Cum ar fi să ai corpul tânăr indiferent de vârstă?

Ce putem face la nivel energetic legat de îmbătrânirea corpului nostru?

Zile
Ore
Minute
Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat.

Cum ar fi viața noastră dacă nu am îmbătrâni? Ce înseamnă de fapt îmbătrânirea corpului?

Ce s-ar întâmpla diferit dacă am ști că avem posibilitatea să ne menținem corpul funcțional la parametrii optimi, o perioadă mult mai mare de timp?

Ce am putea face diferit cu corpurile noastre pentru a ne crea această realitate chiar în plan fizic nu doar la nivel de vis?

Acestea au fost câteva din multele întrebări care mi-au rulat prin creier de când am ajuns să fiu interesată de subiectul îmbătrânire…mai exact la 25 de ani când medicul mi-a zis că articulațiile mele se deteriorează…

Și totuși la vârsta aceea nu am știut ce să fac diferit de părinții și străbunii mei, așa că deteriorarea corpului s-a manifestat în voie și la mine.

În afara articulațiilor nu m-am agitat prea mult în legătură cu corpul meu. La 40 de ani mă priveam cu adevărat pentru prima dată în oglindă și constatam cu uimire cât de ridat îmi este chipul. Eram șocată să constat că de fapt nu prea mă văzusem până atunci, sau dacă o făceam eram cumva setată pe o cu totul altă imagine a mea, cea de la 25 de ani sau pe acolo. Mă deranja că mă îngrășasem dar nici legat de partea asta nu făcusem prea multe până atunci, auzind din toate direcțiile că este normal : ”Vrei să arăți ca la 20 de ani după 3 nașteri?”

Cred că ți s-a întâmplat și ție să te trezești deodată și să te întrebi:

“Unde oare au dispărut anii, de brusc arăți așa de îmbătrânit?”!

Eu cred că nu aș fi conștientizat că este posibil și altceva, dacă nu aș fi făcut sesiuni de Access Bars și alte procese de corp cu care m-am întâlnit prima oară chiar acum 6 ani. Toate aceste procese de corp și întrebări din Access mi-au zdruncinat credințele legate de cât de grea e viața și cum totul duce oricum în direcția degradării și degenerării corpului meu.

Rezervă-ți locul și eliberează blocajele prin procesele de corp

06 februarie 2021, în intervalul orar 09:00 – 13:00, în locația

ONLINE si in locatia Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă achiziționezi și cursul

Cât de flexibili suntem dispuși să devenim?

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajosii care au întrebări.

Când i-am auzit pentru prima dată pe Dean și Gary spunând că, făcând Bars și alte procese de corp se încetinește procesul degenerării și îmbătrânirii corpului, putând chiar să înceapă corpul să se refacă, nu am crezut.

Totuși un gând nu mi-a dat pace. Deja testasem o grămadă de lucruri în viață ca să îmi ușurez calea.

Cu terapia Bowen nu mai aveam dureri de articulații, însă celelalte semne de îmbătrânire erau acolo: piele lăsată, riduri multe, nu mai aveam energie să încerc ceva nou, mersul pe căile bătătorite fără să mai fac lucruri noi și dincolo de corpul fizic era acea stare sufletească de om bătrân.

Mă simțeam de 80 de ani nu de 40. Așa că m-am întrebat “

Și dacă totuși ce zic ei e adevărat și eu nu iau asta în calcul?” 

Ce aveam de pierdut? Cel mult niște bani și ceva timp pe care l-aș aloca acestui subiect.

Așa că am început să practic în cabinet si să fac schimb de sesiuni de Bars și procese de corp cu prietenii.

În timp ceva s-a schimbat. Am început să primesc mesaje de la diferite persoane care mă cunoșteau de mai mult timp că arăt mai tânăra decât mă știau ei. Am început să observ că am mai multă energie și vitalitate decât aveam înainte. Ridurile de care mă plângeam s-au mai estompat și bucuria de a trăi a crescut.

Zilele trecute m-am trezit povestindu-i cuiva despre cât de repede mă refac după o căzătură cu lezarea genunchiului destul de tare și mi-a spus că e destul de greu de crezut ceea ce îi povestesc. M-am recunoscut pe mine cea de acum 6 ani în acea persoană prin neîncrederea avută atunci.

Ți-am povestit toate acestea din dorința de a-ți transmite mesajul că:

MATURITATEA SE POATE TRĂI ȘI ALTFEL, nu doar prin boală și suferință.

Așa că dacă ești dispus să alegi acum ceva diferit cu și pentru corpul tău, astfel încât să te bucuri de viața de adult până la o vârstă înaintată…

TE INVIT SĂ PARTICIPI LA CREAREA ACESTUI NOU SPAȚIU DE A FI CU CORPUL TĂU INDIFERENT DE VÂRSTA AVUTĂ.

În cadrul acestui curs doresc să te învăț cum să lucrezi singur acasă pe tine sau pe cei dragi, prin procese de corp asupra acestui subiect.

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să  facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

De ce să participi la curs?

Te sperie înaintarea ta în vârstă?
Ți se pare că anii trec prea repede?
Îți dorești să păstrezi ușurința și rapiditatea în gândire și acțiune și la 100 de ani?
Începi să simți anii ca pe niște greutăți în diferite părți ale corpului?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de ce poți face diferit cu corpul tău pe măsură ce înaintezi în vârstă?
Îți dorești să schimbi credințele pe care le ai legat de îmbătrânire și degenerare cu ușurință?
Știi că viața poate fi plină de bucurie indiferent de vârstă și nu știi ce să faci ca această situație să devină realitate?
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție ?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc in 06 februarie 2021, în intervalul orar 09:00 – 13:00

ONLINE si in locatia

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă achiziționezi și cursul

Cât de flexibili suntem dispuși să devenim?

 

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?