Curs Access Bars

Ești în căutarea unei modalități prin care să te eliberezi de stress, prin care să obții o pace profundă, claritate legat de ce ești și ce vrei să creezi, și o mai mare capacitate de a fi prezent în viața ta?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.

Viața este de multe ori o luptă. Suntem antrenați în ea după regulile altora, suntem îndoctrinați și manipulați după cum aleg alții, suntem învățați să fim obedienți, să conteze mai mult ceilalți decât propria persoană. Și în toată această luptă , care de cele mai multe ori nici nu este a noastră, uităm cine suntem noi, uităm să fim o prioritate în viața noastră.

Prin acest curs începem să eliberăm condiționările, limitările și blocajele din multe arii ale vieții noastre astfel încât greutatea să o transformăm în ușurință, supărarea în bucurie și fuga de noi în prezență în propriul corp și în propria viață.

De asemenea învățăm să ne punem întrebări despre cine suntem și ce contribuție putem fi pentru noi și cei din jurul nostru, să ne împuternicim că știm și putem și suntem în stare să acordăm atenție corpului și să învățăm să îl ascultăm.
Îți amintești când a fost ultima oară în viața ta când te-ai simțit complet relaxat ? Sau a trecut cam multă vreme de când ai avut parte de blândețe față de corpul și ființa ta?

Este timpul acum, să pășești în posibilitățile infinite ale vieții tale? Ai așteptat destul? Lumea are nevoie de contribuția ta acum!

Amplifică propria energie și eliberează-te de stress!

13 August 2021, în intervalul orar 14:00 – 20:00,

 în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

950 lei

Cei care doresc să repete cursul într-un an, plătesc cu 50% reducere.

Copiii de 16 și 17 ani au parte de prețul redus cu 50%.
Copiii sub 15 ani beneficiază de gratuitate.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru cei care au întrebări.

Ce este Access Bars?

Prima clasă de Access Consciousness este “Bars”.

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale. Se numesc bars deoarece sunt niște bare de energie care trec prin capul tău.

Aceste bare legate de Conștientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință etc stochează componenta electromagnetică a gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, traumelor din această viață și din toate viețile trecute!

Practic, atunci când rulezi barele, se șterg energetic din subconștientul tău programe, decizii, concluzii și proiecții, permițându-ți să funcționezi altfel, mult mai conștient, mult mai prezent, mult mai relaxat.

Acest curs este pentru tine, dacă:

Ești părinte și ai vrea să poți avea o comunicare mai bună cu copiii tăi?

Ești viitoare mămică și ai dori să ai o sarcină ușoară și o naștere de care să te bucuri?
Ești adolescent, copil sau adult și ai vrea să ai rezultate mai bune la examene și să poți învăța cu ușurință?
Ești pensionar și ai mult timp disponibil, pe care ai vrea să îl foloseșți într-un mod care aduce o schimbare în lume?
Ai pierdut pe cineva drag și nu ai reușit să te eliberezi de tristețe și de regret?

Ești psiholog și ți-ai dori să vezi rezultate mult mai dinamice în practica ta?
Ești maseur/terapeut și știi că ai putea oferi mai mult prin ceea ce faci?
Ești medic și ai vrea mai mult pentru pacienții tăi?
Ești asistent medical și ai vrea să poți face mai mult pentru pacienții cu care lucrezi?
♣ Lucrezi în vânzări sau ai o afacere și ai vrea să lucrezi cu bucurie și nu pentru că trebuie?

2712816_orig

Access Consciousness®

♦  Este o metodă dinamică care te ajută să schimbi în bine tot ceea ce vrei să schimbi în viața ta.
Este o metodă de eliberare a blocajelor emoționale, mentale, fizice… cu ușurință totală.
Este un instrument de prim ajutor pe care îl ai la îndemână, pentru orice situație din viața ta sau celor din jurul tău.
Este o metodă prin care transformi conștiința ta, a celor din jur, a Pământului.
Este un instrument extrem de valoros pe care îl poți adauga oricărei terapii, metode de consiliere și de dezvoltare personală.

De ce să participi la curs?

ACCESS CONSCIOUSNESS® a asistat sute de mii de persoane în schimbarea diverselor aspecte legate de corpul și de viață lor cum ar fi :

  • Somnul
  • Sănătatea
  • Greutatea corpului
  • Banii
  • Sexul și relațiile
  • Anxietatea
  • Stress-ul și mult mai mult decât atât

În cel mai rău caz, după o ședință de Bars te vei simți ca după un masaj bun.

În cel mai FERICIT caz, viața ta poate să se schimbe într-o viață mult mai amplă, cu ușurință totală.

Orice situație de sănătate și de viață poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide și miraculoase.
Access Consciousness vă oferă instrumentele și întrebările pentru a crea tot ceea ce vă doriți, într-un mod diferit și mai ușor și pentru a schimba lucrurile, pe care nu le-ați putut schimba până acum.

Echilibrează și îmbunătățește-ți aspectele legate de relații, sănătate, bani și comunicare cu Access Bars.

Ai mai multă energie

Te bucuri de un somn profund și liniștit

Deblochezi creativitatea

Obții calm și te bucuri de relaxare

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Elena Paula Știubei, Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

„Simt că viața mea începe să se schimbe radical în bine, la propriu. Și cum am învățat la curs, întreb: „ȘI CUM POATE FI MAI BINE DE ATÂT?”
După curs, chiar din ziua aceea, cu ajutorul instrumentelor învățate acolo, lucrurile au început să se schimbe în bine. Au început să apară conștientizări pe care nu le am știut niciodată, mai bine spus, au fost blocate până la acest moment.

Pe această cale vreau să vă mulțumesc pentru că ați facilitat această conștientizare a mea și că procesul de conștientizare continuă încă, inclusiv acum când va scriu acest mail. Au început să apară transformări chiar și la nivel fizic, adică anumite blocaje fizice încep să se elimine. Ca să va dau un exemplu, de o perioadă destul de lungă, am avut o problemă la dantură, acum simt că ceva lucrează acolo și începe să se curețe.

Vă urez tot binele din lumea aceasta și din întreg Universul, să aveți o viață plină de împliniri și realizări pe toate planurile. Lumina să va călăuzească pașii spre tot ce este mai frumos în lume.”

Florin Craiu- Participant curs Access Bars

„Cursul și procedurile sunt simple și chiar le poate face oricine. Totul este clar, atunci când te lași să simți iar corpul îți arată ce nevoi are. Recomand cu drag tuturor celor care vor ceva, care să le îmbunătățească atât viața de zi cu zi, cât și celor care își doresc schimbări mai mari. Simplu, eficient și relaxant!”

Participant curs Bars- Access Consciousness

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

13 August 2021, în intervalul orar 14:00 – 20:00,

în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

950 lei

Copiii de 16 și 17 ani au parte de prețul redus cu 50%.
Copiii sub 15 ani beneficiază de gratuitate.

Cei care doresc să repete cursul într-un an, plătesc cu 50% Reducere.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru cei  care au întrebări.