Ce poți face pentru eliberarea furiei din corp?

Cum poți să te oprești când ești în bucla dialogului interior al furiei?

Zile
Ore
Minute
Acest eveniment s-a incheiat.

Când eram mică nu reușeam să îi înțeleg pe cei care izbucneau în crize de furie. Eu înghețam când se întâmpla asta în jurul meu, paralizam de frică. Abia când m-am mărit, când am devenit adult, am început să experimentez momentul în care parcă mi se punea o pată neagră în fața ochilor și tot ce aș fi vrut în acel moment era să îl distrug pe cel răspunzător pentru acel incident la cât de furioasă eram. Evident că nu făceam nimic, nu acționam în exterior, decât că începeam să plâng.

Abia când am început dezvoltarea personală și mai ales după ce am ajuns la Access Consciousness, am realizat că plânsul meu nu era de fapt de frică ci de furie.

De mici am fost învățați să negăm că am fi furioși și să o înghițim, să o păstrăm în noi, ca să nu facem rău altora sau ca să nu fim judecați de societate în legătură cu comportamentul nostru indezirabil.

Până nu mi s-a mărit ficatul de câtă furie strânsesem în el, nu m-am uitat la acest subiect cu prea multă atenție pentru că era mai ușor să ascund totul de mine și de ceilalți. Oamenii spuneau că plâng de sensibilă ce sunt. Doar eu știam dialogul interior pe care îl aveam cu mine însămi, mult după ce incidentul se terminase, măcinându-mă în fel și chip cu tot felul de idei. Când a ajuns să mă doară foarte tare, am ales să lucrez să schimb felul în care reacționam. Am în ceput să îmi pun întrebări.

V-ați întrebat vreodată ce este furia? Ea este doar o energie, care vine din conștientizarea că se poate și altfel decât se întâmplă lucrurile la momentul prezent. Și fiind o energie, putem învăța cum să o canalizăm ca să nu o păstrăm în corp.

Totuși, știți ce s-a întâmplat cu toată furia aceea neexprimată? Ea a rămas în noi, ducându-se în diferite organe.

Furiei îi place cu preponderență ficatul și vezica biliară. Se solidifică în aceste organe care, la rândul lor, prin felul deficitar în care ajung să lucreze, afectează alte organe, ca de exemplu ochii sau pielea.

Este lanțul slăbiciunilor aici, pentru că toate sunt interconectate și comunică unele cu altele.

Pentru că furia din interiorul nostru ajunge să transforme fizic organismul, ducându-l în stres și apoi în boală, vă invit să învățați cum să eliberați această energie blocată în corp, prin instrumentele Access, numite procese de corp.

Ce este un proces de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

27 noiembrie 2020, Orele 16:00- 20:00

Atât ONLINE cât și în locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei, dacă achiziționezi și cursul

Ce putem face din punct de vedere energetic pentru a ne întări imunitatea?

 

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.

 

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să reacționezi la tot ce se întâmplă în jurul tău prin ură, furie sau chiar turbare interioară, că lucrurile se întâmplă într-un fel nedorit de tine?
Îți doreșți să ieși din dialogul interior prin care te menții în traumă și suferință multe ore după încheierea incidentului care te-a înfuriat?
Ai avut sentimentul că ai rămas blocat în anumite subiecte care te tot trag înapoi ori de câte ori crezi că eșți aproape de a te bucura mai mult de viața ta?
Ai obosit să funcționezi în modul în care o faci acum?
Ai probleme de piele care tot reapar și nu le mai dai de cap?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de ce ai putea să schimbi, pentru a-ți face viața mai ușoară?
Știi că poți mai mult decât ai parte în acest moment?
Îți doreșți să primeșți unelte noi în trusa ta de prim ajutor, pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție ?
Îți doreșți să înveți cum să îți creezi o realitate diferită, plină de bucurie și ușurință?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

„După participarea la cursul de procese de corp pentru furie m-am simțit mai ușoară și mi-a revenit zâmbetul pe buze. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie. În timpul cursului am beneficiat de multe curățări și de suport pentru a elibera ce se ascunde în spatele furiei.

Pentru mine participarea la această sesiune de eliberare a furiei din corp a însemnat enorm. Am simțit intens energia procesului și depășirea blocajelor este eliberatoare. Temerea mea că, dacă dau drumul la convingerile mele și sentimentul de a nu mai fi eu fără acestea, le am depășit cu ușurință și sunt recunoscătoare pentru tot.
Mulțumesc pentru că am întâlnit o persoană atât de dedicată. Cu recunoștință, Sanda Paraschiv.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc data de

27 noiembrie 2020, Orele 16:00- 20:00

Atât ONLINE cât și în locația Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajoșii care au întrebări.