Ce poți face pentru eliberarea furiei din corp?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
„După participarea la cursul de procese de corp pentru furie, m-am simțit mai ușoară și mi-a revenit zâmbetul pe buze. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie. În timpul cursului am beneficiat de multe curățări și de suport, pentru a elibera ce se ascunde în spatele furiei. Pentru mine participarea la această sesiune de eliberare a furiei din corp a însemnat enorm. Am simțit intens că energia procesului și depășirea blocajelor este eliberatoare. Temerea mea că, dacă dau drumul la convingerile mele și sentimentul de a nu mai fi eu fără acestea, le am depășit cu ușurință și sunt recunoscătoare pentru tot. Mulțumesc pentru că am întâlnit o persoană atât de dedicată.
Sanda Paraschiv
Participant curs "Ce poți face pentru eliberarea furiei din corp?"

Cum poți să te oprești când ești în bucla dialogului interior al furiei?

Când eram mică nu reușeam să îi înțeleg pe cei care izbucneau în crize de furie. Eu înghețam când se întâmpla asta în jurul meu, paralizam de frică. Abia când m-am mărit, când am devenit adult, am început să experimentez momentul în care parcă mi se punea o pată neagră în fața ochilor și tot ce aș fi vrut în acel moment era să îl distrug pe cel răspunzător pentru acel incident la cât de furioasă eram. Evident că nu făceam nimic, nu acționam în exterior, decât că începeam să plâng.

Abia când am început dezvoltarea personală și mai ales după ce am ajuns la Access Consciousness, am realizat că plânsul meu nu era de fapt de frică ci de furie.

De mici am fost învățați să negăm că am fi furioși și să o înghițim, să o păstrăm în noi, ca să nu facem rău altora sau ca să nu fim judecați de societate în legătură cu comportamentul nostru indezirabil.

Până nu mi s-a mărit ficatul de câtă furie strânsesem în el, nu m-am uitat la acest subiect cu prea multă atenție pentru că era mai ușor să ascund totul de mine și de ceilalți. Oamenii spuneau că plâng de sensibilă ce sunt. Doar eu știam dialogul interior pe care îl aveam cu mine însămi, mult după ce incidentul se terminase, măcinându-mă în fel și chip cu tot felul de idei. Când a ajuns să mă doară foarte tare, am ales să lucrez să schimb felul în care reacționam. Am în ceput să îmi pun întrebări.

V-ați întrebat vreodată ce este furia? Ea este doar o energie, care vine din conștientizarea că se poate și altfel decât se întâmplă lucrurile la momentul prezent. Și fiind o energie, putem învăța cum să o canalizăm ca să nu o păstrăm în corp.

Totuși, știți ce s-a întâmplat cu toată furia aceea neexprimată? Ea a rămas în noi, ducându-se în diferite organe.

Furiei îi place cu preponderență ficatul și vezica biliară. Se solidifică în aceste organe care, la rândul lor, prin felul deficitar în care ajung să lucreze, afectează alte organe, ca de exemplu ochii sau pielea.

Este lanțul slăbiciunilor aici, pentru că toate sunt interconectate și comunică unele cu altele.

Pentru că furia din interiorul nostru ajunge să transforme fizic organismul, ducându-l în stres și apoi în boală, vă invit să învățați cum să eliberați această energie blocată în corp, prin instrumentele Access, numite procese de corp.

“Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult. Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora. Mi-a dat puterea să merg să mă operez, după 3 ani de teamă în care am evitat asta, și să consider că va fi o experiență ce va veni cu ușurință și bucurie! Și așa a și fost!”
Loredana Târșă
Tehnician Nutriționist

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane, să știe că pot ști și își pot face și singuri tot ceea ce se cere pentru sine. Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu și mai frumos și mai sănătos!

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să reacționezi la tot ce se întâmplă în jurul tău prin ură, furie sau chiar turbare interioară, că lucrurile se întâmplă într-un fel nedorit de tine?
Îți doreșți să ieși din dialogul interior prin care te menții în traumă și suferință multe ore după încheierea incidentului care te-a înfuriat?
Ai avut sentimentul că ai rămas blocat în anumite subiecte care te tot trag înapoi ori de câte ori crezi că eșți aproape de a te bucura mai mult de viața ta?
Ai obosit să funcționezi în modul în care o faci acum?
Ai probleme de piele care tot reapar și nu le mai dai de cap?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de ce ai putea să schimbi, pentru a-ți face viața mai ușoară?
Știi că poți mai mult decât ai parte în acest moment?
Îți doreșți să primeșți unelte noi în trusa ta de prim ajutor, pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție ?
Îți doreșți să înveți cum să îți creezi o realitate diferită, plină de bucurie și ușurință?

Prin achiziționarea acestui program vei primi:

Manualul de proces de corp după care lucrăm

O sesiune practică în care experimentezi cum este să lucrezi energetic cu un proces de corp și cum este să primești o astfel de sesiune

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului ca trăire

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să primești atât energetic cât și fizic

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să percepi și să primești beneficiile din tot ce vine în viața ta.

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 05 martie.

Vei primi materialele de lucru aferente la începerea cursului. În timpul clasei poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum. Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice.

Vei putea să lucrezi și să percepi energia . Energia ne înconjoară, noi suntem energie și tot ce ne împiedică să o folosim, este convingerea că nu suntem în stare. Dacă ești dispus să renunți la această idée atunci lucrurile sunt foarte simple.

Materialele sunt accesibile pe viață.

Pe lângă partea de informare și învățare a cursului (pentru că îți spun despre procesele de corp, cum se lucrează cu energia și orice alt subiect legat de energie despre care întrebi), mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup.

Pentru a face că această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția că dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după ce l-ai făcut, ajunge doar să spui asta, să returnezi materialele primite și îți poți primi banii înapoi integral. Odată plecat din sală, după curs, fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

 

Garanție de rambursare 100% până la finalul cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc pe perioada cursului.

Parcurge programul de curs. Dacă nu îți place, dacă tu consideri că nu este pentru tine spune pe loc, în timpul cursului, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom rambursa prompt investiția completă.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.
Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Cursul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios, oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung.

Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu Cursul Ce poți face pentru eliberarea furiei din corp?
De aceea, vreau să parcurgi cursul, să experimentezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile pe loc.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

06 Martie, Orele 09:00- 13:00

Atât ONLINE cât și în locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru cei care au întrebări.