Terapia Aliniamentului Divin a fost creată de Anne Hubner și Piotr Elkunoviz în 1995. La aceasta metoda clarvazatorul Tom Peter Rietdorf adauga atat metoda ruseasca de realiniere sacra cat si metoda de vindecare spirituala din Atlantida a lui Diethard Stelzl. Realinierea este un ritual de interventie spirituala atat in plan fizic cat si emotional, mental, energetic, spiritual, aliniind totul cu Perfectiunea Sursei in functie de cat da voie fiecare sa se produca schimbarea.

14543539_683288391836669_548715790_n

Coloana vertebrala este stalpul vietii. Toate bolile , pe langa cauzele fizice, au si cauze emotionale si spirituale. Prin realinierea fizica si spirituala se aliniaza coloana vertebrala, se corecteaza postura corpului, pozitia bazinului, lungimea picioarelor, pozitia vertebrelor, inclusiv Atlasul, prima vertebra cervicala. Se sterg toate programele care au dus la deformare. Majoritatea problemelor se instaleaza inainte de nastere, intrauterin, prin preluarea programelor , emotiilor , sistemelor de credinte ale parintilor si stramosilor sau sunt poveri pe care le aducem cu noi din alte vieti. In timpul sedintei de Aliniament Divin se sterg toate acestea permitand astfel sistemului nervos, musculaturii, scheletului sa se reaseze dupa o functionare sanatoasa, reactivandu-se capacitatile de autoreglare si de vindecare ale corpului.

Multe boli cronice nu ar trebui să existe, dacă pe lângă tratamentele convenționale s-ar acorda mai multă importanță și pentru “medica mente – sănătatea prin spirit”. Ceea ce remediile vindecă în mod indirect, spiritul este capabil de a vindeca în mod direct. Aliniamentul divin al coloanei vertebrale cuprinde întreaga persoană. Se aliniaza mintea, se curăță sufletul, se eliberează și aliniază corpul la nivelul coloanei vertebrale. Această re-programare a vieții persoanei are loc pe mai multe niveluri simultan, permițând întregului sistem inimă-minte și spirit-organism să se vindece.

Prin Aliniamentul Divin, chiar și oamenii considerați de instituțiile medicale drept incurabili pot fi vindecați. Imediat după transmiterea impulsului de vindecare, „Toate nivelurile ființei umane se aliniază, iar ordinea divină se restabilește în acel individ”.

Distorsionarea sau înclinarea bazinului este cauzată de evoluția noastră – evoluție ce poate fi numită și “denaturarea naturala a individului” – și trebuie să fie corectat. Mai mult decât atât, bolile sunt adesea cauzate de presiunile minții!

Gândurile noastre pot pune presiuni extreme asupra organismului, până la punctul de a-l deforma. Durerile de spate sunt cauzate de leziuni, care de cele mai multe ori sunt leziuni preponderent emoționale, care se manifestă în coloană.

Corecția pelvisului se produce foarte ușor. Deseori, clientul poate simți o senzație plăcută, ca de lumină. În timpul tratamentului are loc o creștere energetica enormă, ce deschide calea pentru dezvoltarea fizică și spirituală din continuare. Această energie este auto-reglantă și va asista în continuare la dizolvarea blocajelor vechi și a tiparelor debilitante.

Forțele de regenerare ale naturii nu sunt nicăieri mai vizibile decât în timpul acestui tratament, care este eficient atât la copii, cât și la adulți, indiferent de vârstă.