Cum scap de durerea provocată de nedreptate?

Câtă nedreptate să mai îndur până aleg să mă eliberez de ea?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat
“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Cum ar fi viața noastră dacă toate acestea s-ar schimba? Cum ar fi să descoperim cine suntem cu adevărat?

Mulți am experimentat nedreptatea pregnant în viețile noastre. Această rană se dezvoltă în perioade între 4 și 6 ani, de obicei că să facem față respingerii. Ne dorim să nu se observe cât de mult suferim de această respingere și atunci devenim rigizi, inflexibili, considerând că pentru a fi apreciat trebuie să faci lucrurile numai într-un anumit fel. Astfel, ajungem să suferim foarte mult la nivel emoțional și chiar fizic pentru că ceilalți nu respectă aceleași legi nescrise alese de noi ca fiind singura cale de a funcționa în această lume.

Spun de suferință fizică pentru că e destul de dificil să stai contractat rigid , cu corpul fizic, o perioadă mai mare de timp.

Vă invit chiar să experimentați această poziție pentru a conștientiza cum mergem noi prin viață înțepeniți în posturi și poziții fizice, mentale și emoționale rigide impuse de alții pe care le-am făcut adevărate pentru noi și le-am preluat neștiind CINE SUNTEM DE FAPT cu adevărat!

Ajungem să ne simțim apreciați pentru ce facem, nu pentru cine suntem și astfel căutăm perfecțiunea în acțiunile noastre, că poate așa vom fi recompensați. Din această cauză ajungem să fim și foarte încărcați și rămânem fără timp, ceea ce ne EPUIZEAZĂ FIZIC.

Ne este teamă de INDIFERENȚA celorlalți, de LIPSA CLARITĂȚII, de PIERDEREA CONTROLULUI și CRITICA primită.

Ce s-ar întâmpla dacă ne-am da voie să ne observăm și să ne respectăm cerințele corpului și ale sufletului în calea noastră spre atingerea obiectivelor propuse?

Ce viață am avea dacă am alege să lăsăm controlul măcar pentru o mică perioadă de timp?

VESTEA BUNĂ ESTE CĂ PUTEM SCHIMBA ASTA, PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ACEASTĂ RANĂ DE NEDREPTATE.

Oare nu am suferit destul? Ce ar mai trebui să se întâmple cu noi ca să ne dorim cu adevărat să ne descoperim pe noi? Vă invit la acest curs să curățăm tot ce ne stă în calea descoperirii de sine pentru a vindeca această rană de nedreptate. E timpul acum pentru a ne asuma satisfacerea cerințelor corpului și ale sufletului nostru?

Dacă da , hai să o facem împreună! Când suntem mai mulți, energia este mai puternică și schimbările se fac mai ușor. Consider că cea mai mare nedreptate o facem împotriva noastră când ne refuzăm dreptul la bucuria vieții noastre.

În acest program de 10 zile vă aștept să lucrăm împreună pentru a transforma această suferință în ceea ce este de fapt POTENȚA NOASTRĂ care a fost neexprimată și nerecunoscută până acum.
Am fost în această poziție, în care totul mi se părea nedrept pentru că eu respectam regulile până la uitarea de sine și alții trăiau viața cu bucurie. AM ALES SĂ SCHIMB acest subiect ȘI ȘTIU CĂ SE POATE ȘI ALTFEL.

Sesiunile de lucru se vor derula prin câte un exercițiu corporal la care se adaugă clearing-uri precum cele din înregistrare.

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, și am căutat diferite căi de a mă descoperi pe mine ca femeie. Am participat la multe cursuri, experimentând pe mine toate tehnicile învățate pentru a înțelege ce înseamnă să fiu feminină. Am ajuns astfel să îmi recunosc durerile, fricile și convingerile din care funcționam și să învăț să fac ceva diferit ca să mă bucur cu adevărat de corpul și viața mea.

Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând în sesiuni individuale cu peste 1500 de persoane care și-au găsit calea către echilibru. Firesc că au fost și persoane care nu au avut succesul acesta și îți voi povesti un pic mai jos de ce se întâmplă acest fapt.

De aceea îți spun că PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ANUMITE TIPARE CE NU NE MAI DEFINESC. ȘI cel mai important PUTEM DESCOPERI ȘI EXPERIMENTA VIATA,  DINCOLO DE ACESTE DEFINIȚII, BAZÂNDU-NE PE PROPRIILE NOASTRE FORȚE.

De ce să participi la curs?

Îți dorești mai mult timp pentru tine și cei dragi ție?
Te-ai săturat de nedreptatea pe care o percepi în jurul tău?
Dorești să te oprești din a intra în reactie când se întâmplă ceva nedrept și nu are legătură musai cu tine?
Îți dorești să te împuternicești să știi că poți să faci alegeri diferite care să îți aducă mai multă bucurie ?
Îți dorești să ajungi să îți dai voie să te regăsești pe tine cu adevărat?
Dorești să ieși din constrângerea pe care o percepi corporal și să creezi un spațiu nou din care să funcționezi, cu mult mai multă ușurință și bucurie?
Îți dorești să eliberezi blocaje, limitări, convingeri ce te opresc din a fi tu cu adevărat?
Te-ai săturat să te doară criticile și judecățile celor din jur?
Ti-ai dori sa actionezi din ce doresti tu si nu datorita a ce spune lumea?

“Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult. Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora. Mi-a dat puterea să merg să mă operez, după 3 ani de teamă în care am evitat asta, și să consider că va fi o experiență ce va veni cu ușurință și bucurie! Și așa a și fost!”
Loredana Târșă
Tehnician nutriționist

Acest program este pentru tine dacă:

Ești într-un proces de căutare personală ca să vindeci această rană de nedreptate

Dorești să ajungi să înțelegi ce înseamnă să fii o persoană independentă

Te simți blocat în frica de singurătate și în tristețe

Ai sentimentul că lipsește o piesă de puzzle ca lucrurile să se așeze în sfârșit așa cum îți dorești

Simți că încă ai nevoie de susținere în procesul tău de vindecare de sine

Dorești să te bucuri cu adevărat de alegerile pe care le faci

Nu este pentru tine acest program dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni practice în care lucrezi energetic, atât prin atingere ghidată cât și prin puterea cuvântului și a întrebărilor ca procese de transformare interioară

Primești atât facilitare directă în timpul sesiunilor live (dacă participi activ prin feedback imediat la întrebările și exercițiile efectuate), cât și facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni (mesaj în care dai feedback legat de emoțiile, gândurile și trăirile corporale apărute în urma reluării întrebărilor și exercițiilor din sesiunea anterioară).

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să scapi de durere și ce te face să reacționezi la nedreptate atât la nivel energetic, cât și fizic, mental și emoțional.

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Acces pe viață la înregistrările LIVE ale celor 10 sesiuni

Acces la comunitatea online pe WhatsApp, un spațiu sigur în care poți să împărtășești și să reflectezi.

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 04 Octombrie ora 16:00, prin plata cu cardul și mesaj cu dovada plății pe Whatsapp sau Messenger.

Vei primi pe mail link pentru cele 10 întâlniri de la ora 20:00, care încep în data de 04 aprilie și sunt un fiecare zi timp de 10 zile și materialele video împreună cu caietele de lucru aferente.

În grupul de Whatsapp sau individual prin mesaje private, poți adresa toate întrebările care pot apărea pe parcurs. În grupul de Whatsapp poți posta orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane.

Înregistrarea fiecărei întâlniri live se transmite în aceeași seară pe grupul de Whatsapp, pentru a o putea reasculta și pentru a repeta exercițiul EFT din acea zi.

Cu cât repetați exercițiile mai mult și cu cât ascultați clearing-urile mai des, cu atât se eliberează limitările avute.

Va funcționa, cu condiția să fi dispus să faci exercițiile date și să eliberezi limitările. Atât timp cât ai un beneficiu secundar din acele limitări, există riscul să le păstrezi. De aceea intenția cu care lucrezi se cere să  eliberezi tot ce te împiedică să funcționezi așa cum îți dorești.

În plus orice conștientizare care vine pe parcurs, orice întrebare, orice senzație neplăcută în corp, se cere să o spuneți pe grup sau în privat, ca să pot să lucrez specific și pe acel subiect.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Acesta este un program de lucru efectiv, atât cu corpul fizic cât și cu corpurile energetice, pe subiectul descris mai sus. Fiecare dintre întâlnirile live va lucra pe anumite aspecte care ne mențin blocați în refuzul de a primi.

Pentru a face această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim 2 garanții.

Prima este aceea în care ai posibilitatea să te înscrii la primele 4 sesiuni fără să plătești nimic, pentru a vedea dacă este ceea ce căutai, dacă se potrivește cu modul în care ești tu dispus să faci schimbarea și dacă ești compatibil cu modul meu de a lucra.

A doua garanție este următoarea: dacă alegi să plătești programul și la sfârșitul lui ai convingerea că acesta nu te-a ajutat în nici un fel, îmi scrii și îți returnez investiția integral.

Garanție de rambursare 100% fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim 2 garanții de rambursare 100% .

Prima garanție este aceea că poți participa chiar fără să plătești la primele 4 sesiuni, oferindu-ți astfel ocazia să te lămurești dacă acest program este pentru tine acum.

A doua garanție este pentru situația în care achiți integral programul. Dacă tu consideri, la sfârșitul cursului, că nu ai obținut nici o transformare de pe urma participării tale la program, atunci în 2 zile după finalizarea cursului ne trimiți cererea de returnare și îți vei primi banii înapoi integral.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

Nu am cum să fac lucrurile în locul tău.
De aceea, vreau să parcurgi cursul, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la program și redescoperă de o transformare interioară eliberatoare!

CADOU

 4 SESIUNI GRATUITE

ONLINE

04- 13 Octombrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 4 sesiuni individuale este de:

1000 Lei

 

Contribuția ta ACUM

CADOU

* Te convingi dacă acest program este pentru tine

* Testezi beneficiile a 4 sesiuni

* Poți să îl achiziționezi integral când dorești

 

 

Notă: NU SE PRIMESC:

* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

* Acces la celelalte 6 sesiuni LIVE

* Acces la comunitate online pe WhatsApp

PROGRAMUL COMPLET

ONLINE

04 – 13 Octombrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

1625 Lei

 

Contribuția ta ACUM

275 LEI

* 10 sesiuni LIVE de lucru experiențial
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestei răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
* Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează.
* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE
* Acces la comunitate online pe WhatsApp

Eliberarea de Rănile Emoționale

Pachet 5 programe experiențiale

ONLINE

DIN 02 Iulie 2021

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

8125 Lei

 

Contribuția ta ACUM

950 LEI

* 50 sesiuni LIVE de lucru experiential, 10 pe lună x 5 luni
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestor 5 răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
*Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează
* Acces pe viață la înregistrările  LIVE
* Acces la comunitate online  WhatsApp