Ce putem schimba când ne simțim respinși?

Program de lucru experiențial de 10 zile

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
“Acest program pentru mine a fost eliberator. Am conștientizat cât de multe programe, judecăți eronate și măști mi-am creat pentru a da bine sau pentru a fi acceptată de ceilalți, nețînând cont practic de ceea ce gândeam și simțeam eu. Prin acest program de lucru cu rana mea de respingere simt că mi-am luat puterea înapoi. Pas cu pas pe parcursul celor 10 sesiuni am eliberat programele eronate care mă împiedicau să trăiesc in bucurie și cu ușurință și glorie. Mulțumesc mult pentru că ai facut acest program. Îl recomand tuturor celor care doresc să devină oameni întregi.”
Delia Leitoiu
Economist

În copilărie am fost un copil exemplar: foarte ascultător, căutam să nu supăr pe nimeni, să împac pe toată lumea, îmi duceam la îndeplinire toate sarcinile, nu comentam niciodată. Dacă majoritatea copiilor trec prin fazele de rebeliune firești etapelor de vârstă, eu nu am ajuns să le ating în copilărie. Și părinții erau foarte încântați că eram genul de copil “unde îl pui acolo stă”.

Chiar și dacă îmi venea să spun că nu sunt de acord cu ceea ce mi se cerea să fac sau cu felul în care eram tratată, alegeam să plâng și să îmi înghit cuvintele, chiar știind că voi fi bătută pentru asta. Îmi era teamă să mă exprim pentru că eram convinsă că voi fi respinsă. Deși nici așa nu eram văzută sau apreciată pentru ce eram cu adevărat, ci mai degrabă că eram un bun roboțel.

Am învățat să fug de mine toată copilăria mea. M-am considerat fără valoare foarte mulți ani și mi-a fost frică să mă arăt lumii cum sunt eu cu adevărat. De fapt mi-a fost frică să mă văd chiar și eu însumi cum sunt, nu aveam încredere că pot să fac asta.

Câți dintre voi ați trecut prin toată această suferință de a te ascunde tu de tine însuți?

Câți dintre voi poate încă mai considerați că sunteți lipsiți de valoare?

Mă întrebam adeseori:

Merit eu să exist? Merit eu să fiu iubită?

Și pentru că nu primeam nici un răspuns, am ajuns să fug de propria-mi viață în folosul altora. Mi-am dedicat viața celor din jur. Deseori eram într-un carusel emoțional din care fugeam prin dependența de mâncare. Alteori mă blocam să fac ceva pentru mine, de frica de a nu fi judecată, fără să realizez că eu eram cel mai mare judecător al meu.
Abia când am ajuns la facultatea de psihologie am început să realizez ce se întâmplă cu mine de fapt. Atunci am început să aflu mai multe despre rănile emoționale care ne împiedică să fim noi înșine.

Respingerea este una din traumele suferite la vârste foarte fragede, inclusiv intrauterin. Mama m-a respins încă de la concepere, căutând să facă avort în primele luni de sarcină cu mine. Alte persoane au fost tratate cu indiferență de părinți, de la vârste foarte mici.

Chiar dacă am fost tratați corespunzător vârstei și cerințelor noastre emoționale, unele persoane interpretează experiența de viață ca fiind una de respingere, pentru că rana aceasta este foarte mare și nu pot să perceapă lucrurile în alt mod.

Suferințele care apar din această percepție sunt foarte mari și duc la comportamente distructive (precum anorexia, perfecționismul, adicția de dulciuri, de droguri, de alcool, risc de suicid etc) sau la anumite boli (de exemplu boli de piele, diaree, vărsături, etc). Relaționarea cu ceilalți e mai complicată datorită fricii de a fi respins. Astfel, în loc să rezolvăm cauza de cele mai multe ori fugim de ea, cum am făcut și eu atâta timp.

Suntem așa de obișnuiți cu această suferință că nici nu mai conștientizăm că o avem. De cele mai multe ori confundăm această rană de respingere cu cine suntem noi cu adevărat și ajungem să credem că nu mai putem schimba nimic!

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

De aceea îți spun că PUTEM SCHIMBA CREDINȚELE DIN CARE FUNCȚIONĂM ASTFEL.
PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ACEASTĂ RANĂ DE RESPINGERE.

Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu mai frumos și mai sănătos!

Pentru a face o diferență în viața ta, în data de 07 Septembrie 2021 vom începe un proces important împreună, prin care să-ți dai voie să transformi și să eliberezi cât poți din toate aceste puncte de vedere care mențin rana de respingere în existența ta și te împiedică să te bucuri de viață.

Cum vom face asta?

Conștientizând caracteristicile și manifestările pe care le aduce această rană în viața și corpul tău
Observând această rană și de unde poți să începi
Crescând încrederea că poți să faci asta
Lucrând pe ideea, dacă meriți sau nu să exișți fără a avea nevoie de aprobarea celorlalți
Crescându-ți capacitatea de a te face vizibil lumii
Dând drumul la toate câte te împiedică să fi tu însuți, inclusiv la control
Crescându-ți disponibilitatea de a primi iubirea în viața ta
Conștientizând propria putere în schimbarea și transformarea vieții tale
Conștientizând dependența în care fugi de lume (indiferent că e legată de muncă, de emoții, de internet, de mâncare și chiar de nefericire)
Conștientizând și reducând caruselul emoțional, sentimental și al gândurilor din dialogul tău interior
Reducând teama de a fi judecat.

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Acest program este pentru tine dacă:

⇒ Îți dorești să schimbi aspectele negative din viața ta

Ai dificultăți în a rămâne prezent în evenimentele din viața ta

Fugi în imaginar când dai de provocări prea mari

Iți este greu să te focusezi pe realizarea a ceea ce îți doreșți

Ești perfecționist

Suferi de oboseală cronică

Vrei să înveți cum să faci față respingerilor celorlalți.

Nu este pentru tine dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.
"Nu mi-a fost ușor cu rana de respingere, dar am mai făcut curat într-o debara pe care o țineam încuiată de mult!"
Laurentiu Botezatu
Capitan

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni practice în care lucrezi energetic, atât prin atingere ghidată cât și prin puterea cuvântului și a întrebărilor ca procese de transformare interioară

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului, atât ca trăire emoțională, cât și ca stare fizică

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești, atât energetic cât și fizic și emoțional

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Acces pe viață la înregistrările LIVE ale celor 10 sesiuni

Acces la comunitatea online pe Whatsapp

“Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult. Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora. Mi-a dat puterea să merg să mă operez, după 3 ani de teamă în care am evitat asta, și să consider că va fi o experiență ce va veni cu ușurință și bucurie! Și așa a și fost!”
Loredana Târșă
Tehnician Nutriționist

Întrebări frecvente

Înscrierile prin plata cursului au loc până în data de 07 septembrie 2021. Vei primi link-ul de conectare la program în momentul în care ai făcut dovada plății.

Sesiunile se desfășoară zilnic de la ora 20:00 și vor dura 40 minute. În timpul programului poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice. După fiecare sesiune live vei primi acces la înregistrare pentru a putea să mai faci exercițiile și curățările până la următoarea întâlnire live.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Da, lucrurile se schimbă când ai disponibilitatea să o faci. Dacă totuși apar rezistențe la schimbare, prin comunicare și conștientizarea beneficiilor ascunse legate de a menține rana în viața ta lucrăm împreună pentru a învăța să ai aceste beneficii în viață ta într-un mod sănătos.

Te va ajuta să schimbi lentilele prin care percepi lumea din jurul tău, evenimentele din viața ta, ramânând astfel prezent în ele și permitându-ți să construiești relații constructive cu ceilalți.

Pe lângă partea de informare despre caracteristicile atât fizice cât și emoționale ale acestei răni, pentru a le putea recunoaște mai ușor pe cele pe care le are fiecare participant, mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup, prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția următoare: dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după a doua sesiune de lucru până începe a treia întâlnire tot ce ai de făcut este să ne spui acest punct de vedere și îți poți primi banii înapoi integral. Odată intrat în cea de-a treia sesiune de lucru fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

Garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc.

Parcurge programul integral. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

De aceea, vreau să parcurgi programul de 10 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la program și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

CADOU

 4 SESIUNI GRATUITE

ONLINE

07-16 Septembrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 4 sesiuni individuale este de:

1000 Lei

 

Contribuția ta ACUM

CADOU

* Te convingi dacă acest program este pentru tine

* Testezi beneficiile a 4 sesiuni

* Poți să îl achiziționezi integral când dorești

 

 

Notă: NU SE PRIMESC:

* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

* Acces la celelalte 6 sesiuni LIVE

* Acces la comunitate online pe WhatsApp

PROGRAMUL COMPLET

ONLINE

07-16 Septembrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

1625 Lei

 

Contribuția ta ACUM

275 LEI

* 10 sesiuni LIVE de lucru experiențial
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestei răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
* Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează.
* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE
* Acces la comunitate online pe WhatsApp

Eliberarea de Rănile Emoționale

Pachet 5 programe experiențiale

ONLINE

DIN 02 Iulie 2021

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

8125 Lei

 

Contribuția ta ACUM

950 LEI

* 50 sesiuni LIVE de lucru experiential, 10 pe lună x 5 luni
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestor 5 răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
*Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează
* Acces pe viață la înregistrările  LIVE
* Acces la comunitate online  WhatsApp