Curs Procese de corp

Ce poți face ca să îți îmbunătățești vederea?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
"Cursul procese de corp pentru imunitate pe care l-am urmat mi-a adus atât de multă încredere și a fost o binecuvântare pentru mine. Curățările și discuțiile din timpul cursului au adus la conștiința cât de atrasă eram de vechea realitate cu toată suferința, tristețea și durerea din ea. Acum simt că am în față o realitate mult mai măreață și că depinde de mine să fac această schimbare. Am toate instrumentele de care aveam nevoie să mă ajut pe mine, corpul meu și alte persoane. Mulțumesc cu recunoștință și bucurie."
Paula Paraschiv
Inginer Chimie Alimentara

Ce refuzi să vezi în viața ta?

Ca și copil am fost foarte obedientă. Nu mă manifestam nici când mă deranja ceva, decât prin plâns pentru care am primit multă bătaie. Totuși preferăm să mănânc bătaie decât să spun ce gândeam, pentru că ar fi fost mult mai mare pedeapsa primită.

Nu îmi plăcea deloc ce se întâmpla în viața mea cu toate certurile, bătăile, teroarea și frica. Am adunat astfel multă furie în corp, fără chiar să îmi dau seama de ce se întâmplă. Am început să nu mai văd din ce în ce mai mult și asta mă înfuria și mai tare.

Așa că am ajuns să port ochelari. Folosirea ochelarilor a rezolvat pentru moment simptomul, totuși cauza rămăsese și situația se agrava în timp, iar eu nu îmi doream achiziționarea de lentile tot mai groase.
Abia când am devenit psihoterapeut am început să înțeleg despre corelarea dintre boală și emoție. Înainte nu știam că furia afectează sănătatea, acționând astfel și asupra capacității fizice a ochilor de a percepe imaginea reală din fața lor, pentru că toate sunt interconectate atât în corp cât și energetic.

A apărut atunci întrebarea firească:

Ce puteam să fac pentru a elibera toate aceste emoții care mă împiedicau să văd?

Tot ce am primit ca răspuns a fost să practic, să practic și iar să practic procesele de corp învățate în Access Consciousness, până începe să îmi placă ce văd în viața mea și vederea mea se corectează!

Cine sunt eu?

Numele meu este Elena Paula Stiubei și te invit azi să înveți ce și cum ai de făcut la nivel energetic pentru a-ți recăpăta vederea.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Îmi doresc să descoperi că poți face multe lucruri pentru corpul tău sau al celor dragi ca să le ușurezi suferința, prin folosirea acestor procese de corp minunate.

„După participarea la cursul de procese de corp pentru furie, m-am simțit mai ușoară și mi-a revenit zâmbetul pe buze. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie. În timpul cursului am beneficiat de multe curățări și de suport, pentru a elibera ce se ascunde în spatele furiei. Pentru mine participarea la această sesiune de eliberare a furiei din corp a însemnat enorm. Am simțit intens că energia procesului și depășirea blocajelor este eliberatoare. Temerea mea că, dacă dau drumul la convingerile mele și sentimentul de a nu mai fi eu fără acestea, le am depășit cu ușurință și sunt recunoscătoare pentru tot. Mulțumesc pentru că am întâlnit o persoană atât de dedicată.
Sanda Paraschiv
Inginer Chimie Alimentara

Ce este un proces de corp?

Un proces de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii naturale ale corpului, la care acesta are acces din orice punct al Universului, doar că din diferite motive, corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?
În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane, să știe că pot ști și își pot face și singuri tot ceea ce se cere pentru sine. Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu și mai frumos și mai sănătos!

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Prin achiziționarea acestui program vei primi:

Manualul de proces de corp după care lucrăm

O sesiune practică în care experimentezi cum este să lucrezi energetic cu un proces de corp și cum este să primești o astfel de sesiune

Facilitare personalizată legat de tot ce poate apărea în timpul cursului ca trăire

Experiența de a pune în mișcare energia în corp, astfel încât să eliberezi și să transformi ce te împiedică să fi sănătos

Conștientizarea cauzelor profunde care te împiedică să te eliberezi de suferință.

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 10 Aprilie.

Vei primi materialele de lucru aferente la începerea cursului. În timpul clasei poți spune orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum. Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane. În plus orice întrebare deschide ușa altor întrebări și curățări energetice.

Vei putea să lucrezi și să percepi energia. Energia ne înconjoară, noi suntem energie și tot ce ne împiedică să o folosim, este convingerea că nu suntem în stare. Dacă ești dispus să renunți la această idee, atunci lucrurile sunt foarte simple.

Materialele sunt accesibile pe viață.

Pe lângă partea de informare și învățare a cursului (pentru că îți spun despre procesele de corp, cum se lucrează cu energia și orice alt subiect legat de energie despre care întrebi), mai este și partea experiențială de transformare prin lucru efectiv individual și de grup.

Pentru a face că această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim garanția că dacă tu crezi că nu e pentru tine acest curs, după ce l-ai făcut, ajunge doar să spui asta, să returnezi materialele primite și îți poți primi banii înapoi integral. Odată plecat din sală, după curs, fără să spui nimic, această opțiune de rambursare dispare.

 

Garanție de rambursare 100% până la finalul cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc pe perioada cursului.

Parcurge programul de curs. Dacă nu îți place, dacă tu consideri că nu este pentru tine spune pe loc, în timpul cursului, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom rambursa prompt investiția completă.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.
Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Cursul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios, oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung.

Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu acest program.
De aceea, vreau să parcurgi cursul, să experimentezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile pe loc.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Programul se desfășoară ONLINE LIVE

10 Aprilie 2021

Orele: 13:00- 17:00

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

*Prețul include participarea la curs și facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult.

Primești cate un VOUCHER (tu și prietenul tău) în valoare de 50 Lei, dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta îl achiziționează.