Curs Procese de corp

Reorganizare interioară pentru o primire energetică fenomenală

“La curs am înțeles unde și de ce îmi suprim puterea și de aici trăirea de neîmplinire pe plan profesional. Pentru mine au fost 2 deblocări importante la care de mult căutam înțelegere și integrare. Recomand cu drag acest curs tuturor celor care sunt deschiși să primească și să se împlinească!”
Petrovici Florentina
Asistent Medical
"Cursul procese de corp pentru imunitate pe care l-am urmat mi-a adus atât de multă încredere și a fost o binecuvântare pentru mine. Curățările și discuțiile din timpul cursului au adus la conștiința cât de atrasă eram de vechea realitate cu toată suferința, tristețea și durerea din ea. Acum simt că am în față o realitate mult mai măreață și că depinde de mine să fac această schimbare. Am toate instrumentele de care aveam nevoie să mă ajut pe mine, corpul meu și alte persoane. Mulțumesc cu recunoștință și bucurie."
Paula Paraschiv
Inginer Chimie Alimentara
“Prezența caldă și confort, atât legat de spațiu cât și a doamnei psiholog, digerare a energiei individuale dar și de grup. Recomand pentru descătușare și evoluție!”
Elena Tufiș
Avocat

Oare pot primi ceva cu ușurință?

Mulți dintre noi am auzit, la nivel de informație măcar, că de noi depinde cât și ce primim în viața noastră! Eu am fost furioasă foarte mult timp pe acest subiect al primirii, tocmai din această perspectivă: cum este posibil să îmi creez eu această incapacitate de a primi în viața mea ce, de altfel, cer cu atâta disperare!?

Am întâmpinat multe greutăți în primirea primului loc de muncă. Mi se părea nedrept să fiu obligată să demisionez doar pentru că urma să fiu mamă.

Apoi, de-a lungul vieții, peste tot pe unde îmi doream cu ardoare ceva, devenea foarte greu realizarea acelui lucru. Nu ți s-a întâmplat și ție să te întrebi:

De ce toate se întâmplă doar cu chin în viața mea?

Mai târziu, când am reușit să mă angajez din nou pe un post care îmi plăcea, am fost forțată să plec datorită avansurilor nepotrivite primite. A urmat un alt loc de muncă, de unde am dorit să plec, datorită faptului că era mai important a cui relație eram decât ce știam să fac în meseria mea. Cât de des ți s-a întâmplat să experimentezi și tu astfel de lucruri în viața ta?

Începeam să mă descopăr, să conștientizez tipare mentale care mă țineau în loc, care sunt abordate de altfel în programul de lucru de 10 zile

“Ce ne împiedică de fapt să primim?”

Am început să realizez că aveam multe blocaje, inclusiv la nivel fizic, ce mă împiedicau să percep beneficiile din tot ce vine către mine.

Pregătirea în psihoterapie corporală și procesele de corp din Access Consciousness m-au ajutat să descopăr că toată harababura aceasta externă, care mă deranja, venea de fapt din interiorul meu.

M-am descoperit pe mine ca un dulap plin de multe lucruri care poate mi-au servit cândva la ceva. Acum însă toate acestea mă împiedicau să mai primesc ceva nou, deoarece locul era ocupat de vechituri de care eram atașată.

A apărut atunci întrebarea firească:

Ce pot să fac pentru a elibera toate aceste blocaje din corpul meu fizic?

Tot ce am primit ca răspuns a fost să practic, să practic și iar să practic procesele de corp învățate, până reorganizez intern toate câte am pus în corpul meu, astfel încât să eliberez și să fac loc pentru ce doresc să între în viața mea.

Lucrurile noi nu au unde să între într-un dulap plin cu vechituri!

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Te invit azi să înveți ce și cum ai de făcut la nivel energetic pentru a face această reorganizare internă.

Îmi doresc să descoperi că poți face multe lucruri pentru corpul tău sau al celor dragi ca să le ușurezi suferința, prin folosirea acestor procese de corp minunate.

Ce este un proces de corp?

Un proces de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?
În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane, să știe că pot ști și își pot face și singuri tot ceea ce se cere pentru sine. Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu și mai frumos și mai sănătos!

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Prin achiziționarea acestui program vei primi:

Manualul de proces de corp după care lucrăm

O sesiune practică în care experimentezi cum este să lucrezi energetic cu un proces de corp și cum este să primești o astfel de sesiune

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului ca trăire

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești atât energetic cât și fizic

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 19 februarie.

Vei primi materialele de lucru aferente la începerea cursului. În timpul clasei poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum. Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice.

Vei putea să lucrezi și să percepi energia . Energia ne înconjoară, noi suntem energie și tot ce ne împiedică să o folosim, este convingerea că nu suntem în stare. Dacă ești dispus să renunți la această idée atunci lucrurile sunt foarte simple.

Materialele sunt accesibile pe viață.

Pe lângă partea de informare și învățare a cursului (pentru că îți spun despre procesele de corp, cum se lucrează cu energia și orice alt subiect legat de energie despre care întrebi), mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup.

Pentru a face că această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția că dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după ce l-ai făcut, ajunge doar să spui asta, să returnezi materialele primite și îți poți primi banii înapoi integral. Odată plecat din sală, după curs, fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

 

Garanție de rambursare 100% până la finalul cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc pe perioada cursului.

Parcurge programul de curs. Dacă nu îți place, dacă tu consideri că nu este pentru tine spune pe loc, în timpul cursului, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom rambursa prompt investiția completă.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.
Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Cursul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios, oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung.

Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu Cursul de proces de corp – Reorganizare interioară pentru o primire energetică fenomenală.
De aceea, vreau să parcurgi cursul, să experimentezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile pe loc.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Programul se desfășoară ONLINE

20 februarie 2021

Orele: 13:00- 17:00

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

*Prețul include participarea la curs și facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult.

Primești un VOUCHER în valoare de 30 Lei, dacă achiziționezi și programul de lucru de 10 zile

“Ce ne impiedica de fapt sa primim?”

Primești cate un VOUCHER (tu si piretenul tau) în valoare de 30 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.