Cum gestionăm TRĂDAREA?

Ce facem de o tot readucem în viață noastră?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Câți dintre noi am fost înșelați în așteptările noastre? Câți am pornit pe un drum constatând că ni s-au spus minciuni? Ce facem în aceste condiții?

A TRĂDA, conform dicționarului, înseamnă A ÎNCETA SĂ MAI FI FIDEL față de cineva sau de o cauză.

Cu alte cuvinte, când ne dispare increderea în cineva sau în subiectul în care ne-am implicat suferim de rana de trădare.

Eu personal am ales să mă arăt puternică. Am tras de mine ca să nu arăt când și cât sufăr și am preluat și sarcinile altora ca să demonstrez că pot să fac față, că sunt foarte capabilă să îndur orice fără să realizez că nu aceasta este calea de fapt…

Am căutat să fac totul cât pentru 2 sau chiar mai mulți oameni la un loc în speranța că mă va vedea și pe mine cineva și mă va iubi . Cu cât mă agitam mai tare să demonstrez lumii că merit cu atât eu credeam din ce în ce mai puțin în asta și evident că asta se și întâmpla în viața mea.

Căutam să îi protejez pe toți, le găseam scuze tuturor pentru comportamentul nedorit sau pentru că nu își făceau treaba, căutam să îi salvez pe mulți, începând chiar cu mama. Am devenit foarte exigentă cu mine ca să demonstrez de ce anume sunt în stare si să devin o persoană indispensabilă pentru ceilalți că poate așa mă vor iubi și respecta.

Nu am realizat că în felul ăsta încep să am așteptări foarte mari de la ceilalți, nu am conștientizat câte judecați am început să am despre ei. Nici măcar nu am ajuns să înțeleg că îmi impun punctele de vedere cam cu forța, decât când a ajuns să mă doară foarte tare trădarea celorlalți.

Durerea cea mai mare era că îmi creasem și un strat protector de grăsime ca să nu mai mă atingă toată această suferință. Câți vă regășiți în această descriere?

Gășiți mai jos o introducere în abordarea rănilor noastre emoționale folosind si instrumentele din Access Consciousness.

Atunci am avut un profesor care mi-a zis că ceea ce se întâmplă în viața mea, persoanele care mă tot trădează sunt acolo ca să îmi arate ceva. Ideea că ele îmi oglindesc ceva ce este în mine, m-a bulversat foarte tare și la început am intrat în reacție față de ea. Totuși, pentru că nu găseam cum să schimb altfel ceea ce trăiam, am început să accept să mă uit la ce îmi oglindeau și să fac schimbările care se cereau. E un traseu care îți cere perseverență, totuși chiar perseverența o dezvoltasem în toți acești ani de tras de mine.

Pentru că știu că e provocator să începi să te uiți la momentele în care te-ai simțit trădat și să schimbi ceva, știind în același timp și că așa cum a fost până în prezent nu se mai poate, vă invit să lucrăm împreună pe această temă timp de 10 zile, cu câte un exercițiu EFT și apoi curățări prin intermediul întrebărilor din Access Consciousness.

De câte ori și în câte ipostaze ne-am trădat noi pe noi înșine? Și ce suntem dispuși să facem pentru a schimba acest fapt?

Sesiunile de lucru se vor derula prin câte un exercițiu corporal la care se adaugă clearing-uri precum cele din înregistrare.

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, și am căutat diferite căi de a mă descoperi pe mine ca femeie. Am participat la multe cursuri, experimentând pe mine toate tehnicile învățate pentru a înțelege ce înseamnă să fiu feminină. Am ajuns astfel să îmi recunosc durerile, fricile și convingerile din care funcționam și să învăț să fac ceva diferit ca să mă bucur cu adevărat de corpul și viața mea.

Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând în sesiuni individuale cu peste 1500 de persoane care și-au găsit calea către echilibru. Firesc că au fost și persoane care nu au avut succesul acesta și îți voi povesti un pic mai jos de ce se întâmplă acest fapt.

De aceea îți spun că PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ANUMITE TIPARE CE NU NE MAI DEFINESC. ȘI cel mai important PUTEM DESCOPERI ȘI EXPERIMENTA VIATA,  DINCOLO DE ACESTE DEFINIȚII, BAZÂNDU-NE PE PROPRIILE NOASTRE FORȚE.

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

De ce să participi la curs?

Îți dorești să te bucuri maxim  de momentul prezent?
Te-ai săturat de trădarea pe care o primești din toate părțile?
Dorești să te oprești din a intra în reacție când cineva îți trădează încrederea?
Îți dorești să te împuternicești să știi că poți să faci alegeri diferite care să îți aducă mai multă bucurie?
Te-ai săturat să duci cu ține stratul protector de grăsime pe burtică sau coapse?
Îți dorești să ajungi să îți dai voie să te regăsești pe tine cu adevărat?
Dorești să ieși din constrângerea pe care o percepi corporal, când te gândești cât de trădat ai fost de-a lungul vieții și să creezi un spațiu nou din care să funcționezi cu mult mai multă ușurință și bucurie?
Îți dorești să eliberezi blocaje, limitări, convingeri ce te opresc din a fi tu cu adevărat?
Te-ai săturat să te doară trădarea celor din jur?
Ți-ai dori să acționezi din ce dorești tu și nu cum te influențează ce spune lumea?

Acest program este pentru tine dacă:

Ești într-un proces de căutare personală ca să vindeci această rană de trădare

Dorești să ajungi să înțelegi ce înseamnă să fii o persoană independentă

Te simți blocat în frica de singurătate și în tristețe

Ai sentimentul că lipsește o piesă de puzzle ca lucrurile să se așeze în sfârșit așa cum îți dorești

Simți că încă ai nevoie de susținere în procesul tău de vindecare de sine

Dorești să te bucuri cu adevărat de alegerile pe care le faci

Nu este pentru tine acest program dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni LIVE  de lucru experiențial

Primești atât facilitare directă în timpul sesiunilor live (dacă participi activ prin feedback imediat la întrebările și exercițiile efectuate), cât și facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni (mesaj în care dai feedback legat de emoțiile, gândurile și trăirile corporale apărute în urma reluării întrebărilor și exercițiilor din sesiunea anterioară).

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești, atât energetic cât și fizic și emoțional

Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile ce te blochează

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

Acces la comunitatea online pe WhatsApp.

Întrebări frecvente

Înscrierile prin plata cursului au loc până în data de 08 Decembrie 2021. Vei primi link-ul de conectare la program în momentul în care ai făcut dovada plății.

Sesiunile se desfășoară zilnic de la ora 20:00 și vor dura 40 minute. În timpul programului poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice. După fiecare sesiune live vei primi acces la înregistrare pentru a putea să mai faci exercițiile și curățările până la următoarea întâlnire live.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Da, lucrurile se schimbă când ai disponibilitatea să o faci. Dacă totuși apar rezistențe la schimbare, prin comunicare și conștientizarea beneficiilor ascunse legate de a menține rana în viața ta lucrăm împreună pentru a învăța să ai aceste beneficii în viață ta într-un mod sănătos.

Te va ajuta să schimbi lentilele prin care percepi lumea din jurul tău, evenimentele din viața ta, ramânând astfel prezent în ele și permitându-ți să construiești relații constructive cu ceilalți.

Pe lângă partea de informare despre caracteristicile atât fizice cât și emoționale ale acestei răni, pentru a le putea recunoaște mai ușor pe cele pe care le are fiecare participant, mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup, prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția următoare: dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după a doua sesiune de lucru până începe a treia întâlnire tot ce ai de făcut este să ne spui acest punct de vedere și îți poți primi banii înapoi integral. Odată intrat în cea de-a treia sesiune de lucru fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

Garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc.

Parcurge programul integral. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

De aceea, vreau să parcurgi programul de 10 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

“Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult. Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora. Mi-a dat puterea să merg să mă operez, după 3 ani de teamă în care am evitat asta, și să consider că va fi o experiență ce va veni cu ușurință și bucurie! Și așa a și fost!”
Loredana Târșă
Tehnician Nutritionist
"Mă numesc Nicoleta, m-am înscris în programul "Rana de Trădare" pentru că treceam printr o situație de trădare și vreau să împărtășesc experiența mea benefică cu acest program minunat și cu alte persoane care se simt trădate. La începutul cursului mă simțeam tristă, simțeam nevoia să vorbesc foarte mult despre acest eveniment neplăcut și de altele de altfel, folosind cuvinte care făceau referirea la rana mea de trădare. Parcurgând acest curs am început să mă simt mai bine, eliberată, să mă accept așa cum sunt. La terminarea cursului mă simt complet eliberată și bine cu mine însămi. Mulțumesc Paulei și recomand din suflet programele Paulei."
Nicoleta
Participant Curs

Participă la program și redescoperă de o transformare interioară eliberatoare!

CADOU

 4 SESIUNI GRATUITE

ONLINE

08 – 17 Decembrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 4 sesiuni individuale este de:

1000 Lei

 

Contribuția ta ACUM

CADOU

* Te convingi dacă acest program este pentru tine

* Testezi beneficiile a 4 sesiuni

* Poți să îl achiziționezi integral când dorești

 

 

Notă: NU SE PRIMESC:

* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

* Acces la celelalte 6 sesiuni LIVE

* Acces la comunitate online pe WhatsApp

PROGRAMUL COMPLET

ONLINE

08 – 17 Decembrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

1625 Lei

 

Contribuția ta ACUM

275 LEI

* 10 sesiuni LIVE de lucru experiențial
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestei răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
* Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează.
* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE
* Acces la comunitate online pe WhatsApp

Eliberarea de Rănile Emoționale

Pachet 5 programe experiențiale

ONLINE

DIN 02 Iulie 2021

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

8125 Lei

 

Contribuția ta ACUM

950 LEI

* 50 sesiuni LIVE de lucru experiential, 10 pe lună x 5 luni
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestor 5 răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
*Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează
* Acces pe viață la înregistrările  LIVE
* Acces la comunitate online  WhatsApp