Eliberează-te de Rănile Emoționale ca să te Bucuri de Starea de Calm din care să îți Construiești Viața

Pachet 5 programe experiențiale

Schimbă lentilele prin care percepi lumea interioară și exterioară pentru mai multă bucurie și ușurință!

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
“Pachetul despre Eliberarea de cele 5 Răni Emoționale m-a ajutat să înțeleg ce am de făcut de aici încolo că să mă exprim așa cum sunt cu adevărat și ca să îmi duc proiectele în act.“
Antoaneta Ciobanu
Conf. Universitar

Vrei să te eliberezi de toate aceste răni emoționale din existența ta? Vrei să începi să te bucuri de viață?

Respingerea

Am fugit mult timp de tot ce mă durea, chiar de mine însumi, în folosul celor din jur. Ei au devenit personajul principal în viața mea.

Am fost o persoană foarte ascultătoare, roboțelul perfect, sperând astfel să primesc recunoașterea celor din jur când eu însumi refuzam să mă văd.

Dacă și tu te-ai săturat să fugi de viața ta, dacă încă aștepți să îți spună altcineva că meriți să fii iubit, acest program este pentru tine!

Nedreptatea

Ca să fac față respingerii resimțite în copilăria mică, am ajuns să îmi creez această rigiditate că lucrurile pot să funcționeze doar într-un anumit fel, în felul corect în care am ajuns să consider că voi suferi cel mai puțin.

Totuși această lipsă de flexibilitate a ajuns să se manifeste în corp și la 25 de ani deja aveam dureri mari de mijloc. Ajunsesem să îmi fie teamă de indiferența celorlalți, de lipsa clarității, de pierderea controlului și critica primită.
Când regăsești deja această contractură epuizantă la nivel fizic și foarte des experimentezi nedreptatea că altora nu li se aplică aceleași legi ca și ție, știi că acest program este pentru tine!

Abandonul

Ca și copil te-ai simțit frecvent lipsit de susținerea emoțională a cuiva, fiindu-ți frică să nu plece și fizic de lângă tine persoanele respective?

Frica asta m-a împiedicat mult timp să văd realitatea: mă simțeam abandonată și refuzam să cred că stă în puterea mea să schimb ceva. Prin acest refuz de fapt mă abandonam eu pe mine în fiecare zi, agățându-mă de ceilalți ca să nu fiu singură!

Când dependența de persoanele apropiate a ajuns să te deranjeze chiar și pe tine, când crezi că nu ai destul din ceea ce dorești, când realizezi că tot ce se petrece în viața ta este cu dificultate și dorești să schimbi toate acestea, atunci știi că acest program poate face o diferență!

Trădarea

Când așteptările mele mi-au fost înșelate, ca să fac față abandonului am creat această mască a omului puternic. Și asta facem când ne simțim trădați pentru că nu dorim să arătăm lumii cât de mult suferim.

De cele mai multe ori eu preluam și sarcinile celorlalți ca să arăt că nu mă doboară nimic, sperând că astfel, în sfârșit voi fi văzută și iubită. Totuși ca să mă protejez de durerea provocată de trădare mi-am adus în dreptul abdomenului și al umerilor un strat protector de grăsime.
Dacă ești un bun salvator al tuturor celor din jur, dacă lor le găsești scuze în timp ce cu tine ești foarte exigent căutând să arăți doar forță, trădarea este activă în interiorul tău. Totul este să mai dorești să o și vindeci!

Umilința

Cât de des te simți umilit de ceilalți prin comentariile sau râsetele făcute de ei?

Ca și copil am fost mai mult plină de pete pe haine, cu ele atârnând în dezordine pe mine iar adulții din viața mea rădeau de mine. Toate astea au activat această rană emoțională.

În timp am dezvoltat dependențe de mâncare, de shopping sau de muncă pentru a putea face față umilințelor pe care ajunsesem să mi le aduc singură de fiecare dată când greșeam cu ceva. La un moment dat căutam să mă protejez chiar de mine însămi, creându-mi corpul rotund într-un strat protector.
Când ajungi în punctul în care îți dorești libertatea de a greși, știind că de fapt e o formă de învățare, când îți dorești să poți să scapi de dependențele prin care ai învățat să faci față umilinței, atunci știi că acest program este pentru tine!

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, purtător al acestor răni emoționale activate încă din copilărie. Am căutat diferite căi de a le vindeca, participând la multe cursuri și specializări, experimentând pe mine toate tehnicile învățate în aceste cursuri. Am ajuns astfel să îmi recunosc durerile, lentilele prin care le mențineam în viața mea și să învăț să fac ceva diferit că să mă eliberez de ele.

Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând în sesiuni individuale cu peste 1500 de persoane care și-au găsit calea către echilibru. Firesc că au fost și persoane care nu au avut succesul acesta și îți voi povesti un pic mai jos de ce se întâmplă acest fapt.

De aceea îți spun că PUTEM SCHIMBA CREDINȚELE DIN CARE FUNCȚIONĂM ASTFEL.
PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ACEASTE RĂNI EMOȚIONALE.

Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane, să știe că pot ști și își pot face și singuri tot ceea ce se cere pentru sine. Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine cu atât locul în care trăim devine un spațiu mai frumos și mai sănătos!

Pentru a face o diferență în viața ta, în data de 02 Iulie 2021 vom începe un proces important împreună prin care să-ți dai voie să transformi și să eliberezi cât poți din toate aceste puncte de vedere care mențin rănile emoționale în existența ta și te împiedică să te bucuri de viață.

 

Cum o să eliberăm rănile emoționale?

Conștientizezi și lucrezi practic prin exerciții EFT și instrumente Access Consciuousness pe fiecare din caracteristicile și manifestările pe care le aduce fiecare rană în viața și corpul tău
Conștientizezi puterea pe care o ai legat de schimbarea și transformarea vieții tale, crescându-ți și încrederea că poți să treci prin acest proces
Îți crești disponibilitatea de a te face vizibil lumii și de a primi iubirea în viața ta
Înveți să te susții singur, asumându-ți răspunderea pentru propria viață
Transformi ceea ce te împiedică să fi tu însuți, inclusiv nevoia de control
Reduci teama de a fi judecat

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp.”
Marius Raicu
Consultant IT

Ce primești în cadrul acestui pachet de programe?

50 de sesiuni practice, cate 10 pentru fiecare rană, în care lucrezi energetic, atât prin atingere ghidată cât și prin puterea cuvântului și a întrebărilor ca procese de transformare interioară

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului, atât ca trăire emoțională, cât și ca stare fizică

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești, atât energetic cât și fizic și emoțional

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Acces pe viață la înregistrările LIVE ale celor 50 sesiuni

Acces la comunitatea online pe Whatsapp, un spațiu sigur în care poți să împărtășești și să reflectezi.

“Pachetul despre Eliberarea de cele 5 Răni Emoționale m-a ajutat să conștientizez cum situații din trecut au declanșat sau reflectă atitudini, comportamente și reacții – inclusiv tipare – care m-au adus în punctul de la care am cedat și am simțit nevoia schimbării radical. Am înțeles ce am de făcut de aici încolo, cum sunt cu adevărat și ce să fac ca să îmi duc proiectele în act. Este uimitor și foarte util să îți dai seama că o anumită incapacitate și reacție față de acest lucru își poate avea originea în rana de abandon sau de respingere , în răni pe care nu ai cum să le conștientizezi fără ajutor specializat.”
Antoaneta Ciobanu
Conf. Universitar

Acest pachet este pentru tine dacă:

⇒ Ești perfecționist, dar dorești să te eliberezi de toate responsabilitățile care nu sunt ale tale 

⇒ Vrei să înveți cum să faci față respingerilor celorlalți

⇒ Te-ai săturat de nedreptatea pe care o percepi în jurul tău

⇒ Îți dorești să eliberezi frica de singurătate și tristețea din care ai funcționat până acum

⇒ Te-ai săturat să te doară criticile și judecățile celor din jur și să te simți umilit sau nedreptățit de acestea

⇒ Ți-ai dori să înveți să te susții singur

⇒ Te-ai săturat să te tot simți abandonat, când ceilalți aleg ceva diferit 

⇒ Îți dorești să fi mai prezent în evenimentele din viața ta

⇒ Te-ai săturat de trădarea pe care o primești din toate părțile, de suferința care vine împreună cu ea și de stratul protector de grăsime pe burtică sau coapse

⇒ Dorești să ieși din constrângerea pe care o percepi corporal

⇒ Suferi de oboseală cronică

Nu este pentru tine acest pachet dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.
“Aceste programe pentru mine au fost eliberatoare. Am conștientizat cât de multe programe, judecăți eronate și măști mi-am creat pentru a da bine sau pentru a fi acceptată de ceilalți, nețînând cont practic de ceea ce gândeam și simțeam eu. Prin aceste programe de lucru cu rănile mele de emoționale, simt că mi-am luat puterea înapoi. Pas cu pas pe parcursul celor 5 programe de lucru am eliberat convingeri eronate care mă împiedicau să trăiesc in bucurie și cu ușurință și glorie. Mulțumesc mult pentru că ai făcut aceste programe. Le recomand tuturor celor care doresc să devină oameni întregi.”
Delia Leitoiu
Economist

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 02 Iulie 2021. Vei primi link-ul de conectare la programul rănii emoționale care urmează să fie în lucru în luna respectivă.

Sesiunile se desfășoară zilnic de la ora 20:00 și vor dura 40 minute.
În total pachetul cuprinde 5 luni de lucru a câte 10 zile pe lună.

În timpul programelor poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice. După fiecare sesiune live vei primi acces la înregistrare pentru a putea să mai faci exercițiile și curățările până la următoarea întâlnire live.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Da, lucrurile se schimbă când ai disponibilitatea să o faci. Dacă totuși apar rezistențe la schimbare, prin comunicare și conștientizarea beneficiilor ascunse legate de a menține rana în viața ta, lucrăm împreună pentru a învăța să ai aceste beneficii într-un mod sănătos.

Te va ajuta să schimbi lentilele prin care percepi lumea din jurul tău, evenimentele din viața ta, ramânând astfel prezent în ele și permitându-ți să construiești relații constructive cu ceilalți.

Pe lângă partea de informare despre caracteristicile atât fizice cât și emoționale ale acestei răni, pentru a le putea recunoaște mai ușor pe cele pe care le are fiecare participant, mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup, prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția următoare: dacă tu crezi că nu e pentru tine acest pachet, după parcurgerea primului program de lucru de 10 zile consecutive la care participi, până începe următorul program din pachet, tot ce ai de făcut este să ne spui acest punct de vedere și îți poți primi banii înapoi integral.

Odată intrat în al doilea program de lucru de 10 zile fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

Vă invit să îmi scrieți pe adresa de email cabinet@cailevindecarii.ro toate întrebările suplimentare pe care nu am reușit să le acopăr aici

Garanție de rambursare 100% în primele 30 de zile, de la achiziție

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în primele 30 zile de la achiziția pachetului de 5 programe de lucru.

Parcurge primul program de lucru de 10 zile live. Reia măcar o dată înregistrările pe care le vei primi după fiecare sesiune live. Dacă, după ce faci acești pași, tot consideri că nu te-a ajutat programul respectiv, trimite-ne un e-mail cel târziu înainte începerea programului următor din cadrul pachetului, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

Aceste 5 programe ale mele sunt pentru oameni pe care îi doare suficient de tare încât să aleagă să schimbe ceva, oameni care înțeleg că fără implicare cât de mică în propria viață nu au cum să aibe vreun succes pe termen lung, oameni care îmi permit să îi ghidez în aceste transformări. Despre acești oameni știu că vor avea succes cu vindecarea celor 5 Răni Emoționale.

De aceea, vreau să parcurgi programele, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

E Timpul să îți schimbi lentilele prin care percepi lumea interioară și exterioară pentru mai multă bucurie și ușurință!

Pachet Cele 5 programe de lucru

Eliberează-te de Rănile Emoționale

07 Septembrie 2021, orele: 20:00

Toate cele 5 programe cumpărate individual costă

1625 x 5= 8125 lei

 

Acest pachet le combină pe toate la prețul special de

950 lei

50 sesiuni de lucru experiențial, câte 10 pe lună, timp de 5 luni
Conștientizezi cauzele profunde ale acestei răni
Primești atât facilitare directă în timpul sesiunilor live (dacă participi activ prin feedback imediat la întrebările și exercițiile efectuate), cât și facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni (mesaj în care dai feedback legat de emoțiile, gândurile și trăirile corporale apărute în urma reluării întrebărilor și exercițiilor din sesiunea anterioară).
Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de această rană de respingere
Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE
Acces la comunitate online pe Whatsapp