Cum să scapi de neputință când răcește copilul?

Susținerea energetică a corpului în caz de răceală.

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.

Până să am copii tratam cu indiferență răceala, pentru că se întâmpla de două ori pe an maxim și trecea destul de repede. Am început să conștientizez că o răceală poate fi ceva foarte dureros și traumatizantă, când fiica mea la 5 ani ajunsese să nu mai poată respira de la o banală răceală. Numai amintirea despre cum îmi spunea plângând că se sufocă și cum se chinuia să respire și mă îngrozea. Mă simțeam neputincioasă pentru că nu știam ce să îi fac, ce să îi dau și cum să acționez ca să îi ușurez situația. Era cumplit!

 

Cred că ați fost și voi în situația disperată de a vă vedea persoanele dragi bolnave, într-o stare destul de gravă și să vă întrebați: CE POT SĂ FAC SĂ ÎL AJUT?

Mergeam la medic alopat pe atunci și îi prescria antibiotic… doar că ajunsese să ia antibiotic la 2 săptămâni până când, făcându-i un set de analize, am văzut că erau date peste cap foarte multe… deci ce făceam nu funcționa…  chiar dacă simptomele treceau pe moment,  ele reapăreau în 2-3 săptămâni iar… la momentul acela aveam foarte puține noțiuni medicale. Nu citisem mai nimic și nici nu credeam că sunt în stare să înțeleg mare lucru. Oricum mă simțeam lipsită de puterea de a face ceva. Totuși CEVA trebuia să fac. Am început să citesc multe despre alte terapii, am început să aplic alte tehnici alternative și am ajuns astfel la lucrul energetic.

 

În teorie știam că răcelile sunt cauzate, din punct de vedere medical conform medicinei tradiționale, de infectarea cu diverși viruși. Sunt peste 200 de viruși descoperiți până în prezent, care provoacă simptomele de răceală. Aceste simptome în general sunt tuse și curgerea nasului.

Răceala se manifestă şi prin dureri de spate, oboseală, nas înfundat. Este foarte răspândită şi contagioasă. Deoarece corpul este afectat de o bacterie sau un virus, acest lucru indică o scădere a sistemului imunitar.

 

De-a lungul traseului meu în căutare de soluții, am descoperit că sunt multe emoții înnăbușite, care dau pe afară când apare răceala. Am început să ii pun întrebări copilului despre ce se întâmplă și am văzut că pe măsură ce vorbea și se elibera de povara interioară și răceală mai scădea în manifestare.

 

Pe lângă tratamentul prescris de doctor am învățat, forțată de împrejurări, cum să susțin corpul și energetic, chiar să îl ajut să elibereze blocaje și emoții stocate în el, care erau cauza pentru acele răceli. Plus că în primele zile , din ce știu de la medici, e chiar sănătos să nu intervenim cu prea multe medicamente ca să lăsăm corpul să învețe cum să gestioneze situația cu forțe proprii.

Și totuși ce putem face? Ca părinți nu ne vine să stăm cu mâinile în sân când apar simptome la copii. Pentru că suntem ființe energetice, putem învăța ce și cum să lucrăm cu corpul nostru, astfel încât să îi facilităm vindecarea cu mult mai multă ușurință. Și atunci se cere să știm ce să facem, când nu mai respirăm așa de bine sau când ne dor toate articulațiile sau când nu putem respira pe nas.

 

În acest curs vă invit să învățați ce și cum avem de făcut în acest caz, la nivel energetic pentru a ști că avem toate resursele în noi ca să trecem prin aceste simptome mai ușor și mai repede. Îmi doresc să descoperiți că puteți face multe lucruri pentru corpul vostru sau al celor dragi, ca să îi ușurați suferința prin folosirea acestor procese de corp minunate.

 

Practic învățăm să punem în mișcare sistemul limfatic, să conștientizăm care sunt cauzele la nivel profund care ne produc aceste simptome și ce să facem ca să avem mai multă vlagă în noi.

Cursul procese de corp pentru imunitate pe care l-am urmat mi-a adus atât de multă încredere și a fost o binecuvântare pentru mine. Curatarile și discuțiile din timpul cursului au adus la conștiința cât de atrasă eram de vechea realitate cu toată suferința, tristețea și durerea din ea.

Acum simt că am în față o realitate mult mai măreață și că depinde de mine să fac această schimbare. Am toate instrumentele de care aveam nevoie să mă ajut pe mine , corpul meu și alte persoane.

Mulțumesc cu recunoștință și bucurie,

Sanda Paraschiv

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

20 Februarie 2021, Orele 09:00- 13:00

Locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă achiziționezi și cursul

Ce putem face din punct de vedere energetic pentru a ne întări imunitatea?

 

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

Copiii până în 15 ani au gratuitate la participare iar adolescenții de 16 și 17 ani plătesc cursul la jumătate de preț.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.

 

De ce să participi la curs?

Ai copii care răcesc des?
Îți dorești să scapi de sentimentul de neputință pe care îl ai când cineva drag ție este răcit?
Cauți de mult să înveți cum să te susții pe tine atunci când răcești?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de ce poți face diferit cu corpul tău?
Îți dorești să schimbi credințele pe care le ai legate boală și vindecare?
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție ?
Îți dorești să înveți cum să îți creezi o realitate diferită cu corpul tău, de cea prezentă?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

Sunt recunoscătoare că am ales să particip la cursul de procesul de corp pentru imunitate. Informațiile primite au venit să mi deschidă calea și curiozitatea de a afla mai multe despre mine. Am simțit cum se deschide o întreagă lume.

Mulțumesc! Paula Paraschiv

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

20 Februarie 2021, Orele 09:00- 13:00

Locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă achiziționezi și cursul

Ce putem face din punct de vedere energetic pentru a ne întări imunitatea?

 

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

Copiii până în 15 ani au gratuitate la participare iar adolescenții de 16 și 17 ani plătesc cursul la jumătate de preț.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.