Relațiile intime o provocare?

Cum le putem gestiona cu mai multă ușurință?

Zile
Ore
Minute
Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat.

De câte ori ți s-a întâmplat să fi nemulțumit în relațiile tale intime? De câte ori ai fost atras ca un magnet tot de același tipar de partener, uneori știind chiar că nu este ceea ce căutai de fapt? Câte relații ai avut căutând persoană care să te facă fericit fără să găsești acea persoană? Ce ești dispus să faci diferit ca se schimbe ceva în acest domeniu al vieții tale?

În adolescența mea era un subiect tabu și anume ATRACȚIA FIZICĂ pe care o simțeam firesc față de anumite persoane, dar despre care nu se vorbea deschis. Acum lucrurile s-au mai schimbat. Există tot felul de cărți cu explicații despre ce se întâmplă fizic între două corpuri puse împreună. Au apărut chiar și cărți care vorbesc despre cum să rezolvi anumite probleme care pot apărea în manifestarea fizică a atracției.

Totuși mi-am pus de multe ori întrebarea “Cât de mult suntem influențați în crearea inconștientă a acestei atracții de către tiparele sociale și programele preluate din familie?”.

În cadrul formării că psihoterapeut, am început să conștientizez câte astfel de tipare erau în derulare la mine și la cei din jur. Din păcate multe din ele mai mult mă împiedicau să am o viață intimă armonioasă. Apoi, când am ajuns să practic procesele din cadrul Access Consciousness, am realizat că se poate să eliberăm aceste programe cu mult mai multă ușurință.

A fost interesant să descopăr că poți fi tu însuți chiar și în această zonă despre care majoritatea se sfiește să discute. De multe ori eventualele neplăceri sau probleme care pot apărea, sunt ascunse inclusiv de partenerul de cuplu, datorită rușinii induse de aceste programe. Practicând aceste procese de corp am căpătat libertatea de a ști ce îmi produce bucurie și ce nu, de a vorbi despre acest subiect și de a alege ce este contribuție pentru mine fără să mă mai aliniez la vreun program al altora.

Și tot ce am făcut a fost să învăț procesele de corp pe care le cere structura noastră fizică. În plus am pus mai multe întrebări țintite la care se cere doar să fi dispus să eliberezi limitările aduse în discuție! Evident că este foarte important să practicăm apoi toate astea! Fără practică nu se reaizeaza nimic.

În cadrul acestui curs doresc să vă învăț cum să lucrați singuri acasă, pe voi sau pe cei dragi ,prin procese de corp asupra acestui subiect destul de delicat, fără să fie nevoie de prea multe discuții.

Rezervă-ți locul și obține relația mult dorită!

25 Iunie 2021, în intervalul orar 16:00 – 20:00, în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru cei care au întrebări.

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousness invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să  facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să ai frustrări legate de acest subiect?
Îți dorești ușurință în viața ta amoroasă?
Ai avut sentimentul că ai rămas blocat în anumite subiecte și îți dorești să schimbi asta?
Te tot întrebi unde să mergi și cu cine să vorbești despre aceste subiecte sensibile?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de corpul tău și cum poate el să îți aducă mai multă bucurie în momentele intime?
Știi că poate exista mai mult?
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție ?
Îți dorești să înveți cum să îți creezi o realitate diferită cu corpul tău de cea prezentă?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

„Un curs minunat, care a adus la suprafață conștientizări, realități de care ne folosim, chiar dacă uneori nu simțim. La acest curs am învățat multe despre mine, despre ce îmi permit sau nu. Am plecat schimbată, plină de energie și optimism că viața mea va înflori precum un lotus în soare.”

Tănase Teodora- Participant curs „Relațiile intime o provocare?”

Rezervă-ți locul și obține relația mult dorită!

25 Iunie 2021, în intervalul orar 16:00 – 20:00, în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

 

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru cei care au întrebări.