Ce ne împiedică să ne manifestăm feminitatea?

Cum să ajungi să te bucuri că ești femeie?

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
"Recomand programul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Ce înseamnă cuvântul acesta FEMINITATE?

M-am întrebat mulți ani acest lucru, deoarece nu înțelegeam concret prin ce mă diferențiam de bărbați, în afara diferenței de gen… Auzeam diverse definiții abstracte precum o femeie este vulnerabilă, sensibilă, emană iubire… mi se părea foarte complicat așa ceva, deoarece am fost bătută de mică pentru că eram prea sensibilă și din perspectiva aceasta nici să fiu prea vulnerabilă nu îmi surâdea… Alții spuneau că feminitatea punctează foarte mult frumusețea fizică a femeii, ca și când doar partea aceasta contează. Deși m-am bucurat de mică de trăsături armonioase, nu găseam sensul să fiu judecată doar după aspectul fizic.

O percepeam ca și când, dacă ambalajul era perfect, interiorul nu mai conta pentru că trăiam cu impresia că tot ce era important era să fiu o păpușă frumoasă cu care bărbații să se laude, iar eu știam că sunt mai mult de atât…

Și totuși ce însemna să îmi manifest feminitatea?

Unele persoane mi-au spus că aceasta este dată de rolurile în care se regăsește femeia: gospodină (menajeră, bucătăreasă, călcătoreasă), soție în lume, iubită în pat, mama copiilor bărbatului, angajată de bază la serviciu… Toate prin raportarea la un bărbatca și când dacă nu ar exista acel bărbat în viața mea de femeie, nu mai am cum să mă definesc… Toate aceste aspecte îmi provocaseră foarte multă confuzie la 18 ani ! Bulversant chiar și la 35 de ani! Și am întâlnit femei chiar și la 78 de ani care nu aflaseră încă ce înseamnă feminitatea, de fapt…DUREROS!

Și o să mă întrebați:

Ce contează dacă știu sau nu, ce înseamnă?

Nu știu dacă faci parte din categoria persoanelor care doresc să înțeleagă cum funcționează lucrurile. Eu mă regăsesc în acest gen de oameni și pentru a putea să funcționez la parametrii optimi pentru mine, era necesar să înțeleg de fapt ce este această caracteristică cu care m-am născut, însă pe care nu o înțelegeam.

Ca structură fizică sunt înzestrată cu destul de multă forță brută, de aceea nu avea sens ideea că aparțin de “sexul slab”.

Am fost învățată să mă descurc singură de mică, așa că din punctul meu de vedere eram la fel de independentă ca orice bărbat. Totuși vedeam în jur femei care depindeau de partenerii lor. Mă înfuria teribil când observam acest fapt. Eram supărată chiar și legat de felul discriminatoriu în care se face educația fetelor și a băieților.

De asemenea intram în reacție față de toate atitudinile prin care femeile erau desconsiderate în vreun fel, fără să conștientizez că de fapt era o luptă a mea cu mine însămi și cu acceptarea mea ca femeie.

Să fii femeie mi se părea greu de dus ca și nivel de agresiuni și pericole la care mi se părea că sunt expusă, comparativ cu bărbații. Și eram foarte furioasă că sunt femeie în acest mediu!

Toate aceste aspecte m-au făcut să pornesc în călătoria mea de a afla ce este și cum să îmi manifest de fapt feminitatea.

Dacă tot am venit în acest corp de femeie, mi se pare cel mai firesc să învăț să mă bucur de el la maxim!

Am fost la mai multe cursuri despre feminitate unde mi se dădeau tot felul de definiții cu care nu mă identificam. Abia când am ajuns să lucrez cu gândurile și emoțiile care apăreau legate de aceste definiții, a început să mi se contureze o înțelegere și o acceptare de sine mai profundă.
Punctul meu de vedere este că, dacă știi cine ești și cum funcționezi, atunci ai mult mai multă ușurință în a-ți găsi locul din care să te bucuri de tine!

Cine sunt eu?

Sunt Elena Paula Știubei, și am căutat diferite căi de a mă descoperi pe mine ca femeie. Am participat la multe cursuri, experimentând pe mine toate tehnicile învățate pentru a înțelege ce înseamnă să fiu feminină. Am ajuns astfel să îmi recunosc durerile, fricile și convingerile din care funcționam și să învăț să fac ceva diferit ca să mă bucur cu adevărat de corpul și viața mea.

Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând în sesiuni individuale cu peste 1500 de persoane care și-au găsit calea către echilibru. Firesc că au fost și persoane care nu au avut succesul acesta și îți voi povesti un pic mai jos de ce se întâmplă acest fapt.

De aceea îți spun că PUTEM ELIBERA LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE DIN CARE AM CREAT ȘI ÎNTREȚINEM ANUMITE TIPARE CE NU NE MAI DEFINESC. ȘI cel mai important PUTEM DESCOPERI ȘI EXPERIMENTA FEMINITATEA DE DINCOLO DE ACESTE DEFINIȚII.

Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine cu atât locul în care trăim devine un spațiu mai frumos și mai sănătos!

“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea încrederii în sine ca să îți creezi o nouă viață! Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”
Cornelia Dumitrescu
Antreprenor

Ce am de făcut diferit ca să fiu femeia care îmi doresc să fiu?

Conștientizezi și lucrezi practic prin exerciții EFT și instrumente Access Consciuousness pe fiecare din convingerile și emoțiile scoase la iveală despre ce înseamnă să fii femeie
Conștientizezi puterea pe care o ai legat de schimbarea și transformarea vieții tale, crescându-ți și încrederea că poți să treci prin acest proces de descoperire de sine
Îți crești disponibilitatea de a te face vizibilă în fața lumii ca femeie și de a primi iubirea în viața ta
Înveți să te susții singură, asumându-ți răspunderea pentru propria viață
Eliberezi greutatea și durerea care vin la pachet cu definițiile despre ce înseamnă să fii femeie
Reduci judecata de sine

“Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Acest program este pentru tine dacă:

Ești într-un proces de căutare personală ca să descoperi femeia din tine

Dorești să ajungi să înțelegi ce înseamnă să fii femeie

Te simți blocată în unul  sau mai multe din rolurile tale de femeie

Ai sentimentul că lipsește o piesă de puzzle ca lucrurile să se așeze în sfârșit așa cum îți dorești

Simți că încă ai nevoie de susținere în procesul tău de descoperire de sine

Dorești să te bucuri cu adevărat de faptul că ești femeie

Nu este pentru tine acest program dacă:

  • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional.
  • Te împinge un membru din familie să parcurgi programele. Atât timp cât nu e dorința ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu și cu multă împotrivire.
  • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta.
  • Nu crezi că aceste tehnici funcționează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi că nu au efect în cazul tău.

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 22 Martie 2021, ora 16:00 prin plata cu cardul și mesaj cu dovada plății pe Whatsapp sau Messenger.

Vei primi pe email link pentru cele 10 întâlniri de la ora 20:00, care încep zilnic din data de 22 martie.

În grupul de WhatsApp sau individual prin mesaje private, poți adresa toate întrebările care pot apărea pe parcurs. În grupul de WhatsApp poți posta orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane.

Înregistrarea fiecărei întâlniri live se transmite în aceeași seară pe grupul de Whatsapp pentru a o putea reasculta și pentru a repeta exercițiul EFT din acea zi. Cu cât repeți exercițiile mai mult și cu cât asculți clearing-urile mai des, cu atât se eliberează limitările avute.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Va funcționa cu condiția să fii dispus să faci exercițiile date și să eliberezi limitările. Atât timp cât ai un beneficiu secundar din acele limitări, există riscul să le păstrezi. De aceea intenția cu care lucrezi se cere să eliberezi tot ce te împiedică să funcționezi așa cum îți dorești. În plus orice conștientizare care vine pe parcurs, orice întrebare, orice senzație neplăcută în corp, se cere să o spui pe grup sau în privat ca să pot să lucrez specific și pe acel subiect.

Acesta este un program de lucru efectiv atât cu corpul fizic cât și cu corpurile energetice pe subiectul descris mai sus. Fiecare dintre întâlnirile live va lucra pe anumite aspecte care ne împiedică să fim conștiente de propria feminitate sau să o manifestăm.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 14 zile de la începerea cursului, timp în care îți poți primi banii înapoi integral.

“Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. Aceste 10 sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutam atât de mult. M-au făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-au dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea, pe care de multe ori o pierdeam ca să fiu pe placul altora.”
Loredana Târșă
Tehnician Nutritionist

Garanție de rambursare 100%, de 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în 14 zile din data de începere a cursului. Parcurge programul integral. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

De aceea, vreau să parcurgi programul de lucru de 10 zile integral, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la program și redescoperă cum să te bucuri de feminitatea ta!

Programul durează 10 zile

ONLINE

22 martie – 31 martie 2021, ZILNIC în intervalul orar 20:00 – 20:40

Ce ne împiedică să ne manifestăm feminitatea?

Valoarea întregului program, dacă îl lucrezi în sesiuni individuale, este de:

1625 lei

 

Contribuția ta la acest curs este de

275 lei

10 sesiuni LIVE de lucru experiențial
Conștientizezi convingeri care te împiedică să te bucuri de tine ca femeie

Primești atât facilitare directă în timpul sesiunilor live (dacă participi activ prin feedback imediat la întrebările și exercițiile efectuate), cât și facilitare în următorul live, pe baza mesajelor primite între cele 2 sesiuni (mesaj în care dai feedback legat de emoțiile, gândurile și trăirile corporale apărute în urma reluării întrebărilor și exercițiilor din sesiunea anterioară).

Eliberezi și transformi piedicile energetice și emoționale provocate de convingerile ce te blochează
  Acces pe viață la înregistrările sesiunilor LIVE
  Acces la comunitate online pe WhatsApp