Ce putem face când percepem că nu suntem susținuți de ceilalți?

Program ONLINE de lucru de 10 zile

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
”Este clar că dacă vii și accepți să primești procedurile și eliberările emoționale pe care ti le propune Paula, vei descoperi lucruri despre tine care te vor uimi, INDIFERENT DE CÂTĂ EXPERIENȚĂ AI ÎN LUCRUL CU TINE ÎNSUȚI!"
Carmen Florescu
Profesor

Ți s-a întâmplat să primești replica “NU SUNT DISPONIBIL EMOȚIONAL PENTRU TINE”, chiar de la persoana care spune că te iubește?

Întâi o percepi ca pe un șoc, e ceva ce nu poți să concepi! Nu îți vine să crezi că tocmai ai primit acest mesaj de la cineva care susține că te iubește! Apoi începi să conștientizezi durerea care apare în tot corpul, parcă te invadează… Și odată cu ea un val imens de furie că a putut să spună așa ceva…

Ce poți să faci?

Nu ai cum să îi impui să te iubească cum vrei tu, nu ai cum să te faci important în ochii cuiva care nu te vrea, decât în anumite momente și într-o anumită formă, nu ai cum să schimbi cumva ce se întâmplă în celălalt… Și durerea ta e atroce… Parcă te mistuie… Dacă lași furia să se exprime în interiorul și în exteriorul tău într-o formă sănătoasă, în urma ei rămâne tristețea la pachet cu foarte multe gânduri, despre cum ai fi putut să faci lucrurile diferit că să nu se ajungă aici…

Și poate sunt lucruri pe care le-ai fi putut face diferit însă ești aici … ACUM se cere să gestionezi ce se întâmplă în viața ta în acest moment, când te vezi brusc fără nici o susținere emoțională! Când renunți să te mai minți frumos că celălalt este acolo pentru tine la bine și la rău și că te iubește necondiționat, apare conștientizarea că de fapt ești singur… Și de cele mai multe ori apare și frica de singurătate!
De cele mai multe ori această frică te-a împiedicat să vezi realitatea, că de fapt erai singur și înainte, poate de mult timp…

Și totuși ce este corect aici și nu mă prind?

Mi-am pus întrebarea aceasta când am trecut și eu prin acest scenariu atât de bine cunoscut celor care au rana de abandon. Partea bună din toată această experiență pentru mine a fost că mi-a arătat că am această rană. Am constientizat că am trecut de câteva ori prin acest patern în trecut fără să învăț foarte multe din el, pentru că refuzam să văd rana, refuzam să cred că e în PUTEREA MEA SĂ SCHIMB CEVA pentru a nu îl mai repeta. Și am continuat să îl recreez până am ales ceva diferit.

Cum gestionăm abandonul fizic sau emoțional?

 

Oare nu am suferit destul? Ce ar mai trebui să se întâmple cu noi ca să ne dorim cu adevărat să ne descoperim pe noi?

Am învățat, lucrând cu mine și cu atâția oameni în sesiuni private, că sunt câteva caracteristici prin care este nevoie să trecem pentru a avea mai multă ușurință în gestionarea acestei suferințe.

Vă invit în acest curs să transformăm aceste condiționări care ne stau în calea descoperirii de sine, pentru a vindeca această rană de abandon. E timpul acum pentru a ne asuma satisfacerea cerințelor corpului și ale sufletului nostru? Dacă da, hai să o facem împreună. Când suntem mai mulți energia este mai puternică și schimbările se fac mai ușor.

 

Cum vom lucra?

Folosind instrumentele EFT și Access Consciousness vom elibera convingeri, emoții și trăiri pe care le-am solidificat din copilărie în corpul nostru, în cadrul celor 10 sesiuni de lucru practic experiențial.

Aceasta nu este o propunere a unui curs de teorie!

Eu vă provoc să faceți pașii necesari pentru a realiza cu adevărat o transformare interioară eliberatoare!


Consider că cel mai mare abandon îl facem cu noi înșine, când ne refuzăm dreptul la bucuria vieții noastre chiar și în singurătate, când refuzăm să ne susținem singuri, când ne agățăm de ceilalți doar de frica de a nu fi singuri.

În acest program de 10 zile vă aștept să lucrăm împreună pentru a transforma această suferință, în ceea ce este de fapt POTENȚA NOASTRĂ care a fost neexprimată și nerecunoscută până acum.
Am fost în poziția aceasta, în care totul mi se părea greu de făcut, pentru că nu mă simțeam susținută de nimeni. AM ALES SĂ SCHIMB acest subiect și ȘTIU CĂ SE POATE ȘI ALTFEL.

 

Cât de dispus ești pentru a învăța să funcționezi din cine ești, nu din rănile pe care le-ai avut?

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, și am căutat diferite căi de a mă descoperi pe mine ca femeie. Am participat la multe cursuri, experimentând pe mine toate tehnicile învățate pentru a înțelege ce înseamnă să fiu feminină. Am ajuns astfel să îmi recunosc durerile, fricile și convingerile din care funcționam și să învăț să fac ceva diferit ca să mă bucur cu adevărat de corpul și viața mea.

Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând în sesiuni individuale cu peste 1500 de persoane care și-au găsit calea către echilibru. Firesc că au fost și persoane care nu au avut succesul acesta și îți voi povesti un pic mai jos de ce se întâmplă acest fapt.

De aceea îți spun că PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ANUMITE TIPARE CE NU NE MAI DEFINESC. ȘI cel mai important PUTEM DESCOPERI ȘI EXPERIMENTA VIATA,  DINCOLO DE ACESTE DEFINIȚII, BAZÂNDU-NE PE PROPRIILE NOASTRE FORȚE.

Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu mai frumos și mai sănătos!

“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea încrederii în sine că să îți creezi o nouă viață! Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”
Cornelia Dumitrescu
Antreprenor

Ce am de făcut ca să mă eliberez de durerea provocată de abandon?

 Conștientizezi și lucrezi practic prin exerciții EFT și instrumente Access Consciuousness pe fiecare din convingerile și emoțiile scoase la iveală, care definesc această rană și comportamentele aferente ei.
 Conștientizezi puterea pe care o ai legat de schimbarea și transformarea vieții tale, crescându-ți și încrederea că poți să treci prin acest proces de descoperire de sine
 Te confrunți cu frica de singurătate și nevoia de a fi pe placul tuturor, care derivă din această frică, una din cele mai mari frici care stau la baza acestei răni.
 Înveți să te susții singur, asumându-ți răspunderea pentru propria viață
 Ieși din nevoia de a fi cineva alături de tine, constinetizând că poți face lucrurile și singur.
Începi să accepți și refuzurile, conștientizând care sunt contribuțiile aduse de acestea în viața ta.

“Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare. Recomand programul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Acest program este pentru tine dacă:

Ești într-un proces de căutare personală ca să vindeci această rană de abandon

Dorești să ajungi să înțelegi ce înseamnă să fii o persoană independentă

Te simți blocată în în frica de singurătate și în tristețe

Ai sentimentul că lipsește o piesă de puzzle ca lucrurile să se așeze în sfârșit așa cum îți dorești

Simți că încă ai nevoie de susținere în procesul tău de vindecare de sine

Dorești să te bucuri cu adevărat de alegerile pe care le faci

Nu este pentru tine acest program dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.
“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Ce primești în cadrul acestui program?

10 sesiuni LIVE  de lucru experiențial

Primești atât facilitare directă în timpul sesiunilor live (dacă participi activ prin feedback imediat la întrebările și exercițiile efectuate), cât și facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni (mesaj în care dai feedback legat de emoțiile, gândurile și trăirile corporale apărute în urma reluării întrebărilor și exercițiilor din sesiunea anterioară).

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești, atât energetic cât și fizic și emoțional

Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile ce te blochează

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

Acces la comunitatea online pe WhatsApp.

Întrebări frecvente

Înscrierile prin plata cursului au loc până în data de 10 Noiembrie 2021. Vei primi link-ul de conectare la program în momentul în care ai făcut dovada plății.

Sesiunile se desfășoară zilnic de la ora 20:00 și vor dura 40 minute. În timpul programului poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice. După fiecare sesiune live vei primi acces la înregistrare pentru a putea să mai faci exercițiile și curățările până la următoarea întâlnire live.

Înregistrarea fiecărei întâlniri live se transmite în aceeași seară pe grupul de Whatsapp pentru a o putea reasculta și pentru a repeta exercițiul EFT din acea zi. Cu cât repeți exercițiile mai mult și cu cât asculți clearing-urile mai des, cu atât se eliberează limitările avute.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Va funcționa cu condiția să fii dispus să faci exercițiile date și să eliberezi limitările. Atât timp cât ai un beneficiu secundar din acele limitări, există riscul să le păstrezi. De aceea intenția cu care lucrezi se cere să eliberezi tot ce te împiedică să funcționezi așa cum îți dorești. În plus orice conștientizare care vine pe parcurs, orice întrebare, orice senzație neplăcută în corp, se cere să o spui pe grup sau în privat ca să pot să lucrez specific și pe acel subiect.

Te va ajuta să schimbi lentilele prin care percepi lumea din jurul tău, evenimentele din viața ta, ramânând astfel prezent în ele și permitându-ți să construiești relații constructive cu ceilalți.

Pe lângă partea de informare despre caracteristicile atât fizice cât și emoționale ale acestei răni, pentru a le putea recunoaște mai ușor pe cele pe care le are fiecare participant, mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup, prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 14 zile de la începerea cursului, timp în care îți poți primi banii înapoi integral.

“Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. Aceste 10 sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutam atât de mult. M-au făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-au dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea, pe care de multe ori o pierdeam ca să fiu pe placul altora.”
Loredana Târșă
Tehnician Nutriționist

Garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% în primele 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc.

Parcurge programul integral. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

De aceea, vreau să parcurgi programul de 10 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la program și redescoperă de o transformare interioară eliberatoare!

CADOU

 4 SESIUNI GRATUITE

ONLINE

10 – 19 Noiembrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 4 sesiuni individuale este de:

1000 Lei

 

Contribuția ta ACUM

CADOU

* Te convingi dacă acest program este pentru tine

* Testezi beneficiile a 4 sesiuni

* Poți să îl achiziționezi integral când dorești

 

 

Notă: NU SE PRIMESC:

* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE

* Acces la celelalte 6 sesiuni LIVE

* Acces la comunitate online pe WhatsApp

PROGRAMUL COMPLET

ONLINE

10 – 19 Noiembrie 2021

ZILNIC

DE LA 20:00 – 20:30

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

1625 Lei

 

Contribuția ta ACUM

275 LEI

* 10 sesiuni LIVE de lucru experiențial
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestei răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
* Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează.
* Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE
* Acces la comunitate online pe WhatsApp

Eliberarea de Rănile Emoționale

Pachet 5 programe experiențiale

ONLINE

DIN 02 Iulie 2021

Valoarea celor 10 sesiuni individuale este de:

8125 Lei

 

Contribuția ta ACUM

950 LEI

* 50 sesiuni LIVE de lucru experiential, 10 pe lună x 5 luni
* Conștientizezi cauzele profunde ale acestor 5 răni
* Primești facilitare directă în timpul sesiunilor live
* Primești facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni
*Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile care te blochează
* Acces pe viață la înregistrările  LIVE
* Acces la comunitate online  WhatsApp