Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Program de slabit cu inelul gastric virtual Constanta – 29 Ianuarie 2019

Foarte mulți oameni se confruntă cu problema excesului de grăsime sau kilogramelor în plus. Sunt oameni care au o disponibilitate genetică pentru îngrășare, însă de cele mai multe ori kilogramele în plus sunt un rezultat al emoțiilor și/sau lipsei de control. Văzută ca o ultimă speranţă de oamenii aflați în stadiul de obezitate, operaţia de inel gastric implică introducerea unui inel în jurul părţii de sus a stomacului. Acest lucru limitează cantitatea de mâncare pe care o poate consuma o persoană, și astfel să piardă din greutatea în exces. Aceasta este o intervenţie chirurgicală şi drept urmare deţine multe riscuri şi complicaţii. Ținând cont că vorbim despre persoane cu o greutate mult peste limita normală, toate riscurile unei intervenții chirugicale cresc.
Ce variantă există?
Hipnoterapia prin inel gastric virtual este o tehnică folosită pentru a sugera subconştientului faptul că ai un inel gastric amplasat în jurul stomacului. Hipnoterapia prin inel gastric nu necesită operaţie, fiind o tehnică folosită pentru a convinge mintea subconştientă să creadă că are acest inel gastric. Scopul este ca, folosind nivelul subconştient, să accepţi faptul că ai urmat procedura şi stomacul s-a redus în dimensiune. Obiectivul general al hipnozei prin inel gastric este să-ţi stăpânească apetitul şi să încurajeze o relaţie sănătoasă cu mâncarea. Atunci când subconştientul tău crede că ai un inel gastric, va crede şi că stomacul este mai mic. Acest lucru va face ca creierul să transmită mesaje conform cărora tu eşti sătul după ce ai consumat mai puţină mâncare. Inelul Gastric Virtual este un intrument pe care îl poți folosi pentru a lucra cu mintea ta în favoarea ta. Un astfel de program ne învață la nivel subconștient, ne oferă o hrană pozitivă pentru a schimba relația cu corpul nostru, cu alimentația, cu stilul de viață. Schimbarea este una naturală, armonioasă.

Exista acum, pentru prima data în România, acest program revoluționar de slăbit, aceasta tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie, tratament medicamentos, recuperare fizică.

Acest program foloseşte un inel gastric virtual şi alte tehnici de gestionare a minţii dar NU este o dietă. Îți permite să formezi noi obiceiuri pe care să le poți menţine; nu există deprivare ci doar eliberarea de stresul de a te gândi întotdeauna la mâncare; ajungi să mănânci conştient şi ești în stare să îți asculți stomacul și să îi dai porții mai mici din tot ceea ce are nevoie. Formarea de noi obiceiuri include și schimbarea viziunii asupra stilului de viață prin adoptarea unui regim alimentar sănătos și creșterea interesului pentru activități fizice. Rezutatul este o pierdere în greutate progresivă şi constantă – fără a ţine dietă.

Tehnica a fost creată pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a făcut un experiment cu 25 de persoane şi a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni. Greutatea totală pierdută de cei din grup a atins cifra impresionantă de 419 kg în 5 săptămâni.

Facilitatorul programului in Constanta este psihoterapeut Elena Paula Stiubei. Aceasta va asigura sustinere participantilor pe toate cele 4 ședințe. Sesiunile de lucru vor avea loc la interval de o saptamana una față de cealalta si dureaza o ora jumatate fiecare.

Programul se adreseaza persoanelor peste 16 ani.

Atentie! Numarul locurilor este limitat la 10.

Costul acestui program este 750 lei. Cei care vin cu prieteni sau membri de familie primesc reducere 50 lei pentru sine cat si pentru prietenul cu care vin.Inscrierea se face prin plata integrala a programului.

Inscrierile se fac prin plata integrala a cursului în contul dat și contactarea telefonica la nr de telefon:

0734 626919 sau 0744 332970.

Cont Bancar : RO16 INGB 0000 9999 0733 9643 STIUBEI V. ELENA PAULA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE.

Data: 29 Ianuarie 2019, ora 18.30

Share This Event!

Comenteaza

EVENIMENTE VIITOARE