect ȘI ȘTIU CĂ SE POATE ȘI ALTFEL.

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

De ce să participi la curs?

Îți dorești să fi liber de toate responsabilitățile care nu sunt ale tale?
Te-ai săturat de umilința pe care o resimți de fiecare dată când se uită cineva la tine?
Dorești să eliberezi kilogramele în plus?
Îți dorești să te vezi și fără să te judeci atât de felul în care arăți sau de ceea ce faci ?
Te-ai săturat să duci cu tine stratul protector de grăsime pe burtică sau coapse?
Îți dorești să ajungi să îți dai voie să te regăsești pe tine cu adevărat?
Cum ar fi să eliberezi blocaje, limitări, convingeri ce te opresc din a fi tu cu adevărat?
Te-ai săturat ca umilință să fie ceva normal în viața ta?

Sesiunile de lucru se vor derula prin câte un exercițiu corporal la care se adaugă clearing-uri precum cele din înregistrare.

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni practice în care lucrezi energetic, atât prin atingere ghidată cât și prin puterea cuvântului și a întrebărilor ca procese de transformare interioară

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului, atât ca trăire emoțională, cât și ca stare fizică

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești, atât energetic cât și fizic și emoțional

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Acces pe viață la înregistrările LIVE ale celor 10 sesiuni

Acces la comunitatea online pe Telegram, un spațiu sigur în care poți să împărtășești și să reflectezi.

 

Întrebări frecvente

Înscrierile prin plata cursului au loc până în data de 02 iulie 2021. Vei primi link-ul de conectare la program în momentul în care ai făcut dovada plății.

Sesiunile se desfășoară zilnic de la ora 20:00 și vor dura 40 minute. În timpul programului poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice. După fiecare sesiune live vei primi acces la înregistrare pentru a putea să mai faci exercițiile și curățările până la următoarea întâlnire live.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Da, lucrurile se schimbă când ai disponibilitatea să o faci. Dacă totuși apar rezistențe la schimbare, prin comunicare și conștientizarea beneficiilor ascunse legate de a menține rana în viața ta lucrăm împreună pentru a învăța să ai aceste beneficii în viață ta într-un mod sănătos.

Te va ajuta să schimbi lentilele prin care percepi lumea din jurul tău, evenimentele din viața ta, ramânând astfel prezent în ele și permitându-ți să construiești relații constructive cu ceilalți.

Pe lângă partea de informare despre caracteristicile atât fizice cât și emoționale ale acestei răni, pentru a le putea recunoaște mai ușor pe cele pe care le are fiecare participant, mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup, prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția următoare: dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după a doua sesiune de lucru până începe a treia întâlnire tot ce ai de făcut este să ne spui acest punct de vedere și îți poți primi banii înapoi integral. Odată intrat în cea de-a treia sesiune de lucru fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

“Prezența caldă și confort, atât legat de spațiu cât și a doamnei psiholog, digerare a energiei individuale dar și de grup. Recomand pentru descătușare și evoluție!”
Elena Tufiș
Avocat

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

02-12 Iulie 2021, ZILNIC în intervalul orar 20:00 – 20:30

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

275 lei

* Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult, plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.

Eliberarea de Rănile Emoționale

Pachet 5 programe experiențiale

Schimbă lentilele prin care percepi lumea interioară și exterioară pentru mai multă bucurie și ușurință!

Achiziționează cele
5 programe de lucru a câte 10 zile fiecare pe vindecarea celor 5 răni care ne conduc viața (respingerea, nedreptatea, trădarea, abandonul și umilința), prețul integral pentru tot pachetul este

950 lei