Remodelează-ți corpul!

Fi propriul creator al corpului tău!

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
"Dacă ecoul propriilor tale gânduri, sentimente și voci, nu îți mai provoacă nici o bucurie, cu Paula poți să îți aduci înapoi toate visele pierdute și să îți faci curaj să poți să speri, să vezi și să dorești. Trebuie doar să crezi că vorbele ce le auzi acum nu vor pleca din nou departe, ele îți deschid un orizont greu de definit, dar atât de folositor."
Carmen Ciocan

Cum poți să îți transformi corpul fără bisturiu?

De câte ori nu te-ai uitat la corpul tău gândindu-te că ai tăia o bucată de aici, una de acolo?

Eu știu sigur că am făcut-o pentru mult timp. Te-ar interesa să afli metode prin care poți să îți transformi corpul fără bisturiu?

Multă vreme m-am chinuit cu tot felul de cure de slăbire, tot felul de diete, de restricții. Mi-a luat destul timp până să ajung să realizez că problema este în altă parte. Era destul de ușor să mă concentrez pe comportamentul compulsiv în care mâncam și să îmi doresc să îl schimb.

Totuși nu mi-a ieșit până nu am acceptat că acel comportament este dat de gândurile care mă conduc la frigider ca să mă răsplătesc sau ca să mă bucur și eu de ceva. De asemenea mi-a fost greu să accept să conștientizez că singura mea bucurie care îmi rămăsese era să mănânc. Și nici pe aceasta nu mi-o satisfăceam decât pe fugă, nu îmi permiteam să stau și să savurez mâncarea.

A trebuit să conștientizez ce gândeam când mă uitam la corpul meu. Multe din aceste gânduri le-am dus în corp fără să le mai conștientizez. Abia în psihoterapie corporală am realizat câte acumulasem acolo. Putem lucra astfel cu tehnici din psihoterapie și hipnoză, în cadrul programului Inelul Gastric Virtual.

Prin Access Consciousness am descoperit o cale mai rapidă și mai ușoară de a le elibera care mi-a permis să pot să îi facilitez pe oameni că pot și singuri să facă schimbări majore în corpul lor. Unii aleg să vină în continuare la cabinet pentru a lucra eu cu ei, însă cei mai mulți aleg să lucreze ei cu ei din confortul casei personale.

În cadrul acestui curs doresc să vă învăț cum să lucrați singuri acasă pe voi sau pe cei dragi prin procese de corp asupra acestui subiect.

Și ce este și mai frumos este că putem să aplicăm aceste tehnici și cu copiii mai plinuți care necesită să mai elibereze câteva kilograme.

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousness invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să  facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să te miști cu greutate?
Te întrebi cum ar fi să ai corpul pe care l-ai visat?
De multe ori dorești să te oprești din mâncat și nu poți?
Îți dorești să îți simți corpul ușor pentru prima dată în viața ta?
Te-ai săturat de toate durerile și blocajele care apar împreună cu kilogramele în plus?
Ești curios să afli cine ești tu fără aceste kilograme în plus?
Știi că ai moștenit anumite tipare de gândire care te împiedică să ai corpul dorit?
Dorești să ieși din încarcerarea judecăților legate de corpul tău?
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție ?
Îți dorești să înveți cum să îți creezi o realitate diferită cu corpul tău de cea prezentă?

Prin achiziționarea acestui curs vei primi:

Manualul de proces de corp după care lucrăm

O sesiune practică în care experimentezi cum este să lucrezi energetic cu un proces de corp și cum este să primești o astfel de sesiune

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului ca trăire

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești atât energetic cât și fizic

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 28 Mai.

Vei primi materialele de lucru aferente la începerea cursului. În timpul clasei poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum. Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice.

Vei putea să lucrezi și să percepi energia . Energia ne înconjoară, noi suntem energie și tot ce ne împiedică să o folosim, este convingerea că nu suntem în stare. Dacă ești dispus să renunți la această idée atunci lucrurile sunt foarte simple.

Materialele sunt accesibile pe viață.

Pe lângă partea de informare și învățare a cursului (pentru că îți spun despre procesele de corp, cum se lucrează cu energia și orice alt subiect legat de energie despre care întrebi), mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup.

Pentru a face că această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția că dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după ce l-ai făcut, ajunge doar să spui asta, să returnezi materialele primite și îți poți primi banii înapoi integral. Odată plecat din sală, după curs, fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

 

Garanție de rambursare 100% fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100%,  fără niciun risc pe perioada cursului.

Parcurge programul de curs. Dacă nu îți place, dacă tu consideri că nu este pentru tine spune pe loc, în timpul cursului, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom rambursa prompt investiția completă.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.
Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Cursul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios, oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung.

Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu acest program.
De aceea, vreau să parcurgi cursul, să experimentezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile pe loc.

Rezervă-ți locul și obține silueta mult dorită!

29 Mai 2021, în intervalul orar 09:00 – 17:00, în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

700 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru cei care au întrebări.

Dacă dorești să înveți ONLINE te rog să mă contactezi prin telefon sau email la cabinet@cailevindecarii.ro