Cum gestionăm TRĂDAREA?

Ce facem de o tot readucem în viață noastră?

Zile
Ore
Minute
Acest eveniment s-a incheiat.

A TRĂDA, conform dicționarului, înseamnă A ÎNCETA SĂ MAI FI FIDEL față de cineva sau de o cauză.

Cu alte cuvinte, când ne dispare increderea în cineva sau în subiectul în care ne-am implicat suferim de rana de trădare.

Câți dintre noi am fost înșelați în așteptările noastre? Câți am pornit pe un drum constatând că ni s-au spus minciuni? Ce facem în aceste condiții?

Eu personal am ales să mă arăt puternică. Am tras de mine ca să nu arăt când și cât sufăr și am preluat și sarcinile altora ca să demonstrez că pot să fac față, că sunt foarte capabilă să îndur orice fără să realizez că nu aceasta este calea de fapt…

Am căutat să fac totul cât pentru 2 sau chiar mai mulți oameni la un loc în speranța că mă va vedea și pe mine cineva și mă va iubi . Cu cât mă agitam mai tare să demonstrez lumii că merit cu atât eu credeam din ce în ce mai puțin în asta și evident că asta se și întâmpla în viața mea.

Căutam să îi protejez pe toți, le găseam scuze tuturor pentru comportamentul nedorit sau pentru că nu își făceau treaba, căutam să îi salvez pe mulți, începând chiar cu mama. Am devenit foarte exigentă cu mine ca să demonstrez de ce anume sunt în stare si să devin o persoană indispensabilă pentru ceilalți că poate așa mă vor iubi și respecta.

Nu am realizat că în felul ăsta încep să am așteptări foarte mari de la ceilalți, nu am conștientizat câte judecați am început să am despre ei. Nici măcar nu am ajuns să înțeleg că îmi impun punctele de vedere cam cu forța, decât când a ajuns să mă doară foarte tare trădarea celorlalți.

Durerea cea mai mare era că îmi creasem și un strat protector de grăsime ca să nu mai mă atingă toată această suferință. Câți vă regășiți în această descriere?

Gășiți mai jos o introducere în abordarea rănilor noastre emoționale folosind si instrumentele din Access Consciousness.

Atunci am avut un profesor care mi-a zis că ceea ce se întâmplă în viața mea, persoanele care mă tot trădează sunt acolo ca să îmi arate ceva. Ideea că ele îmi oglindesc ceva ce este în mine, m-a bulversat foarte tare și la început am intrat în reacție față de ea. Totuși, pentru că nu găseam cum să schimb altfel ceea ce trăiam, am început să accept să mă uit la ce îmi oglindeau și să fac schimbările care se cereau. E un traseu care îți cere perseverență, totuși chiar perseverența o dezvoltasem în toți acești ani de tras de mine.

Pentru că știu că e provocator să începi să te uiți la momentele în care te-ai simțit trădat și să schimbi ceva, știind în același timp și că așa cum a fost până în prezent nu se mai poate, vă invit să lucrăm împreună pe această temă timp de 10 zile, cu câte un exercițiu EFT și apoi curățări prin intermediul întrebărilor din Access Consciousness.

De câte ori și în câte ipostaze ne-am trădat noi pe noi înșine? Și ce suntem dispuși să facem pentru a schimba acest fapt?

Sesiunile de lucru se vor derula prin câte un exercițiu corporal la care se adaugă clearing-uri precum cele din înregistrare.

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

9 Noiembrie 2020 – 18 Noiembrie 2020, 30 minute zilnic de la ora 20:00

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

230 lei

Dacă dorești achiziționarea celor 5 programe de lucru a câte 10 zile fiecare pe vindecarea celor 5 răni care ne conduc viața (respingerea, nedreptatea, trădarea, abandonul și umilința), prețul integral este de 950lei pentru tot pachetul.

Pentru că deja programele dedicate rănilor de respingere si nedreptate s-au încheiat, ai posibilitatea să primești înregistrarile acestora și susținerea mea pe perioada întregului parcurs.

* Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult, plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.

De ce să participi la curs?

Îți dorești să te bucuri maxim  de momentul prezent?
Te-ai săturat de trădarea pe care o primești din toate părțile?
Dorești să te oprești din a intra în reacție când cineva îți trădează încrederea?
Îți dorești să te împuternicești să știi că poți să faci alegeri diferite care să îți aducă mai multă bucurie?
Te-ai săturat să duci cu ține stratul protector de grăsime pe burtică sau coapse?
Îți dorești să ajungi să îți dai voie să te regăsești pe tine cu adevărat?
Dorești să ieși din constrângerea pe care o percepi corporal, când te gândești cât de trădat ai fost de-a lungul vieții și să creezi un spațiu nou din care să funcționezi cu mult mai multă ușurință și bucurie?
Îți dorești să eliberezi blocaje, limitări, convingeri ce te opresc din a fi tu cu adevărat?
Te-ai săturat să te doară trădarea celor din jur?
Ți-ai dori să acționezi din ce dorești tu și nu cum te influențează ce spune lumea?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință , eliberare și confort in corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât isi permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”.

Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator.
E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine – un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”

Ioana Hintea- Participant Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

Mă numesc Nicoleta, m-am înscris în programul „Rana de Trădare” pentru că treceam printr o situație de trădare și vreau să împărtășesc experiența mea benefică cu acest program minunat și cu alte persoane care se simt trădate.
La începutul cursului mă simțeam tristă, simțeam nevoia să vorbesc foarte mult despre acest eveniment neplăcut și de altele de altfel, folosind cuvinte care făceau referirea la rana mea de trădare.
Parcurgând acest curs am început să mă simt mai bine, eliberată, să mă accept așa cum sunt.
La terminarea cursului mă simt complet eliberată și bine cu mine însămi.

Mulțumesc Paulei și recomand din suflet programele Paulei.

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

9 Noiembrie – 18 Noiembrie  2020, 30 minute zilnic de la ora 20:00 

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

230 lei

Dacă dorești achiziționarea celor 5 programe de lucru a câte 10 zile fiecare pe vindecarea celor 5 răni care ne conduc viața (respingerea, nedreptatea, trădarea, abandonul și umilința), prețul integral este de 950lei pentru tot pachetul.

Pentru că deja programele dedicate rănilor de respingere si nedreptate s-au încheiat, ai posibilitatea să primești înregistrarile acestora și susținerea mea pe perioada întregului parcurs.

* Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult, plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.