Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Dicționarul ne spune că ABUNDENȚA înseamnă bogăție, belșug. La începutul fiecărui an ne urăm unul altuia AN NOU ÎMBELȘUGAT. Cine să ne deacine să ne creeze asta? Până nu demult pentru mine erau doar niște urări stereotipe, pentru că nici măcar nu îmi trecea prin minte să consider că pot să creez acest nou an cu bogăție… De fapt nu considerăm că pot creea prea multe lucruri pentru că aveam foarte multe condiționări.
Cu ajutorul instrumentelor Access Consciousness am putut să fac un pas mai departe și să aleg să schimb ușor ceea ce mă bloca în a crea și a primi abundența în viața mea.
Vă invit să descoperiți alături de mine acest proces minunat în care începem să devenim conștienți că avem puterea de a ne schimbă viața, de a crea și actualiza ceea ce ne dorim cu adevărat pentru noul an. Și cum ar fi dacă ne-am crea o viață plină de abundență?
Contribuția pentru acest atelier este de 300lei. Dacă participați împreună cu un prieten sau mai mulți, fiecare dintre dumneavoastră va avea o reducere de 50lei. Dacă va înscrieți prin plata integrală până pe 8 decembrie mai aveți o reducere de 50lei.
Înscrierile se fac prin plata integrală în contul dat și contactarea telefonică la nr de telefon: 0734 626919 sau 0744 332970.
Cont Bancar : RO16 INGB 0000 9999 0733 9643 STIUBEI V. ELENA PAULA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE.

Comenteaza

EVENIMENTE VIITOARE