Dacă dorești mai multă bucurie și împlinire în viața ta ai nevoie să înțelegi un singur lucru: viața ta nu este reală, este o construcție a minții tale.
Viața ta nu este despre titlul pe care il porți, jobul pe care il ai, afacerea pe care o dezvolți.
Singurul lucru pe care îl faci este de a lucra cu tine însuți. Titlul, jobul sau afacerea reprezintă doar vehiculul creșterii tale pentru a ajunge să ai și să manifești ușurință, bucurie si glorie.
Această clasă este despre cum, să regândești cariera ta, afacerea ta, viața ta si urmărește să te ajute să conștientizezi că ești mult mai mult decât atât.
Pe măsură ce schimbi tiparul după care vezi lumea, te schimbi și tu și lumea ta interioară și ajungi să te comporți diferit, să acționezi in locul reacționării obișnuite.

Dacă prin clasa Access Bars înveți sa primesti, în aceasta clasa, timp de 4 zile pui bazele transformarii tale profunde învățând să eliberezi si să schimbi convingeri, judecati, puncte de vedere, decizii si multe altele care îți limitează viața. Odată ce ai schimbat fundația poți merge mai departe în a-ți crea o viață nouă, diferită. Clasa de Fundatie îți oferă sute de astfel de instrumente pentru a fi cu adevărat creatorul vieții tale.

În timpul clasei primești patru zile de terapie, curățări, facilitări, schimbări și alegeri pe toate aspectele vieții, 5 procese de corp, manual de peste 100 de pagini în limba ta, și multe altele. Cele învățate le vei putea utiliza în autoterapie, în terapie cu alții, în coaching, în eliberarea stresului emoțional.
Instrumentele din cadrul cursului sunt folositoare atât antrenorilor NLP, terapeuților, psihologilor pedagogilor, cât și tuturor care lucrează cu oamenii sau vor să-și facă viața fericită.
Pot participa la acest curs doar cei care au trecut prin cursul Acccess Bars, aceasta fiind etapa următoare fireasca în Access Consciousness.
Contribuția pentru cele 4 zile de curs este de 4250lei. Repetarea cursului în curs de un an costa 2125 lei. Copiii pana la 15 ani au intrarea liberă, și cei de 16 ani si 17 ani plătesc 50% din contravaloarea cursului.

Cont Bancar : RO16 INGB 0000 9999 0733 9643 STIUBEI V. ELENA PAULA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE