Ce putem face din punct de vedere energetic pentru a ne întări imunitatea?

Imunitatea – o abordare energetică la îndemâna oricui

Zile
Ore
Minute
inscrierile la acest eveniment s-au incheiat.

Prima dată am început să dau ascultare cu mai multă atenție subiectului legat de Sistem Imunitar când am avut primul copil. Până atunci eram și eu încă un copil din punctul de vedere a contextului, de ce și cum să fac pentru a rămâne sănătoasă. Funcționam cumva la nivel subconștient repetând cele văzute în familie. Am și avut o sănătate destul de bună pentru a nu mă agita foarte tare.

Totuși când ți se îmbolnăvește copilul , mai ales dacă este primul copil și nu prea știi ce să faci, intri în panică. Alergam la medic disperată la fiecare răceală pentru că ajunsese să facă și crize de astm, până a ajuns să ia antibiotic la 2 săptămâni. Analizele la ficat erau la cote maxim admisibile iar crizele de astm se manifestau la fel, deși îi făceam tratament alopat de 2 ani fără nici o deosebire față de momentul începerii tratamentului. Rezultatul analizelor m-a speriat foarte tare și m-a trezit , conștientizând că trebuie să schimb abordarea pe care o avusesem în ultimii 6 ani.

Și atunci, acum 16 ani, a început cu adevărat căutarea mea legat de ce altceva se poate face cu privire la căpătarea și menținerea sănătății.

Când am început să citesc mai multe, am aflat că având un sistem imunitar funcționând la parametrii optimi, ne putem menține corpul sănătos.  Totodată acest sistem ne susține și în procesul anti îmbătrânire pe care ni-l dorim cu toții. Încă nu îmi puneam problema îmbătrânirii atunci , totuși informația mi-a rămas într-un colțișor al minții.

Am testat toate informațiile aflate, pe familia mea și pe mine. Ce vedeam că merge păstram, ce nu, le dădeam de-o parte.

Doar să iau pastile totuși nu consideram că e o soluție. Bolile acelea trebuiau să aibe și alte cauze. Așa am aflat despre emoții, despre gânduri  și cum ne influențează ele sistemul imunitar. Bruce Lipton, un renumit biolog, a cercetat foarte mult cum moștenim la nivel genetic bolile și a demonstrat că cea mai mare influență asupra celulelor o are mediul în care acestea se dezvoltă.

Cu alte cuvinte dacă noi creștem într-un mediu plin de ură, furie , frică și ceartă, dezvoltăm anumite boli pe care nu le-am fi avut deloc dacă trăiam într-un mediu plin de recunoștință și acceptare.

Toate aceste emoții pe care le dezvoltăm, ca reacție la mediu, rămân în corp. Gândurile pe care le avem legate de un anumit eveniment crează niște tipare mentale și niște convingeri și judecăți despre noi în raport cu noi și cu alții, care acționează direct la nivel de celulă.

Tot cercetând studiile altora am conștientizat că, la nivel subtil, când acest sistem imunitar nu funcționează optim, ne arătă căile prin care ne autolimităm prin judecățile pe care le emitem despre noi și lume și pe care le blocăm în corp.

De asemenea, când acest sistem nu lucrează conform cu matricea după care a fost creat, ne vorbește despre lipsa disponibilității de a fi cine suntem cu adevărat, ceea ce ne provoacă tot felul de simptome care definesc bolile.

Ținând cont de aceste lucruri, vă invit să ne uităm mai de aproape la acest subiect și să învățăm cum să susținem corpul când e tot contractat, căci de fapt această strângere și micșorare a noastră reprezintă starea de boală.

În cadrul acestui curs doresc să vă învăț cum să lucrați singuri acasă, pe voi sau pe cei dragi, prin procese de corp asupra acestui subiect.

Cursul procese de corp pentru imunitate pe care l-am urmat mi-a adus atât de multă încredere și a fost o binecuvântare pentru mine. Curatarile și discuțiile din timpul cursului au adus la conștiința cât de atrasă eram de vechea realitate cu toată suferința, tristețea și durerea din ea.

Acum simt că am în față o realitate mult mai măreață și că depinde de mine să fac această schimbare. Am toate instrumentele de care aveam nevoie să mă ajut pe mine , corpul meu și alte persoane.

Mulțumesc cu recunoștință și bucurie,

Sanda Paraschiv

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

19 Februarie, Orele 16:00- 20:00

Atât ONLINE cât și în locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.

 

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să mergi din doctor în doctor și să nu primești răspunsuri despre ce se întâmplă de fapt cu corpul tău? Sau dacă le primești să fie disparate, fără legătură între ele, ca și când corpul tău ar fi făcut doar din subansamble nelegate între ele?
Îți dorești ușurință și rapiditate în susținerea imunității corpului tău?
Ai avut sentimentul că ai rămas blocat în anumite subiecte și îți dorești să schimbi asta?
Știi că e posibil să trăiești în ușurința de a fi tu însuți?
Dorești să ieși din încarcerarea limitărilor din corpul tău care te împiedică să fi sănătos?
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor, pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție?
Îți dorești să înveți cum să îți creezi o realitate diferită cu corpul tău de cea prezentă

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

Sunt recunoscătoare că am ales să particip la cursul de procesul de corp pentru imunitate. Informațiile primite au venit să mi deschidă calea și curiozitatea de a afla mai multe despre mine. Am simțit cum se deschide o întreagă lume.

Mulțumesc! Paula Paraschiv

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

19 Februarie, Orele 16:00- 20:00

 

Atât ONLINE cât și în locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

 

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.