Cum scap de durerea provocată de nedreptate?

Câtă nedreptate să mai îndur până aleg să mă eliberez de ea?

Zile
Ore
Minute
Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat.

Mulți am experimentat nedreptatea pregnant în viețile noastre. Această rană se dezvoltă în perioade între 4 și 6 ani, de obicei că să facem față respingerii. Ne dorim să nu se observe cât de mult suferim de această respingere și atunci devenim rigizi, inflexibili, considerând că pentru a fi apreciat trebuie să faci lucrurile numai într-un anumit fel. Astfel, ajungem să suferim foarte mult la nivel emoțional și chiar fizic pentru că ceilalți nu respectă aceleași legi nescrise alese de noi ca fiind singura cale de a funcționa în această lume.

Spun de suferință fizică pentru că e destul de dificil să stai contractat rigid , cu corpul fizic, o perioadă mai mare de timp.

Vă invit chiar să experimentați această poziție pentru a conștientiza cum mergem noi prin viață înțepeniți în posturi și poziții fizice, mentale și emoționale rigide impuse de alții pe care le-am făcut adevărate pentru noi și le-am preluat neștiind CINE SUNTEM DE FAPT cu adevărat!

Ajungem să ne simțim apreciați pentru ce facem, nu pentru cine suntem și astfel căutăm perfecțiunea în acțiunile noastre, că poate așa vom fi recompensați. Din această cauză ajungem să fim și foarte încărcați și rămânem fără timp, ceea ce ne EPUIZEAZĂ FIZIC.

Ne este teamă de INDIFERENȚA celorlalți, de LIPSA CLARITĂȚII, de PIERDEREA CONTROLULUI și CRITICA primită.

Cum ar fi viața noastră dacă toate acestea s-ar schimba? Cum ar fi să descoperim cine suntem cu adevărat?

Ce s-ar întâmpla dacă ne-am da voie să ne observăm și să ne respectăm cerințele corpului și ale sufletului în calea noastră spre atingerea obiectivelor propuse?

Ce viață am avea dacă am alege să lăsăm controlul măcar pentru o mică perioadă de timp?

VESTEA BUNĂ ESTE CĂ PUTEM SCHIMBA ASTA, PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ACEASTĂ RANĂ DE NEDREPTATE.

Oare nu am suferit destul? Ce ar mai trebui să se întâmple cu noi ca să ne dorim cu adevărat să ne descoperim pe noi? Vă invit la acest curs să curățăm tot ce ne stă în calea descoperirii de sine pentru a vindeca această rană de nedreptate. E timpul acum pentru a ne asuma satisfacerea cerințelor corpului și ale sufletului nostru?

Dacă da , hai să o facem împreună! Când suntem mai mulți, energia este mai puternică și schimbările se fac mai ușor. Consider că cea mai mare nedreptate o facem împotriva noastră când ne refuzăm dreptul la bucuria vieții noastre.

În acest program de 10 zile vă aștept să lucrăm împreună pentru a transforma această suferință în ceea ce este de fapt POTENȚA NOASTRĂ care a fost neexprimată și nerecunoscută până acum.
Am fost în această poziție, în care totul mi se părea nedrept pentru că eu respectam regulile până la uitarea de sine și alții trăiau viața cu bucurie. AM ALES SĂ SCHIMB acest subiect ȘI ȘTIU CĂ SE POATE ȘI ALTFEL.

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

03 – 12 aprilie 2021, în intervalul orar 20:00 – 20:30

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

230 lei

Dacă dorești achiziționarea celor 5 programe de lucru a câte 10 zile fiecare pe vindecarea celor 5 răni care ne conduc viața (respingerea, nedreptatea, trădarea, abandonul și umilința), prețul integral este de 950lei pentru tot pachetul.

Pentru că deja programele dedicate rănilor s-au încheiat, ai posibilitatea să primești înregistrarile acestora și susținerea mea pe perioada întregului parcurs.

* Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult, plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.

De ce să participi la curs?

Îți dorești mai mult timp pentru tine și cei dragi ție?
Te-ai săturat de nedreptatea pe care o percepi în jurul tău?
Dorești să te oprești din a intra în reactie când se întâmplă ceva nedrept și nu are legătură musai cu tine?
Îți dorești să te împuternicești să știi că poți să faci alegeri diferite care să îți aducă mai multă bucurie ?
Îți dorești să ajungi să îți dai voie să te regăsești pe tine cu adevărat?
Dorești să ieși din constrângerea pe care o percepi corporal și să creezi un spațiu nou din care să funcționezi, cu mult mai multă ușurință și bucurie?
Îți dorești să eliberezi blocaje, limitări, convingeri ce te opresc din a fi tu cu adevărat?
Te-ai săturat să te doară criticile și judecățile celor din jur?
Ti-ai dori sa actionezi din ce doresti tu si nu datorita a ce spune lumea?

Sesiunile de lucru se vor derula prin câte un exercițiu corporal la care se adaugă clearing-uri precum cele din înregistrare.

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință , eliberare și confort in corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsură o dă fiecare , cât isi permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”.

Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspective efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator.
E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine – un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”

Ioana Hintea- Participant Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

03- 12 aprilie 2021, în intervalul orar 20:00 – 20:30

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

230 lei

Dacă dorești achiziționarea celor 5 programe de lucru a câte 10 zile fiecare pe vindecarea celor 5 răni care ne conduc viața (respingerea, nedreptatea, trădarea, abandonul și umilința), prețul integral este de 950lei pentru tot pachetul.

Pentru că deja programele dedicate rănilor s-au încheiat, ai posibilitatea să primești înregistrările acestora și susținerea mea pe perioada întregului parcurs.

* Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult, plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.