Cum gestionăm TRĂDAREA?

Ce facem de o tot readucem în viață noastră?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Câți dintre noi am fost înșelați în așteptările noastre? Câți am pornit pe un drum constatând că ni s-au spus minciuni? Ce facem în aceste condiții?

A TRĂDA, conform dicționarului, înseamnă A ÎNCETA SĂ MAI FI FIDEL față de cineva sau de o cauză.

Cu alte cuvinte, când ne dispare increderea în cineva sau în subiectul în care ne-am implicat suferim de rana de trădare.

Eu personal am ales să mă arăt puternică. Am tras de mine ca să nu arăt când și cât sufăr și am preluat și sarcinile altora ca să demonstrez că pot să fac față, că sunt foarte capabilă să îndur orice fără să realizez că nu aceasta este calea de fapt…

Am căutat să fac totul cât pentru 2 sau chiar mai mulți oameni la un loc în speranța că mă va vedea și pe mine cineva și mă va iubi . Cu cât mă agitam mai tare să demonstrez lumii că merit cu atât eu credeam din ce în ce mai puțin în asta și evident că asta se și întâmpla în viața mea.

Căutam să îi protejez pe toți, le găseam scuze tuturor pentru comportamentul nedorit sau pentru că nu își făceau treaba, căutam să îi salvez pe mulți, începând chiar cu mama. Am devenit foarte exigentă cu mine ca să demonstrez de ce anume sunt în stare si să devin o persoană indispensabilă pentru ceilalți că poate așa mă vor iubi și respecta.

Nu am realizat că în felul ăsta încep să am așteptări foarte mari de la ceilalți, nu am conștientizat câte judecați am început să am despre ei. Nici măcar nu am ajuns să înțeleg că îmi impun punctele de vedere cam cu forța, decât când a ajuns să mă doară foarte tare trădarea celorlalți.

Durerea cea mai mare era că îmi creasem și un strat protector de grăsime ca să nu mai mă atingă toată această suferință. Câți vă regășiți în această descriere?

Gășiți mai jos o introducere în abordarea rănilor noastre emoționale folosind si instrumentele din Access Consciousness.

Atunci am avut un profesor care mi-a zis că ceea ce se întâmplă în viața mea, persoanele care mă tot trădează sunt acolo ca să îmi arate ceva. Ideea că ele îmi oglindesc ceva ce este în mine, m-a bulversat foarte tare și la început am intrat în reacție față de ea. Totuși, pentru că nu găseam cum să schimb altfel ceea ce trăiam, am început să accept să mă uit la ce îmi oglindeau și să fac schimbările care se cereau. E un traseu care îți cere perseverență, totuși chiar perseverența o dezvoltasem în toți acești ani de tras de mine.

Pentru că știu că e provocator să începi să te uiți la momentele în care te-ai simțit trădat și să schimbi ceva, știind în același timp și că așa cum a fost până în prezent nu se mai poate, vă invit să lucrăm împreună pe această temă timp de 10 zile, cu câte un exercițiu EFT și apoi curățări prin intermediul întrebărilor din Access Consciousness.

De câte ori și în câte ipostaze ne-am trădat noi pe noi înșine? Și ce suntem dispuși să facem pentru a schimba acest fapt?

Sesiunile de lucru se vor derula prin câte un exercițiu corporal la care se adaugă clearing-uri precum cele din înregistrare.

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

De ce să participi la curs?

Îți dorești să te bucuri maxim  de momentul prezent?
Te-ai săturat de trădarea pe care o primești din toate părțile?
Dorești să te oprești din a intra în reacție când cineva îți trădează încrederea?
Îți dorești să te împuternicești să știi că poți să faci alegeri diferite care să îți aducă mai multă bucurie?
Te-ai săturat să duci cu ține stratul protector de grăsime pe burtică sau coapse?
Îți dorești să ajungi să îți dai voie să te regăsești pe tine cu adevărat?
Dorești să ieși din constrângerea pe care o percepi corporal, când te gândești cât de trădat ai fost de-a lungul vieții și să creezi un spațiu nou din care să funcționezi cu mult mai multă ușurință și bucurie?
Îți dorești să eliberezi blocaje, limitări, convingeri ce te opresc din a fi tu cu adevărat?
Te-ai săturat să te doară trădarea celor din jur?
Ți-ai dori să acționezi din ce dorești tu și nu cum te influențează ce spune lumea?

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni practice în care lucrezi energetic, atât prin atingere ghidată cât și prin puterea cuvântului și a întrebărilor ca procese de transformare interioară

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului, atât ca trăire emoțională, cât și ca stare fizică

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești, atât energetic cât și fizic și emoțional

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Acces pe viață la înregistrările LIVE ale celor 10 sesiuni

Acces la comunitatea online pe Telegram, un spațiu sigur în care poți să împărtășești și să reflectezi.

 

Întrebări frecvente

Înscrierile prin plata cursului au loc până în data de 04 iunie 2021. Vei primi link-ul de conectare la program în momentul în care ai făcut dovada plății.

Sesiunile se desfășoară zilnic de la ora 20:00 și vor dura 40 minute. În timpul programului poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice. După fiecare sesiune live vei primi acces la înregistrare pentru a putea să mai faci exercițiile și curățările până la următoarea întâlnire live.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Da, lucrurile se schimbă când ai disponibilitatea să o faci. Dacă totuși apar rezistențe la schimbare, prin comunicare și conștientizarea beneficiilor ascunse legate de a menține rana în viața ta lucrăm împreună pentru a învăța să ai aceste beneficii în viață ta într-un mod sănătos.

Te va ajuta să schimbi lentilele prin care percepi lumea din jurul tău, evenimentele din viața ta, ramânând astfel prezent în ele și permitându-ți să construiești relații constructive cu ceilalți.

Pe lângă partea de informare despre caracteristicile atât fizice cât și emoționale ale acestei răni, pentru a le putea recunoaște mai ușor pe cele pe care le are fiecare participant, mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup, prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția următoare: dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după a doua sesiune de lucru până începe a treia întâlnire tot ce ai de făcut este să ne spui acest punct de vedere și îți poți primi banii înapoi integral. Odată intrat în cea de-a treia sesiune de lucru fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

Garanție de rambursare 100% în primele 2 zile, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în 2 zile, din data de începere a cursului.

Parcurge primele două zile din program. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail înainte de sesiunea a 3-a, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Programul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios: oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung. Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu acest program.

De aceea, vreau să parcurgi cursul timp de 2 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

“Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult. Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora. Mi-a dat puterea să merg să mă operez, după 3 ani de teamă în care am evitat asta, și să consider că va fi o experiență ce va veni cu ușurință și bucurie! Și așa a și fost!”
Loredana Târșă
Tehnician Nutritionist
"Mă numesc Nicoleta, m-am înscris în programul "Rana de Trădare" pentru că treceam printr o situație de trădare și vreau să împărtășesc experiența mea benefică cu acest program minunat și cu alte persoane care se simt trădate. La începutul cursului mă simțeam tristă, simțeam nevoia să vorbesc foarte mult despre acest eveniment neplăcut și de altele de altfel, folosind cuvinte care făceau referirea la rana mea de trădare. Parcurgând acest curs am început să mă simt mai bine, eliberată, să mă accept așa cum sunt. La terminarea cursului mă simt complet eliberată și bine cu mine însămi. Mulțumesc Paulei și recomand din suflet programele Paulei."
Nicoleta
Participant Curs

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

04- 14 Iunie 2021, ZILNIC în intervalul orar 20:00 – 20:30

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

275 lei

* Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult, plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.

Eliberarea de Rănile Emoționale

Pachet 5 programe experiențiale

Schimbă lentilele prin care percepi lumea interioară și exterioară pentru mai multă bucurie și ușurință!

Achiziționează cele
5 programe de lucru a câte 10 zile fiecare pe vindecarea celor 5 răni care ne conduc viața (respingerea, nedreptatea, trădarea, abandonul și umilința), prețul integral pentru tot pachetul este

950 lei