Combate lipsa de perseverență

Ce te împiedică să acționezi?

Program ONLINE de lucru de 10 zile

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
”Îmi place tehnica folosită de Paula fiindcă este, dintre toate tehnicile cu care am venit eu în contact, cea mai delicată formă prin care se produc schimbări inclusiv în subiecte legate de traumă. Folosind aceste instrumente alături de ea m-am descoperit în situații vechi (care im activau traume) având acum un comportament nou cu totul diferit."
Carmen Florescu
Profesor

Ce înseamnă de fapt PERSEVERENȚA?

Ți s-a întâmplat să ți se spună în copilărie:

„FII PERSEVENT DACĂ VREI SĂ REUȘEȘTI ÎN VIAȚĂ”?
Ce ai înțeles din asta?

Mult timp nu am înțeles ce vor ceilalți de la mine de fapt. Am presupus că vor să fac lucrurile cum mi se spune să le fac. Uneori voiam să le fac, uneori nu voiam să le fac și mi se păreau impuse, reacționând la ele. Nu realizam de ce uneori era așa de simplu să fac ceea ce îmi propuneam sau ceea ce mi se cerea și altă dată parcă era imposibil chiar și să încep să mă apropii de acel subiect.

De câte ori te regăsești în ipostaza în care cei din jur trag de tine să acționezi într-un fel, cu care poate chiar ești de acord, și totuși nu faci nimic? Sau de multe ori poate chiar tu tragi de tine să faci anumite lucruri și nu reușești să te urnești din loc?

Când am ajuns la Facultatea de Psihologie am început să înțeleg că, de fapt:

Perseverența este o stare de spirit din care se cere să funcționăm pentru a avea succes cu atingerea obiectivelor pe care ni le propunem.

Era un început de claritate, totuși cum ajung în această stare de spirit?

Doar faptul că știu că este o stare de spirit nu m-a ajutat mai târziu suficient încât să mă opresc din a amâna să scriu articole sau să fac înregistrări video. Deși îmi doream foarte mult să fiu o contribuție pentru ceilalți, deși știam că trebuie să mă duc în starea de spirit a perseverenței, vreo 5 ani nu mi-a ieșit deloc. Nici măcar să mă apropii de subiect.

Câtă frustrare, câtă supărare pe tine ajungi să înmagazinezi în interiorul tău când vrei să faci ceva și în același timp alegi să acționezi în cu totul altă direcție?!

Până nu am ajuns la punctul în care să mă satur de toate frustrările și supărările nu am acționat în nici un fel. Mi-am găsit scuze (nu am timp, nu pot, nu știu cum etc), am găsit pe alții vinovați că nu mă lasă să scriu, că nu îmi dau spațiu în care să scriu, eram clar nehotărâtă.

Am început să mă uit la subiect mai bine abia când am ajuns să am o DORINȚĂ DE ACȚIUNE FOARTE PUTERNICĂ (pentru că îmi era deja foarte clar motivul pentru care vreau să scriu).

Și primul lucru care mi-a sărit în față a fost frica mea că nu voi fi destul de relevantă cu scrisul meu, apoi a urmat teama de a deveni vizibilă. Eram uimită când am realizat toate acestea, pentru că nu conștientizasem până atunci nimic din ele.

Te-ai întrebat vreodată ce frică ai legat de subiectul în care procrastinezi?

Până nu am vindecat acele subiecte, până nu mi-am schimbat convingerile legate de scris și de vizibilitate, nu am reușit să mă urnesc să scriu ceva.

Cel mai interesant a fost să descopăr că sub aceste frici erau altele precum TEAMA DE A FI CRITICAT și FRICA DE SUCCES. Toate acestea veneau pe un fond de lipsă de încredere în mine că pot să fac acele lucruri bine. Un gând constant care mă rodea era ”Ce o să spună lumea dacă greșesc? Mă fac de râs , mai bine fac doar ce știu déjà să fac”. Alt gând era ”Este așa de greu să fac asta bine din prima că mai bine renunț!” Cât de mult te regăsești în aceste ipostaze?

Abia când am ajuns să lucrez cu gândurile și emoțiile care apăreau legate de ce se ascundea sub lipsa de perseverență a început să mi se contureze o înțelegere și o acceptare de sine mai profundă.

Schimbând toate aceste convingeri și transformând fricile mele legate de acest subiect am ajuns să scriu articole și să fac înregistrări video cu mult mai multă ușurință, chiar bucurându-mă de proces, fiind în același timp și o contribuție pentru cei care le accesează.

Pe tot parcursul transformării mele și a clienților care au venit cu acest subiect am notat tot ce am făcut și ce a funcționat pentru noi. Astfel am ajuns să dezvolt acest plan de acțiune pentru clienții mei pe care acum doresc să îl împărtășesc și cu tine. Și doresc să fac acest lucru din dorința de a aduce ușurință și bucurie în viața ta cum a adus și în a noastră, cei care deja am trecut prin proces.

Câtă ușurință ești dispusă să primești în viața ta trecând prin acest proces de transformare?

Punctul meu de vedere este că dacă știi cine ești și cum funcționezi, atunci ai mult mai multă ușurință în a acționa cu bucurie și cu glorie în direcția dorită!

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, și am căutat diferite căi de a mă face să acționez chiar și acolo unde mi se părea imposibil la început. Am participat la multe cursuri, experimentând pe mine toate tehnicile învățate pentru a înțelege ce mă împiedică să perseverez în direcția dorită.

Am ajuns astfel să îmi recunosc durerile, fricile și convingerile din care funcționăm și să învăț să fac ceva diferit că să mă bucur cu adevărat de cine sunt eu având acum și curajul să mă arăt lumii.

Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând în sesiuni individuale cu peste 1500 de persoane care și-au găsit împăcarea și acceptarea cu propria viață. Firesc că au fost și persoane care nu au avut succesul acesta și îți voi povesti un pic mai jos de ce se întâmplă acest fapt.

 

De aceea îți spun că PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ANUMITE TIPARE CE NU NE MAI DEFINESC. ȘI cel  mai important PUTEM DESCOPERI ȘI EXPERIMENTA PUTEREA NOASTRĂ DE A ACȚIONA CU UȘURINȚĂ ȘI BUCURIE ȘI GLORIE ÎN ORICE DOMENIU ALEGEM .

Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu mai frumos și mai sănătos!

"Recomand programul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat
“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea încrederii în sine că să îți creezi o nouă viață! Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”
Cornelia Dumitrescu
Antreprenor

Ce am de făcut diferit ca să devin persoana perseverentă care îmi doresc să fiu?

Conștientizezi și lucrezi practic prin exerciții EFT și instrumente Access Consciuousness pe fiecare din convingerile și emoțiile scoase la iveală, despre ce te împiedică să perseverezi în domeniul în care te simți blocat.
 Conștientizezi puterea pe care o ai legat de schimbarea și transformarea vieții tale, crescându-ți și încrederea că poți să treci prin acest proces de descoperire de sine
Îți crești disponibilitatea de a avea succes

 Înveți să te susții singură, asumându-ți răspunderea pentru propria viață
Eliberezi greutatea și durerea care vin la pachet cu lipsa de perseverență.
Reduci judecata de sine.

“Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare."
Ioana Hintea
Avocat

Acest pachet este pentru tine dacă:

Ești într-un proces de căutare personală și te simți blocată

Dorești să ajungi să depășești limitările care te împiedică să perseverezi într-un domeniu sau pe un anumit subiect

⇒ Te simți blocată pe un anumit subiect fapt ce te împiedică să performezi

Ai sentimentul că lipsește o piesă de puzzle ca lucrurile să se așeze în sfârșit așa cum îți dorești

Simți că încă ai nevoie de susținere în procesul tău de descoperire de sine

⇒ Dorești să te bucuri cu adevărat de toate abilitățile tale de a acționa în vederea atingerii propriilor obiective

Nu este pentru tine acest program dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.

Întrebări frecvente

Înscrierile prin plata cursului au loc până în data de 19 Iunie 2021, ora 16:00, prin plata cu cardul și mesaj cu dovadă plății pe Whats up sau Messenger.

Vei primi pe email link pentru cele 10 întâlniri de la ora 20:00, care încep în data de 20 iunie ora 20:00 și se vor derula zilnic.

În grupul de Whats up sau individual prin mesaje private poți adresa toate întrebările care pot apărea pe parcurs.

În grupul de Whats up poți posta orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane.

Înregistrarea fiecărei întâlniri live se transmite în aceeași seară pe grupul de Whatsapp pentru a o putea reasculta și pentru a repeta exercițiul EFT din acea zi. Cu cât repeți exercițiile mai mult și cu cât asculți clearing-urile mai des, cu atât se eliberează limitările avute.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Va funcționa cu condiția să fii dispus să faci exercițiile date și să eliberezi limitările. Atât timp cât ai un beneficiu secundar din acele limitări, există riscul să le păstrezi. De aceea intenția cu care lucrezi se cere să eliberezi tot ce te împiedică să funcționezi așa cum îți dorești.

În plus orice conștientizare care vine pe parcurs, orice întrebare, orice senzație neplăcută în corp, se cere să o spui pe grup sau în privat ca să pot să lucrez specific și pe acel subiect.

Acesta este un program de lucru efectiv atât cu corpul fizic cât și cu corpurile energetice pe subiectul descris mai sus. Fiecare dintre întâlnirile live va lucra pe anumite aspecte care ne împiedică să fim conștiente de ceea ce ne împiedică să perseverăm în diverse domenii ale vieții noastre.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 14 zile de la începerea cursului, timp în care îți poți primi banii înapoi integral.

“Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. Aceste 10 sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutam atât de mult. M-au făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-au dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea, pe care de multe ori o pierdeam ca să fiu pe placul altora.”
Loredana Târșă
Tehnician Nutriționist

Garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc.

Parcurge programul integral. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

De aceea, vreau să parcurgi programul de 10 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni LIVE  de lucru experiențial

Conștientizezi și schimbi convingeri care te împiedică să duci la capăt lucrurile

  Primești atât facilitare directă în timpul sesiunilor live (dacă participi activ prin feedback imediat la întrebările și exercițiile efectuate), cât și facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni (mesaj în care dai feedback legat de emoțiile, gândurile și trăirile corporale apărute în urma reluării întrebărilor și exercițiilor din sesiunea anterioară).

Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile ce te blochează

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

Acces la comunitatea online pe WhatsApp.

Participă la program și redescoperă de o transformare interioară eliberatoare!

Programul durează 10 zile

Se desfășoară ONLINE

20 Iunie- 29 Iunie 2021

Zilnic: 20:00- 20:40

Valoarea întregului program, dacă îl lucrezi în sesiuni individuale, este de:

2500 lei

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

300 lei