Realinierea la setările de bază ale corpului meu

Cum eliberez ce nu mă ajută și cum aduc în corp ceea ce se cere?

Zile
Ore
Minute
Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat.

De câte ori ți-ai dorit să poți șterge cu buretele tot ce ai acumulat și îți produce suferință ție și corpului tău? Cât de des ai observat că se adunase atât în sufletul cât și în corpul tău foarTe mult balast de care era nevoie să scapi? În același timp conștientizezi și că sunt multe altele de adus în corp și în suflet, care să fie hrănitoare și nu știi de unde să începi?

Eu mi-am pus foarte des aceste întrebări atât legate de mine cât și pentru cei dragi. Când aveam primul copil mic era cel mai greu de dus suferința, pentru că nu știam de unde să o iau, de unde să încep ceva, cum să schimb cee ace se întâmplă. Fiica mea făcea crize de astm prin combinarea fondului alergic cu fondul emoțional. La momentul acela încă nu știam că alergia era dată tot de emoții. Știam doar că a mâncat ceva sau a stat într-un mediu care ii provoca o reactive alergică și dacă mai era și supărată, atunci urma o criză urâtă.

Mi-aș fi dori atunci să știu câte știu acum. Ar fi fost extraordinar să știu că se poate să eliberezi emoțiile și să readuci corpul la faza în care nu mai cere să reacționeze la ce este în plus, pentru că excesele se pot elimina. Îi sunt recunoscătoare că, datorită ei, am cercetat și am studiat multe forme alternative de tratament după ce am văzut că cele alopate nu schimbau nimic. Și datorită ei am crescut și m-am dezvoltat.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

22 ianuarie 2021, în intervalul orar 16:00 – 20:00, în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă achiziționezi și cursul

Refacerea conexiunilor nervoase este posibilă?

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.

Acum îmi este mul mai ușor să spun părinților să nu renunțe la căutări, doar pentru că alții le spun că nu sunt șanse. De fiecare dată când ne este dată o problemă ne este dată și soluția, doar că nu suntem încă la nivelul de conștientizare necesar pentru a o vedea.

Cred cu tărie că atât timp cât continuăm să creștem, să ne transformăm și să ne dezvoltăm, există o cale.

Și tot ce am făcut în direcția transfomării mele a fost să învăț multe lucruri, inclusiv procesele de corp pe care le cere structura noastră fizică. În plus am pus mai multe întrebări țintite la care se cere doar să fi dispus să eliberezi limitările aduse în discuție! Evident că este foarte important să practicăm apoi toate astea! Fără practică nu aș fi schimbat multe…

În cadrul acestui curs doresc să va învăț cum să lucrați singuri acasă, pe voi sau pe cei dragi, prin procese de corp asupra acestui subiect destul de delicat, fără să fie nevoie de prea multe discuții.

Această clasă se adresează inclusiv celor care au primit o etichetă sau mai multe, ca diagnostic fără speranță de schimbare, pentru a primi și un alt punct de vedere în viața lor.

Ce este un process de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să  facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să nu știi de unde să începi schimbarea la nivel fizic, mental sau emoțional?
Îți dorești să te întorci la setările cu care ai venit în această viață?
Ai avut sentimentul că ai rămas blocat în anumite subiecte și îți dorești să schimbi asta?
Te tot întrebi unde să mergi și cu cine să vorbești despre aceste subiecte în care te simți blocat?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de corpul tău și cum poate el să îți aducă mai multă bucurie?
Știi că poate există mai mult?
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor pe care le poți folosi pentru intreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție?
Îți dorești să înveți cum să îți creezi o realitate diferită cu corpul tău, de cea prezentă?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor de programe de dezvoltare personală.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

22 ianuarie 2021, în intervalul orar 16:00 – 20:00, în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă achiziționezi și cursul

Refacerea conexiunilor nervoase este posibilă?

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?