Program de slabit cu inelul gastric virtual

11 aprilie Constanta

Days
Hours
Minutes
Seconds

Program de slabit cu inelul gastric virtual

Hipnoterapia prin inel gastric virtual este o tehnică folosită pentru a sugera subconştientului faptul că ai un inel gastric amplasat în jurul stomacului. Hipnoterapia prin inel gastric nu necesită operaţie, fiind o tehnică folosită pentru a convinge mintea subconştientă să creadă că are acest inel gastric. Scopul este ca, folosind nivelul subconştient, să accepţi faptul că ai urmat procedura şi stomacul s-a redus în dimensiune. 

Rulează videoul

Obiectivul general al hipnozei prin inel gastric

Să-ţi stăpânească apetitul

Să încurajeze o relaţie sănătoasă cu mâncarea

Atunci când subconştientul tău crede că ai un inel gastric, va crede şi că stomacul este mai mic. Acest lucru va face ca creierul să transmită mesaje conform cărora tu eşti sătul după ce ai consumat mai puţină mâncare. Inelul Gastric Virtual este un intrument pe care îl poți folosi pentru a lucra cu mintea ta în favoarea ta. Un astfel de program ne învață la nivel subconștient, ne oferă o hrană pozitivă pentru a schimba relația cu corpul nostru, cu alimentația, cu stilul de viață. Schimbarea este una naturală, armonioasă.

Facilitatorul programului in Constanta

Voi asigura sustinere participantilor pe toate cele 4 ședințe. Sesiunile de lucru vor avea loc la interval de o saptamana una față de cealalta si dureaza o ora jumatate fiecare.

Psihoterapeut Elena Paula Stiubei

Atentie! Locuri limitate! Costul acestui program este 750 lei.

Programul se adreseaza persoanelor peste 16 ani.

Inscrieri

Inscrierile se fac prin plata integrala a cursului în contul dat și contactarea telefonica la nr de telefon:

0734 626919 sau 0744 332970.

Cont Bancar : RO16 INGB 0000 9999 0733 9643 STIUBEI V. ELENA PAULA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE.

Testimoniale